728 x 90

اخبار رسیده از داخل ایران؛ گزارشهای میدانی از کرمانشاه، کرمان، تهران و شیراز

قیام سراسری ۱۴۰۴
قیام سراسری ۱۴۰۴

در ادامه، پیام‌هایی که توسط جوانان شورشگر و نیروهای وابسته به مجاهدین از داخل ایران برای وبسایت مجاهد ارسال شده است، از تشدید درگیریها و فضای به‌شدت امنیتی در چند شهر کشور خبر می‌دهد.

بر اساس گزارشی از کرمانشاه، شامگاه شب ۲۸ دیماه در منطقه طاق‌بستان صدای درگیری و تنش به‌طور مداوم شنیده می‌شد.

در گزارشی دیگر از کرمان آمده است که تیپ فاطمیون افغان نقش اصلی را در کشتار معترضان در این شهر برعهده داشته است.

از تهران گزارش‌شده است که شب ۲۸ دی‌ماه، خیابان ولی‌عصر صحنه جنگ‌وگریز میان جوانان معترض و نیروهای سرکوبگر بوده و شعار «مرگ بر خامنه‌ای» برای ساعاتی در این محدوده طنین‌انداز شده است.

هم‌چنین پیام‌های رسیده از بیمارستانهای شیراز حاکی از فضای کاملاً امنیتی است. بر اساس این گزارشها، حضور گسترده نیروهای امنیتی در مراکز درمانی مشهود بوده و برای پذیرش مجروحان یا تحویل اجساد، مراجعه‌کنندگان مجبور به پر کردن فرم‌هایی می‌شوند که عملاً به تخلیه اطلاعاتی می‌انجامد. منابع می‌گویند شرایط حاکم بر بیمارستانها «جنگی» است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b03fd63e-d256-4969-98a2-9643b1c2e880"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات