728 x 90

خانواده اشرفيان در داخل كشور,

مقاومت ایران برای ممانعت از اعدام5تن از بستگان یکی از مجاهدان اشرف، فراخوان می‌دهد

-

شهر اشرف
شهر اشرف
روزنامه الدستور اردن با استناد به اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران نوشت: مقامات ایرانی، محسن دانش پور مقدم، ۶۷ساله، همراه با همسرش خانم مطهره (سیمین) بهرامی ۵۵ساله و پسرشان احمد دانش پور، خانم ریحانه حاج ابراهیم (خواهرزاده خانم بهرامی) و یکی از دوستان آقای دانش پور به نام هادی قائمی را در روز عاشورا دستگیر و به زندان اوین منتقل کرد.
علت دستگیری این خانواده دیدار سال گذشته آنها با پسر و یکی دیگر از بستگانشان، در قرارگاه اشرف محل سکونت اعضاء مجاهدین خلق در عراق می‌باشد… محمود فرزند خانواده که هم اکنون در قرارگاه اشرف است گفت: این حکم شقاوت‌بار به‌خاطر داشتن نسبت خویشاوندی با ساکنان اشرف در حالیست که وزارت اطلاعات رژیم آخوندی با حمایت همه جانبه دولت نوری مالکی شماری از مزدوران را تحت نام خانواده مجاهدان به مدت ۷۰روز است در مقابل اشرف مستقر کرده تا با بلندگوهای قوی و تهدید به آتش زدن اشرف و کشتار ساکنان آن و با شعارهای ”مرگ بر مجاهدین“ و ”درود بر جمهوری اسلامی“ به شکنجه روانی ساکنان اشرف مبادرت کنند.
الدستور افزود، مقاومت ایران با صدور بیانیه‌یی، دبیرکل، شورای امنیت و کمیسر عالی حقوق‌بشر ملل‌متحد و ارگانهای ذیربط بین‌المللی را به محکوم کردن اقدامات جنایتکارانه علیه اعضای خانواده‌های ساکنان اشرف و محکوم کردن نقض وحشیانه حقوق‌بشر توسط رژیم آخوندی فراخواند و خواستار اتخاذ تصمیمات لازم‌الاجرا علیه آن از جمله تعلیق روابط اقتصادی و سیاسی تا آزادی کلیه زندانیان سیاسی، قطع کامل شکنجه و اعدام و سرکوب در ایران است.
روزنامه السیاسه کویت نیز تحت عنوان ”یکی از ساکنان اشرف، جهان را به دخالت برای جلوگیری از اعدام 5تن از افراد خانواده‌اش فرامی‌خواند“ این خبر را منعکس کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b278ee9a-ad63-4280-9f3a-1896e5e45e59"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات