728 x 90

دورین روکماکر: رژیم ایران علی فهیم، یکی دیگر از شورشگران دلیری که در قیامهای اخیر شرکت کرده بود را اعدام کرد

دورین روکماکر نماینده سابق پارلمان اروپا
دورین روکماکر نماینده سابق پارلمان اروپا

دورین روکماکر ـ نماینده سابق پارلمان اروپا اعلام کرد: رژیم ایران علی فهیم، یکی دیگر از جوانان شورشگری که در قیامهای اخیر شرکت کرده بود را اعدام کرد. فهیم از زمان دستگیری‌اش در ژانویه به طرز وحشیانه‌ای شکنجه شد. مقامات رژیم در روزهای اخیر دو شورشگر دیگر به نام‌های حاتمی، بیگلری و واحدپرست را اعدام کردند.

دورین روکماکر خطاب به نخست‌وزیر هلند نوشت: ما نمی‌توانیم بعداً ادعا کنیم که از این موضوع بی‌اطلاع بوده‌ایم. هم‌چنین همکاری با قاتلان در تهران را انکار نمی‌کنیم.وی افزود: سفارتخانه‌های رژیم ایران در اروپا را ببندید.

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c18c52fe-2fd9-49b5-9730-36dd7dba3dc4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات