728 x 90

تجمعهای اعتراضی مرغداران در ۹شهر ایران

مرغداران در چندین شهر از جمله آمل، سردشت، میاندوآب، مشکین شهر، مراغه، همدان، یزد، اراک و سمنان تجمعهای اعتراضی برگزار کردند. آنها در اعتراض به گرانی خوراک مرغ و وضعیت نابسامان و ورشکستگی این صنعت، در مقابل فرمانداریهای رژیم در این شهرها تجمع کردند.

 

مرغداران روز شنبه ۱۲خرداد نیز از نبود توازن بین قیمت مرغ و قیمت نهادهای طیور، شکایت داشتند و خواستار افزایش قیمت مرغ خریداری شده از آنها بودند.

در همدان تعدادی از مرغداران مقابل فرمانداری این شهر تجمعی اعتراضی برگزار کردند.

این مرغداران که خود را ورشکسته خواندند، پلاکاردهایی حمل می‌کردند که اعتراض شان را به گرانی نهاده‌ها و پایین بودن قیمت مرغ منعکس می‌کرد.

مرغداران اعلام کردند که با توجه به بالا بودن قیمت نهاده‌های دامی و پایین بودن قیمت مرغ، در حال ورشکستگی هستند.

مرغداران در گرمسار اعلام کردند که ناچارند خوراک دام را به‌طور نقد و با قیمت بالا بخرند در حالی که شیر تولید شده را باید با چک سه ماهه بفروشند.

مرغداران نیز در این تجمع به گرانی خوراک مرغ و مشکل حمل نهاده‌های دامی از بنادر به شهر گرمسار انتقاد کردند.

تعدادی از مرغداران سردشت نیز با تجمع مقابل فرمانداری اعلام کردند که به‌دلیل فعالیت در تولید مرغ، بدهکار و ورشکست شده‌اند.

 

تجمع و تظاهرات صدها تن از مرغداران سراسر کشور
روز دو‌شنبه ۷خرداد ۹۷، صدها تن از مرغداران سراسر کشور در اعتراض به وضعیت اقتصادی ورشکسته خود به‌علت نابودی این صنعت و نداشتن دانه برای مرغهایشان از شهرهای تهران و اردبیل در مقابل دفتر آخوند روحانی واقع در خیابان پاستور تجمع کرده و دست به تظاهرات زدند.

در گرگان نیز کامیون‌داران مرغداریها به اعتصاب کامیون‌داران پیوسته‌اند.
تظاهر کنندگان در تهران علیه حجتی وزیر صنعت کابینه آخوند روحانی شعار می‌دادند:
«حجتی حیا کن وزارتو رها کن»
معترضان هم‌چنین شعار می‌دادند:
«عزا عزاست امروز روز عزاست امروز مرغدار ورشکسته صاحب عزاست امروز»

 

شعار مرغداران در هفته گذشته مقابل دفتر آخوند روحانی در تهران:

در فیلم‌های متعددی که در شبکه‌های اجتماعی پخش شده مرغداران معترض شعارهایی نظیر "دولت بی‌کفایت، وزیر بی‌لیاقت"، "حجتی حیا کن وزارت رو رها کن" سر دادند.

در پلاکاردی که تجمع کنندگان با خود حمل می‌کردند نوشته شده است: "کارد مسئولان بی‌کفایت به استخوان مرغداران رسیده".

 

به گفته مسئولان صنف مرغداران این شرکت به وظیفه خود درست عمل نکرده و ذرت و سویا از سوی این شرکت به مقدار مورد نیاز بین مرغداران توزیع نشده است و آن مقدار توزیع شده هم حداکثر ۲۵درصد افزایش قیمت داشته است.

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات