728 x 90

اختلاس در ایران,فساد اقتصادى,تشدید سرکوب ,دراويش,

ادامه سرکوب و دست‌إندازی به أموال متعلق به دراویش گنابادی در شهر بیدخت

-

بیدخت - استان خراسان رضوی
بیدخت - استان خراسان رضوی
بیدخت - 12فروردین - پس از عملیات خاکبرداری غیرقانونی در زمین نخستین بهداری شهرستان بیدخت در هفته‌ی گذشته، اخیراً در اقدامی تازه زمین این بهداری به پارکینگ عمومی تبدیل شد.
زمین این بهداری در زمان آقای صالح ‌علیشاه، قطب دراویش نعمت‌اللهی گنابادی به‌صورت مشروط برای انجام امور درمانی وقف شد و تجهیزات درمانی آن نیز توسط دراویش گنابادی تأمین شده بود. اما با وجود نیت و قصد واگذار کننده و شرط مقرر در سند واگذاری مبنی بر تخصیص زمین و ساختمان به امور درمانی، بنای این بهداری که نخستین بهداری شهرستان بیدخت بوده است، مردادماه سال ۹۳ عدواناً برای احداث ساختمان تجاری توسط شهرداری تخریب شد و اخیراً پس از عملیات خاکبرداری به پارکینگ عمومی تبدیل شده است.
لازم به ذکر است این اولین باری نیست که به اموال وقفی یا امور موقوفات دراویش توسط نهادهای حکومتی دست إندازی می‌شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ae21ec83-9956-4351-a785-f5aada548871"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات