728 x 90

نگرانی آخوند روحانی از تحریمها

آخوند روحانی
آخوند روحانی
آخوند روحانی صبح امروز 24مرداد96 در جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی طی سخنانی در مجلس ارتجاع وحشت خود را از تحریمها نشان داد و به تهدید پرداخت و گفت: آنها که تلاش می‌کنند مجدداً با زبان تحریم و تهدید بازگردند، زندانی اوهام گذشته خود هستند و با دشمن تراشی و هراس افکنی تنها خود را از مزایای صلح محروم می‌کنند.
کسانی که در ماههای اخیر از پاره کردن برجام سخن می‌گفتن اخیراً به توصیه برخی مشاوران خود که چنین اقدامی را باعث انزوی آمریکا در صحنه جهانی می‌دانند ایران را به نقض روح برجام متهم می‌کنند دولتمردان جدید آمریکا باید بدانند که تجربه شکست خورده تحریم و تحمیل، دولتهای گذشته اشان در نهایت به پای میز مذاکره کشاند و اگر مایل باشند به آن تجربه‌ها برگردند یقینا ایران در مدت زمانی کوتاه نه در مقیاس هفته و ماه بلکه در مقیاس ساعت و روز شرایطی بسیار پیشرفته‌تر از زمان شروع مذاکرات بازخواهد گشت.

بیشتر بخوانید:
طرح مضحک مجلس ارتجاع در برابر تحریمهای آمریکا
ناظران سیاسی طرح مجلس رژیم تحت عنوان مقابله با تحریمهای آمریکا علیه برنامه موشکی و نقض حقوق‌بشر و تروریسم سپاه پاسداران، را که در جلسه روز ۲۲مرداد ۹۶تصویب شد، یک طرح صرفاً تبلیغاتی توصیف کرده‌اند که منعکس‌کننده هراس رژیم از تحریمها و خطر بازبینی برجام و هم‌چنین حمایت شخصیتهای آمریکایی از مجاهدین است.

آسوشیتدپرس در گزارش خود درباره این مصوبه می‌نویسد: رأی قانونگذاران رژیم ایران در بحبوحه خشم فزاینده آنها بر سر تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا به بازبینی توافق اتمی صورت می‌گیرد.

این خبرگزاری می‌افزاید: شاید این لایحه بیشتر مربوط به ممنوعیت ویزا برای مقامات آمریکایی باشد که با گروه ایرانی مجاهدین خلق همکاری کرده‌اند.

در مصوبه مضحک مجلس آخوندی در هراس از استقبال روزافزون بین‌المللی از مقاومت ایران و حمایت از سیاست تغییر رژیم به نحو ابلهانه‌یی به مجاهدین اشاره شده و تا کید شده است: «اشخاص آمریکایی که به پشتیبانی و حمایت مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا از گروه‌های تروریستی و وحشت افکن» می‌پردازند باید مورد بررسی قرار گرفته و تحریم شوند!

به این ترتیب، جدیدترین حرف مصوبه مجلس رژیم برای حفظ نظام، ویزا ندادن به شخصیتهای برجسته آمریکایی و حامیان مجاهدین در کنگره و سنای ایالات متحده است.

مضحکه مصوبه مجلس آخوندی به حدی است که بحران درونی رژیم را تشدید کرده و باندهای متخاصم حاکمیت، آن را بی‌خاصیت و عوامفریبی، توصیف کرده‌اند.

کیهان خامنه‌ای با عنوان «مصوبه بی‌خاصیت مجلس» نوشت: طرح پیشنهادی تلاش کرده با کپی‌برداری کامل و صرفاً جابه‌جایی اسم (نظام) و آمریکا از قوانین تحریمی آمریکا مجازاتهایی برای افراد و نهادهای آمریکایی در نظر بگیرد. بدیهی‌ترین شرط تاثیرگذاری تحریم‌ها این است که اشخاص تحریمی دارای تعاملات اقتصادی با ایران بوده و منافع اقتصادی مشخص و قابل توجهی در ایران داشته باشند. اما آیا در عالم واقع چنین است!؟

کیهان سپس می‌افزاید: اقتصاد (ما) قدرت لازم برای اعمال تحریم‌های ثانویه را ندارد و باید گفت که اساساً ابزار تحریم اقتصادی به این صورت و به‌صورت کپی‌برداری از آمریکا، برای نظام کارآمدی ندارد. این مواد نه اقتصاد داخل را مقاوم‌تر می‌کند و نه برای آمریکا مزاحمتی ایجاد می‌کند!

بدون شک ارسال این پیام‌ها... به کاخ سفید، در کنار کیفیت بسیار ضعیف و بی‌خاصیت و خنثی این طرح موجب... تشدید باور آمریکایی‌ها مبنی بر وابستگی نظام به برجام خواهد شد... کاش دولتمردان و مجلسیان به جای رفتن راه‌هایی که خودشان بهتر می‌دانند هیچ تاثیری جز فریب افکار عمومی ندارد و به جای اختراع دوباره چرخ (که البته بیشتر لاستیکی پنچر است!) یک‌بار صریح به مردم می‌گفتند که تحت هر شرایطی، برجام را مقدس و مقدس‌تر از عزت (نظام) می‌دانند!

هم‌چنین یک عضو مجلس ارتجاع تلویحا به نمایشی بودن طرح مقابله با تحریمهای آمریکا علیه تمامیت سپاه پاسداران، برنامه موشکی و نقض حقوق‌بشر اعتراف کرد.

حاجی، عضو مجلس ارتجاع 22مرداد 96:
اقدامات آمریکایی‌ها سنگین‌تر از اون هست که ما در این طرح برای اون تعریف کردیم که چه اقداماتی رو انجام بدهیم ما باید برخورد جدی‌تری رو تنظیم می‌کردیم در این طرح.. .. به‌نظر می‌رسه طرح عملیاتی نیست فرصتهایی که در این طرح گذاشته شده، مثلاً گفته شش ماه صبر کنیم گزارش داده بشه ببینید آمریکایی‌ها تصمیم می‌گیرند در یک فرجه زمانی کوتاه همه مراحل فرایند خودشون رو هم طی می‌کنند و به‌دنبال اون می‌ایستند هیئت‌هایی رو به کشورهای دیگه می‌فرستند و اون رو عملیاتی می‌کنند اما ما در این‌جا به‌نظر می‌رسه که در این جهت بایستی قوی‌تر برخورد می‌کردیم..

چطور اونها شش میلیارد دلار از اموال ما رو مصادره کردند دزدیدند ما هم بایستی این‌طور مقابله می‌کردیم..»

ازسوی دیگر روزنامه‌ایران وابسته به دولت روحانی نوشت: رویکرد دولت و مجلس حفظ برجام و جلوگیری از شکننده‌گی آن است».

برخی از اعضای مجلس رژیم نیز این مصوبه را در جهت نیاز حیاتی حکومت آخوندها به برجام و رابطه با اروپا عنوان کردند.

علاالدین بروجردی، رئیس کمیسون امنیت مجلس رژیم
علاالدین بروجردی: ما تمام هنر طراحی این طرح این بود که مغایرتی با برجام نداشته باشه چون در هر صورت ما متهم میشیم به نقض برجام...

محمدرضا تابش، عضو مجلس رژیم
منزوی ساختن آمریکا خیلی هوشمندانه این طرح تنظیم شده، آمریکا می‌خواد اجماعی که به‌اصطلاح حاصل شد در توافق برجام بین اروپایی‌ها با ایران می‌خواد این رو بهم بزنه این توافق رو بهم بزنه ما در این طرح آمریکا رو منزوی کردیم و اروپایی‌ها رو جدا کردیم از آمریکا (تلویزیون شبکه خبر (رژیم) 22مرداد 96)

روزنامه حکومتی جهان صنعت درباره این طرح نوشت: باید بدانیم که عصر اوباما تمام شده و عصری است که ترامپ در آن قرار گرفته و همه ارکان قدرت در آمریکا از مخالفان نظام هستند... ما باید گزگ به دست آمریکا ندهیم... اگر اتفاق بدی بیفتد باید سال‌ها خون دل بخوریم تا به شرایط عادی برسیم….
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e69e44e0-67a4-4bbf-9178-2fac71a24a78"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات