728 x 90

شقه دروني رژيم,اتمي رژيم,

جنگ گرگها در رأس نظام بین خامنه‌ای و رفسنجانی بر سر زهر اتمی

-

جنگ گرگها
جنگ گرگها
کیهان – ارگان ولی‌فقیه ارتجاع: پیچ تاریخی در جنگ دیپلوماسی یک مواجهه و رویارویی نفسگیر
ارگان خامنه‌ای: هاشمی با تحریف نظرات امام خمینی و کمک به حذف شعار مرگ بر آمریکا نقش سنگرشکن و صف‌شکن را ایفا می‌کند
رفسنجانی: جهان به استقبال اعتدال آمد دولت قبلی کلاف سردرگم ساخته بود

ارگان ولی‌فقیه ارتجاع، بحران اتمی را برای رژیم یک مواجهه و رویارویی نفسگیر و تاریخی توصیف کرد و در سرمقاله امروز دوشنبه 15مهر این روزنامه، با عنوان «پیچ تاریخی در جنگ دیپلماسی»، نوشت:
بدون تردید دو هفته گذشته و مواجهه دیپلوماتیک ایران با آمریکا جای کمترین تردیدی باقی نگذاشت که آمریکا قابل اعتماد نیست. می‌خواهد فضای فشار علیه کشورمان را به اوج برسانند و بر ذهن افکار عمومی و مسئولان اثر بگذارند. بگویند ایران از سر ناچاری و به‌خاطر اثر کردن تحریمها پای میز مذاکره آمده و خواهان بهبود روابط با غرب است، و باید اعتمادسازی کند. این فضاسازی‌ها در حالی صورت گرفت که اوباما حتی پس از تماس تلفنی با رئیس‌جمهور کشورمان، صریحاً گفت «هنوز همه گزینه‌ها روی میز است» و در مصاحبه با آسوشیتدپرس ایران را به ساخت بمب و سلاح هسته‌یی در آینده نزدیک متهم کرد!
آنها به کدام نقطه چشم دوخته و چه چیزی را طمع کرده‌اند؟ برآورد و تحلیل آنها این بوده است که در یک پیچ تاریخی با ایران در کارزار دیپلوماتیک قرار گرفته و برنده این رویداد بزرگ خواهند بود. اما آنها مفهوم «نرمش قهرمانانه» در جنگ دیپلوماتیک پیش روی را نفهمیدند و درک نکردند.

کیهان آخوندی، همزمان در مطلب دیگری، رفسنجانی را به‌خاطر رویارویی وی با سیاستهای خامنه‌ای زیر ضرب برد و او را سنگرشکن خواند و نوشت: برخی معتقدند هاشمی با تحریف نظرات امام‌خمینی، برای حذف شعار مرگ بر آمریکا کمک می‌کند. هاشمی نقش سنگرشکن و صف‌شکن را ایفا می‌کند. هم مواضع اخیر هاشمی در مورد سوریه، هم حرفهای او در مورد آزادی شبکه‌های اجتماعی، هم در مورد این‌که ما کاسه داغ‌تر از آش نیستیم به نسبت اسرائیل، و هم حرفهای او درباره رابطه با آمریکا در واقع در همین راستاست.

بولدوزر اعتدال ترمز برید 70 عزل و نصب در نهاد ریاست جمهوری! و دست‌کم 460 برکناری و انتصاب جدید
از سوی دیگر، ارگان ولی‌فقیه ارتجاع با حمله به آخوند روحانی، عزل و نصبهای درون باندی را، صاف کردن با بلدوزر توصیف کرد و تحت عنوان «بولدوزر اعتدال ترمز برید!»، نوشت: در مدت کمتر از 60روز بالغ بر 70 عزل و نصب در نهاد ریاست‌جمهوری صورت گرفته و این رکوردی جدید برای دولت یازدهم است.
برکناری بسیاری از مدیران ستادی نهاد ریاست‌جمهوری این سؤال را ایجاد کرده که آیا هیچ‌یک از این مدیران، فاقد کفایت لازم برای تداوم خدمت نبودند و آیا مدیران جدید از تجربه و تخصص برتری نسبت به قبلی‌ها برخوردارند؟ پاسخ این سؤالات با توجه به مواردی هم‌چون انتصاب همزمان خواهرزاده آقای روحانی به سه منصب مهم در نهاد ریاست‌جمهوری یا انتصاب اکبر ترکان به بیش از 5 منصب در داخل نهاد و چند پست دیگر در خارج از نهاد، روشن می‌شود. دست‌کم 460 برکناری و انتصاب جدید در سطوح مختلف مدیران دستگاههای مختلف بوده است. هنوز 3ماه از سخنان رئیس‌جمهور در جمع خبرنگاران رسانه‌ها نگذشته که گفت من با کلید آمده‌ام و نه داس. مدیر مسئول کیهان (حسین شریعتمداری) در این باره نوشت ظاهراً کلید مورد نظر رئیس‌جمهور، سوئیچ بولدوزر بوده است!

در مقابل، رفسنجانی مجدداً سیاستهای خامنه‌ای را به باد حمله گرفت و راه برون‌رفت ولی‌فقیه ارتجاع را از بحرانها، تغییر در سیاست خارجی عنوان کرد.
وی در دیدار با جمعی از کارگزاران رژیم گفت جهان به استقبال اعتدال آمده است و دولت قبلی کلاف سردرگم ساخته بود.
رفسنجانی افزود: شرایط مدیریت اجرایی گذشته اوضاع کشور را مثل کلافی سردرگم به هم ریخت و اصلاح امور، نیاز به تدبیر دارد، اکنون می‌توان با اصلاح شرایط مدیریتی و حلّ مشکلات خارجی، کشور را به موقعیتهای مناسب رساند.

وحشت خامنه‌ای از براندازی نظام: جریانهای برانداز می‌خواهند ایران را مثل مصر بکنند باید در اوج هوشیاری حرکت را دنبال کنیم
در همین حال پاسدار نقدی سرکرده بسیج خامنه‌ای، ضمن اذعان به وجود شکافهای گسترده در درون رژیم، با مقایسه کردن شرایط ایران با مصر، وحشت رژیم را از سربرآوردن قیامهای مردمی برملا کرد و گفت: امروز یکی از حساس‌ترین مقاطع انقلاب را سپری می‌کنیم و باید در اوج هوشیاری حرکت را دنبال کنیم و مهمترین مسأله در این شرایط توجه به حفظ وحدت است. اخیراً همان شبکه‌یی که فتنه سال 88 را راه انداخت، می‌خواهد با ایجاد دودستگی و ایجاد شکاف اجتماعی، صحنه سیاسی ایران را به شرایطی شبیه مصر سوق دهد و به قول خودشان ایران را مصریزه کنند. تشابه ایران و با مصر ناشی‌گری جریانهای برانداز را نشان می‌دهد، لکن باید هوشیار بود. زیرا فتنه‌گران می‌خواهند با دامن‌زدن به اختلافات داخلی، موضع ایران را در مذاکرات هسته‌یی ضعیف کنند. آنها در سالهای اخیر با نامه‌پراکنی‌ها به سران آمریکا تشدید تحریمها علیه نظام را درخواست کردند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f5ece598-5a4b-4a1c-8838-3b66e3e76382"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات