آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۳۷۳شهر کشور از ۸۵هزار و ۵۰۰نفر بیشتر است
عضو ستاد مقابله با کرونا: اولین بیمار مبتلا اوایل دیماه مشاهده شد اما دولت پنهانکاری کرد. آمارهای وزارت بهداشت از مبتلایان و فوتیها یکبیستم آمار واقعی است
- روحانی بار دیگر مردم را مقصر جلوه داد و گفت مراعات از ۷۷درصد به ۱۷درصد رسید، دومرتبه دچار یک موج شدیم
- حریرچی گفت در بیش از ۱۰۰کشور دنیا عدد مرگ و میر کرونا به صفر یا اعداد تک رقمی رسیده است. وی اذعان کرد عدد واقعی قربانیان بیشتر از دوبرابر عدد اعلام شده توسط وزارت بهداشت است.
- محرز عضو کمیته علمی ستاد کرونا: بیمارستانها پر شدهاند. مراجعه کنندگان به بیمارستان خمینی از روزی دو بیمار به ۱۲۰نفر رسیده است. پاییز بسیار بدی در پیش خواهیم داشت . با ماسک نمیشود جلوی انتشار کرونا را در مراسم ماه محرم گرفت. آی سی یو های بیمارستانها اغلب پر هستند و سرعت پیشرفت این بیماری در برخی افراد به قدری سریع است که تا بخواهیم اقدام درمانی کنیم، بیمار فوت میکند.
- استاندار تهران: محدودیتهایی که از هفته پیش در نظر گرفته شده بود هفته جاری نیز ادامه خواهد داشت. شرایط استان تهران بهلحاظ بیماری کرونا همچنان شکننده و ناپایدار است
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز یکشنبه ۱۹مرداد۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۳۷۳شهر ایران متأسفانه به بیش از ۸۵هزار و ۵۰۰نفر رسیده است. شمار قربانیان در ایلام به ۶۸۰نفر، در بوشهر به ۱۰۳۰نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۵۶۷نفر، در خراسان شمالی به ۱۲۸۷نفر، در خوزستان به ۵۹۳۲نفر، در زنجان به ۸۱۱نفر، در سیستان و بلوچستان به ۲۶۹۶نفر، در کردستان به ۱۷۴۹نفر، در کرمانشاه به ۲۰۹۰نفر، در گلستان به ۲۳۳۲نفر، در گیلان به ۳۶۰۷نفر، در لرستان به ۳۴۸۲نفر و در مازندران به ۳۹۹۴نفر رسیده است.
آخوند روحانی امروز در ستاد کرونا بار دیگر مردم را مقصر موج دوم کرونا معرفی کرد و گفت: «یک وقتی مراعات ۷۷درصد بود آمار فوتیها از سه رقمی به دو رقمی رسید، مراعات از ۷۷درصد به ۱۷درصد رسید، دومرتبه دچار یک موج شدیم... تخت و پزشک و پرستار ما محدود است... حداقل باید در نظر بگیریم که ۶ماه دیگر هم این اوضاع را داریم. البته شاید ۶ماه بیشتر یا حتی یک سال شود». روحانی بهرغم توصیههای مؤکد پزشکان و حتی کارشناسان رژیم بار دیگر بر برگزاری جلسات عزاداری محرم تأکید کرد و گفت: «چرا عزاداری نکنیم، میتوانیم با جمعیتهای کمتر عزاداری کنیم. در حسینیهای یا جاهایی بنا بوده است که ۱۰۰۰نفر باشد ما میگوییم ۱۰۰نفر باشد» (ایرنا ۱۹مرداد).
محبوبفر، عضو ستاد مقابله با کرونا گفت: «دقیقاً یک ماه قبل از اعلام رسمی ظهور کرونا در کشور یعنی در اوایل دیماه اولین بیمار مبتلا به کرونا مشاهده شده است. ولی آن زمان دولت به دلایل سیاسی و امنیتی پنهانکاری کرد... متأسفانه از همان ابتدا یک اطلاعرسانی شفاف برای جامعه صورت نگرفت. قطعاً از ابتدای شیوع کرونا در کشور تاکنون این آمار مهندسی شده است. در هر صورت این آمار بر اساس ملاحظات سیاسی و امنیتی به جامعه تزریق میشود. به عقیده بنده آمارهای اعلامی از سوی وزارت بهداشت (تعداد مبتلایان و فوتیها) یکبیستم آمار حقیقی و واقعی است» (روزنامه حکومتی جهان صنعت ۱۸مرداد).
همزمان حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت رژیم گفت: «در بیش از ۱۰۰کشور دنیا اکنون عدد مرگ و میر کرونا به صفر یا اعداد تک رقمی رسیده است». وی در عینحال اذعان کرد که عدد واقعی قربانیان کرونا بیش از دو برابر عدد اعلام شده از سوی وزارت بهداشت است. «زمانی که میگوییم ۱۵۰فوت بر اثر کرونا در میان افراد با تست مثبت در روز گزارششده، یعنی ۱۵درصد موارد مرگ و میر بهدلیل کرونا بوده است؛ اگر کسانی که تستشان منفی بوده را هم محاسبه کنیم، ممکن است این ۱۵درصد تا دو برابر و بیشتر هم اضافه شود» (ایسنا ۱۹مرداد).
مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد کرونا گفت: «با ماسک نمیشود جلوی انتشار کرونا را در مراسم ماه محرم گرفت، عزاداران اشک میریزند و عرق میکنند و ماسک خیس میشود، دیگر به درد نمیخورد. امکان ندارد بشود در این مراسم فاصلهگذاری اجتماعی را برقرار کرد». وی افزود: «در اکثر استانها و بهخصوص تهران با تعداد بسیار زیاد مبتلا به کووید۱۹ مواجه هستیم بهطوری که اکثر بیمارستانها پر شدهاند و حتی بیمارستانهای معین هم پر شدهاند. تعداد مراجعهکننده در بیمارستان خمینی که من حضور دارم، در اردیبهشت به روزی دو نفر هم کاهش پیدا کرد اما اکنون در برخی روزها ۱۲۰بیمار کرونایی مراجعه میکنند... ما در مقابله با اپیدمی کرونا شل گرفتهایم و در عوض ویروس قویتر و واگیرتر شده است، بنابراین با این شرایط پاییز بسیار بدی در پیش خواهیم داشت... وقتی تعداد مبتلایان زیاد میشود، بهطور طبیعی تعداد افراد بدحال که در آی.سی.یو زیر دستگاه تنفس مصنوعی میروند هم بیشتر میشود و تعداد زیادی از این بیماران دوام نمیآورند. آی سی یوهای بیمارستانها اغلب تقریباً پر هستند و سرعت پیشرفت این بیماری در برخی افراد به قدری سریع است که تا بخواهیم اقدام درمانی کنیم، بیمار فوت میکند» (ایرنا ۱۹مرداد).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۹مرداد۱۳۹۹ (۹اوت۲۰۲۰)