728 x 90

اخبار اعتراضى,

تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ریخته گری ماشین سازی تبریز در مقابل اداره کار رژیم

-

ریخته گری ماشین سازی تبریز
ریخته گری ماشین سازی تبریز
چهارشنبه 30تیر جمعی از کارگران باز نشسته ریخته‌گری ماشین سازی تبریز که از اسفند سال 93 تا اسفند 94 به مرور بازنشسته شده‌اند در اعتراض به پرداخت نشدن سنوات پایان کار خود در مقابل اداره کار رژیم در تبریز دست به تجمع اعتراضی زدند.

به گفته یکی از کارگران شرکت کننده در این تجمع ”مجموع مطالبات سنواتی آنان به حدود یک میلیارد 500 میلیون تومان می‌رسد که به‌صورت مشخص میزان طلب هر یک از کارگران حدود 30 میلیون تومان می‌شود اما کارگزاران رژیم به بهانه نبود منابع مالی از پرداخت آن به ما خودداری می‌کنند در حالی که ما بعد از سالها تلاش با سوابق بالای 20سال توانستیم با استفاده از قانون مشاغل سخت و زیان آور از این کارخانه بازنشسته شویم دیگر از این وضعیت خسته شده‌ایم و تصمیم به بر پایی تجمع و اعتراض گرفته‌ایم“.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d0060971-c259-41e8-8c9b-0a7997ec52ac"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات