ابعاد شیوع کرونا بهنقل از اعترافات کارگزاران رژیم با این توضیح که بهدنبال شیوع کرونا در ایران و پنهانکاری رژیم آخوندی در ارائه آمار و ارقام مبتلایان و جانباختگان به این ویروس، چه در داخل کشور و چه در سطح بینالمللی کسی به عدد و رقمهای رژیمی که ویژگیش پنهانکاری و دروغپردازیست اعتمادی ندارد.
گزارشی از ابعاد شیوع کرونا بهنقل از اعترافات کارگزاران رژیم:
تلویزیون شبکه خبر رژیم روز ۹ اسفند: وزیر بهداشت رژیم ۹ اسفند ۹۸:
روند را ما بهگونهیی میبینیم که پیک اصلی بیماری در هفته آتی و روزهای آینده است.
سخنگوی وزارت بهداشت رژیم ۹ اسفند ۹۸:
آمار کماکان صعودی هست و بهنظر میرسه که ما آمار مبتلایان در روزهای آینده را روند رو به رشدی خواهد داشت تعداد مبتلایان بخشی ازآن را عنوان کردیم دیروز که بهصورت ناگهانی یکی دو روز گذشته افزایش داشت بهخاطر فعالتر شدن بیماری و افزایش آزمایشگاههای مورد تأیید در سطح کشور بود.
در حالی که حکومت آخوندی شمار کل مبتلایان به کرونا در کل کشور را در جدیدترین آمار خود ۵۹۳نفر اعلام کرده، شادنوش نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت رژیم در گیلان روز ۱۰ اسفند اذعان کرد، تنها در این استان، بیش از ۴۰۰نفر بیمار کرونایی در استان بهبود یافتهاند.
وی افزود: تاکنون هزار و ۲۶۰مورد مشکوک به کرونا در سطح بیمارستانهای گیلان مشاهده شده است.
جعفرزاده عضو مجلس رژیم از رشت روز ۹اسفند گفت: مکرر آمار را از مردم پنهان میکنند و به صراحت میگویم که آمارهای ارائه شده تاکنون هنوز واقعی نیست. قبرستانها را که نمیشود پنهان کرد؟ گزارشهایی که آرامستانها و همچنین گزارش دوستان داریم از آمار خیلی وحشتناکی خبر میدهد که نمیشود آن را پنهان کردم. من از بهشت زهرا، تازهآباد و باغ رضوان رشت آماری در خصوص جانباختگان بر اثر کرونا گرفتم و باید بگویم که آمار، خیلی بیشتر از این حرفهاست. فضای سنگین و غمزده بر جامعه حاکم است و اخبار منفی به مردم هجوم آورده است. موضع روحانی مبنی بر قرنطینه نکردن شهرهای درگیر کرونا، تصمیمی اشتباه است و قرنطینه شهرها واجب بوده و ربطی به جنگ جهانی اول و دوم ندارد.
شکوری راد از مهرههای حکومتی روز ۱۰ اسفند گفت: «آمار تعداد واقعی مبتلایان به کرونا وجود ندارد» اما «در یک گمانه علمی در خارج از کشور این تعداد ۱۸۰۰۰نفر اعلام شده است».
تعداد کسانی که «با نشانههای بیماری کرونا بستری» هستند و کسانی که «تست کرونای آنها مثبت بوده» اعلام نشده است.
پارسایی عضو مجلس رژیم روز ۱۰ اسفند گفت: «آماری که در حال حاضر داده میشود با توجه به جامعه آماری و از لحاظ درصد شیوع و کشندگی واقعی بهنظر نمیرسد» و «مسأله اعتماد عمومی... از زمان شیوع این بیماری واگیردار بار دیگر رخنمایی کرد».
وی افزود آمار مربوط به پرستاران مبتلا را نمیتوانیم اعلام کنیم. آمارها کاملاُ امنیتی هستند و به کسی ارائه نمیشود، حتی شاید رئیس بیمارستان هم آمار بیماران کرونا را نداشته باشد».
روزنامه حکومتی ابتکار روز ۱۰ اسفند درباره وضعیت بحرانی رژیم را «چرخه»ی «بحران» و «مسیر از چاله به چاه» توصیف کرد و نوشت: «هر صبح یا فاجعه ای رخ داده یا فاجعه در حالِ رخ دادن است! ما گرفتار چرخهای شدهایم که هر دم بحران میزاید... اکنون دیگر به ندرت روزی عادی را خاطر میآوریم! از اساس انگار وارد جهان بحران شدهایم؛ همیشه پایمان در چالهای گیر است... انگار پای حکمرانیمان حسابی لنگ شده و از هیچ سنگی هم سالم نمیگذرد و... هر روز بیطاقتترمان میکند». «سبک حکمرانیِ ما، دیگر پاسخگوی نیازهای امروزِ ما نیست». اگر «تغییری» «ایجاد» نشود، «مسیر از چاله به چاه ادامه خواهد یافت».
روزنامه حکومتی جهان صنعت روز ۱۰ اسفند، بحرانهای رژیم را تحت عنوان «خبرهای تلخ و بد» به این صورت لیست کرد: «تحریم، سقوط آزاد ارزش پول ملی، مشکل مسکن، گرانی، بیکاری، فقر، تورم، خشکسالی، کمآبی، زلزله، سیل، تنفس سرب و دود در هوای بد کلانشهرها، ریزگردها، مالباختگی، شغلباختگی، فقدان برنامههای هدفمند برای گشایشهای سیاسی و اقتصادی، سقوط هواپیمای اوکراینی، (کشته شدن) قاسم سلیمانی» و «ویروس کرونا».
«روندهای فعلی» «جامعه را به تب کشانده و... ناامید کرده است»