728 x 90

تشديد اقدامات سركوبگرانه,

تهدید شهروندان ماکو توسط پاسداران سرکوبگر برای ایجاد فضای رعب و وحشت

-

سپاه پاسداران جهل و جنایت
سپاه پاسداران جهل و جنایت
طی روزهای اخیر نیروهای وابسته به سپاه پاسداران دیکتاتوری آخوندی به شیوه‎ای گسترده شهروندان روستاهای شهرستان ماکو در آذربایجان غربی را مورد تهدید و فشار قرار داده‎اند.

بنا بر گزارش خبرنگار آژانس خبررسانی کردپا در شهر ماکو، نیروهای سپاه پاسداران بدون ارائه‎ی هیچ‌گونه مجوز قانونی و قضایی اقدام به تفتیش منازل مسکونی شهروندان کرد این مناطق نموده که این رفتار نیروهای امنیتی سپاه، موجب ایجاد فضایی رعب‎انگیز و نگرانی شهروندان شده است.
در ادامه‎ی این گزارش آمده است: نیروهای نظامی سپاه پاسداران حکومت اسلامی ایران در مناطق مرزی شهرستان ماکو اقدام به ساخت پایگاه‎های نظامی‌نموده و باعث ایجاد ترس و وحشت در میان مرزنشینان گردیده است.
پیشتر تعدادی از شهروندان کرد ساکن دامبات از توابع شهرستان ماکو از سوی نیروهای امنیتی ایران به اتهام هواداری از احزاب کرد مخالف حکومت ایران بازداشت شده بودند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cfa729e5-c585-4b65-b7d9-913b18f9349e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات