728 x 90

قطعنامه93 پارلمان اروپا,

امام جمعهٴ خامنه‌ای در تهران، پارلمان اروپا را به گروگانگیری تهدید کرد

-

آخوند موحدی کرمانی
آخوند موحدی کرمانی
آخوند موحدی کرمانی، نمایندهٴ خامنه‌ای در نمایش جمعهٴ امروز تهران، غیظ و گزیدگی ولی‌فقیه از قطعنامه اخیر پارلمان اروپا علیه رژیم را به نمایش گذاشت. آخوند موحدی در پاسخ به محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران تحت حاکمیت آخوندها، گفت: «چه توقعات عجیبی! چه اتهامات عجیبی! (می‌گویند) در ایران حقوق‌بشر مراعات نمی‌شود، به چه دلیل مراعات نمی‌شود؟ ، چون مثلاً در ایران اگر کسی قاتل بود باید کشته بشود؛ این اعدام را شما مثلاً خلاف حقوق‌بشر می‌دانید؟!». آخوند جنایتکار موحدی کرمانی که با این بیان، وابستگی موجودیت رژیم به اعدامهای روزمره را به نمایش می‌گذاشت، به بند دیگری از این قطعنامه که خواستار اجازهٴ سفر گزارشگر ویژه ملل‌متحد به ایران شده، اشاره کرد و با فحاشی به گزارشگر حقوق‌بشر افزود: «با کمال پررویی دستور می‌دهند احمد شهید این عنصر ضدایرانی، که بلندگوی استکبار هست باید به او اجازه بدهید که وارد ایران بشود و فتنه بکند».

نمایندهٴ خامنه‌ای در نمایش جمعهٴ تهران در قسمت دیگری از سخنرانی خود به تأسیس دفتر اتحادیه اروپا در تهران که قطعنامه پارلمان اروپا خواستار آن شده اشاره کرد. وی در حالی که صراحتاً اتحادیه اروپا را تهدید می‌کرد که در صورت تأسیس دفتر با گروگانگیری مواجه خواهد شد، گفت: «می‌گویند دفتر اتحادیه اروپا در تهران تأسیس بشود، پند بگیرند! همان جاسوسخانهٴ آمریکا که تعطیل شد و جاسوسهای آمریکایی دستشان و چشمشان بسته شد، پند بگیرند! دیگر این مردم اجازه نمی‌دهند یک جاسوسخانه دیگری در ایران به‌وجود بیاید».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b92864b4-c1e1-4aaa-8c41-afbaa453e0d2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات