ژنرال وفیق سامرایی، مشاور سابق امنیتی عراق تصریح کرد: به نفع عراق است که با مجاهدین خلق بر اساس پارامترهای انسانی و سیاسی و در جهت مقابله با فشارهای رژیم ایران رفتار کند.
مشاور سابق امنیتی عراق در مقالهیی با عنوان: «مجاهدین خلق ایران، فلسفه قدرت و عناصر بقا» که در روزنامه القبس کویت، العربیه نت، مرکز اطلاع رسانی ایلاف عربستان، الجیران، الملف و اخبار عراق درج شده نوشت: صحنه سیاسی ایران تا کنون سازمان یا جنبش یا حزب سیاسی مانند سازمان مجاهدین خلق ایران بخود ندیده است. این سازمان در حقیقت تنها سازمان سیاسی بود که توانست طی دههها بهرغم پیچیدگی شرایط و تحولات منطقهای و بینالمللی و بهرغم تمرکز سیاست رسمی حذف که از سوی اطلاعات رژیم ایران بهطور خاص علیه این سازمان وجود داشت، یکپارچگی و استمرار بقای خود را تضمین کند.
به این ترتیب این سازمان بهعنوان یک سازمان ایرانی دارای قدرت تشکیلاتی و عقیدتی برجسته شناخته میشود، در حالیکه احزاب بزرگی بودند که با عناوین بزرگی همچون حزب کمونیست یا توده در دهههای 50 میلادی قرن گذشته به نقطه اوج خود رسیدند ولی متلاشی گردیدند راستی! راز ماندگاری مجاهدین خلق در چیست؟!
مشاور سابق امنیتی عراق در این ادامه مقاله با تیتر ”نقاط برجسته“ افزود: برخلاف آنچه که گفته شده است مجاهدین خلق حتی یک عملیات رزمی را بهعنوان جزئی از عملیات رزمی نیروهای مسلح عراقی علیه نیروهای ایرانی انجام ندادهاند و هر آنچه که از عملیات انجام داده است عملیات جداگانهای بود که دارای خصوصیت ویژهای بوده است و هیچگاه یکانهای خود را در یکانهای عراقی وارد نکرده است و طی دوران جنگ هیچگاه افرادی از آنان حتی در سطح فردی نیز در عملیات نیروهای عراقی مشارکت نداشتند. و همواره دو طرف یعنی مجاهدین خلق و عراقیان بر روی اینکه بین این دو مرز و حدود فاصلی وجود داشته باشد اصرار داشتند…
… برخلاف دیگر سازمانها و جنبشها و شخصیتهای شناخته شده این جنبش (مجاهدین) در قبال هر گونه تلاش برای عملیات نفوذ اطلاعاتی نه تنها از سوی دستگاههای اطلاعاتی رژیم ایران بلکه حتی از سوی طرفهای بینالمللی نیز از استحکام فوقالعادهای برخوردار بوده است. و این ویژگی در بنای اعتماد بین سازمان و رهبری و موسسات عراقی نقش داشته است. این امر یک نمود گذرا نبود. هزاران تن از اقصی نقاط جهان وارد این سازمان و کارهایی میشدند که در هرحال تفریح نبودند. این افراد از نقاطی در اروپا به عراق میآمدند که از سطح زندگی و رفاه بالایی برخوردار بودند، اما وارد یک زندگی سراسر خطر نه تنها در رویارویی مستقیم بلکه بهخاطر تهدید بمباران هوایی و موشکی علیه محلهای استقرارشان در خارج مناطق عملیاتی میشدند. اغلب تجهیزاتی که سازمان بهدست آورد تجهیزاتی بود که از طرف مقابل به عنیمت گرفته بود کما اینکه به نظر میرسید که نیروهای ایرانی ضعیف و یا دارای سمپاتی بهعملیات و تحرکات مجاهدین خلق بودند و به این دلیل در سالهای جنگ آنان هیچ عملیات شکست خوردهیی نداشتند.
ژنرال وفیق السامرایی در ادامه مقاله خود با تیتر ”رهبری کارآمد و توانمند“ نوشت: رهبری سازمان مجاهدین خلق ایران کارآیی و توانمندیاش را نه تنها در زمان جنگ بلکه توانمندی خارقالعادهاش را در پیگیری جنبههای حقوقی نیز به اثبات رسانده است، امری که باعث حذف نام این سازمان از لیست سازمانهای تروریستی اتحادیه اروپا گردید. امری که بیانگر توان و قدرت بسیج سیاسی ایرانیان مقیم خارج و راهاندازی تظاهرات و برگزاری کنفرانسها و تجمعات سطح بالای بینالمللی میباشد، اما جنبهای که بیش از هر چیز دیگر بیانگر قدرت مجاهدین است توان خودکفایی مالی این سازمان در شرایط سخت است. این سازمان حتی یک سنت هم از هیچ دولت یا کشوری دریافت نکرده است… … قدرت تبلیغاتی و مانیتور کردن رسانههای تصویری و نوشتاری توسط این سازمان چه بسا از بسیاری کشورها نیز بیشتر است. لذا بر اساس این دادهها این سازمان یک تهدید جدی برای رژیم حاکم بر ایران است و به این دلیل است که تهران تلاشهایش را برای حذف این سازمان در عراق متمرکز کرده است. واین کاری است سخت که تحقق آن ساده نیست و با اصل عدم مداخله در امور دیگران و با اصول بینالمللی نیز در تضاد است، رژیم ایران در این مسیر به نحو آشکاری تلاش میکند و لذا به نفع عراق است که با پرونده مجاهدین خلق اولا بر اساس پارامترهای انسانی و ثانیا سیاسی و در تلاش برای مقابله با فشارهای ایران رفتار کند».
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f821248e-6a8a-4cbd-a76a-eb196ca72062"></iframe>