728 x 90

احمد توکلی: با پذیرش FATF، شرایط بدتر می‌شود و همه مجاری دور زدن تحریم را باید افشا کنیم

احمد توکلی
احمد توکلی

احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام آخوندی نگرانی خود را از تصویب لوایح اف.ای.تی.اف نشان داد و گفت:‌ سؤال اصلی این است که اگر FATF را بپذیریم شرایط بهتر می‌شود یا بدتر؟ من می‌گویم اگر نپذیریم شرایط بهتر می‌شود، چرا که اگر بپذیریم باید اطلاعات بدهیم و همه مجاری دور زدن تحریم را باید افشا کنیم، چرا که در «پالرمو» کتمان اطلاعات به بهانه رازداری بانکی جرم تلقی می‌شود. عده‌یی می‌گویند ما نانمان را می‌خواهیم، اما جواب ما این است که نان شما را آجر می‌کنند.

 

 

آخوند مصباحی مقدم در رابطه  با پذیرش اف ای تی اف گفت:

«از ظریف پرسیده شد که اگر ما به این دو کنوانسیون اف‌ای‌تی‌اف و پالرمو بپیوندیم، اوضاع مالی و تجاری ما بهتر می‌شود؟  ظریف گفت: «قول نمی‌دهم، اما حداقل بدتر نخواهد شد»؛ بنده می‌گویم بدتر خواهد شد. برای دور زدن تحریم‌ها ناچاریم معاملات پوششی داشته باشیم».

 

در ارزیابی موقعیت رژیم در تنگنای تحریم‌های آمریکا و شرط و شروط اروپا برای سازوکار تبادلات تجاری و رابطه با رژیم، باند غالب نظام و نزدیکان خامنه‌ای، می‌نویسند: « اروپا برای همکاری با نظام سه شرط گذاشته است،‌ موشکی،‌ منطقه‌یی و به‌رسمیت شناختن رژیم اسرائیل،‌ برای اجرای اینس‌تکس نیز پیوستن به اف.ای.تی.اف را شرط کرده است»

 

سیاست روز از باند خامنه‌ای روز ۱۵اسفند زیر عنوان «دستور کار جدید برای حذف نظام از همهٔ معادلات جهانی» نوشته است: «اروپایی‌ها در حالی با تمام توان سیاست‌های آمریکا برای فشار حداکثری علیه ایران را دنبال و از سه شرط جدید برای ادامه همکاری با تهران خبر داده‌اند انگار نه انگار امضایی مشترک با تهران بر سر توافقی بین‌المللی را انجام داده‌اند». این روزنامه افزوده است: «به تازگی روزنامه الشرق‌الاوسط به‌ نقل از منابع آگاه نوشته است؛ چهار کشور بزرگ اروپایی آلمان، انگلیس، فرانسه و ایتالیا اخیراً دیدارهایی با نمایندگان مقامات نظام داشته‌اند و سه شرط را برای ادامه همکاری مطرح کرده‌اند.

اول آن که باید اقدامات بی‌ثبات کننده در منطقه از طریق حمایت از گروه‌های تحت حمات خود در لبنان، سوریه، عراق و یمن را متوقف کند.

دوم این‌که از برنامه خود برای تولید موشکهای بالستیک، توسعه و به کارگیری این موشکها در کشورهایی که در آنها نیروهای نظامی دارد، ‏دست بکشد و مورد سوم دست کشیدن رژیم ایران از تهدیدات خود برای موجودیت و امنیت اسراییل است». سیاست روز افزوده: « نکته جالب توجه این گزارش این است که چهار کشور اروپایی، مذاکرات با ایران را برای ادامه همکاری به قبول این شرایط منوط کرده‌اند».

 

از سوی دیگر، دولت روحانی دست از چانه‌زنی و آویختن به دامن اروپا برنداشته است:

تلویزیون رژیم – ۱۵اسفند:

مجری: معاون سیاسی وزارت امور خارجه که برای شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام به وین سفر کرده، ابعاد هسته‌یی و رفع تحریم‌ها را مهم‌ترین موضوع این نشست اعلام و بر انجام تعهدات اعضای برجام بر رفع تحریم‌ها و همکاریهای اقتصادی با ایران تأکید کرد.

عراقچی: خواست ما از اروپاییها این هست که خیلی جدی‌تر در این عرصه وارد بشوند.

این در حالیست که نماینده رژیم در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از فشارهای جامعه جهانی به تنگ آمده و می‌گوید:

تلویزیون رژیم – ۱۵اسفند اخبار شبکه یک

برخی اعضای معدود آژانس که همواره سعی می‌کنند به آژانس اعمال فشاربکنند که اونرو از مأموریت اصلی خودش باز بدارند که انحراف در مأموریتهای راستی‌آزمایی آژانس ایجاد بکنند باید دست از فشارهای خودشون و آن گونه که مدیر کل آژانس اخیراً بیان کرد مدیریت جزیی بر راستی‌آزمایی آژانس بردارند.

 

ریشه این وضعیت آچمز و استیصال نظام، در دوگانه‌گوییهای هشت ماه پیش خامنه‌ای ۲۴تیر ۹۷که سایت ولی‌فقیه ارتجاع بعد از ۸ماه آن را منتشر کرده کاملا مشهود است. خامنه‌ای در کلیپ باز نشرشده خود از یک‌سو گفت:

«عقیده‌ٔ من کنار رفتن و قطع کردن و مانند اینها نیست؛ جز در یک موارد معدودی مثل آمریکا، در غیراین موارد عقیده‌ام این نیست؛ رابطه با شرق تقویت بشود، با غرب تقویت بشود؛ هر چه می‌توانیم تحرّک عملیّاتی و هدفمند دیپلماسی بایستی افزایش پیدا کند»

بنده یک سینه حرف دارم در زمینه اروپاییها نه به‌خاطر سیاست‌های امروزشون. به‌خاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشون نشون دادن خیلی حرف گفتنی این جا زیاد هست. نمی‌خوایم حالا وارد اون مسائل بشیم. به هر حال اقتصاد کشور را به بسته اروپایی موکول نکنید

 

 

بگذریم که این اظهارات خامنه‌ای مربوط به قبل از اجرایی شدن تحریم‌های نفتی و مالی به‌دنبال خروج آمریکا از برجام بوده و در حال حاضر تحولات با شتابی فزاینده انزوا و بن‌بست نظام آخوندی را آشکار کرده و ظریف بارها به مجلس و شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلت نظام گوشزد کرده است که من قول نمی‌دهم که اگر به اف ای تی اف تن بدهیم مشکلات ما حل می‌شود اما من و روحانی می‌توانیم تضمین بدهیم که اگر اف ای تی اف را نپذیریم نه تنها اروپا بلکه چین و روسیه نیز نمی‌توانند با ما مراوده مالی و بانکی داشته باشند

 

مجلس رژیم –۱۵مهر۹۷

ظریف: نه بنده و نه آقای رئیس‌جمهور نمی‌توانیم تضمین بدهیم که با پیوستن به لایحه عدم حمایت مالی از تروریسم مشکلات ما حل خواهد شد.اما می‌توانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد.

چین شریک راهبردی جمهوری اسلامی ایرانه، ما توافق جامع همکاریهای راهبردی با چین داریم ما با روسیه شریک راهبردی هستیم،

اما رئیس بانک مرکزی روسیه ۳روزپیش به آقای دکترهمتی گفته بدون FATF ما نمی‌توانیم کار شما را انجام دهیم، همچنین چینی‌ها بارها به ما گفتند مانمی‌توانیم، به من نگویید که اگر این کنوانسیون پذیرفتیم و اگر شرایط FATF را اجرا کردیم آنوقت همه مشکلات حل می‌شود نه اما یکی از مهمترین بهانه‌ها برداشته می‌شود و نمی‌توانند در این زمینه با بهانه‌گیری جلوی کارهای جمهوری اسلامی ایران را بگیرند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6af6d3c9-3976-45bc-9c19-b1d2f8175f7d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات