728 x 90

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های رژیم ۱۱بهمن ۹۳

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی روز شنبه 11بهمن، علاوه بر انعکاس تناقض گوییهای عراقچی در مورد چشم‌انداز مذاکرات هسته‌ای، به حملات باندهای دلواپس به دولت روحانی اختصاص یافته است.


رسالت: عراقچی: هرچه به جزئیات نزدیکتر می‌شویم اختلاف نظرها بیشتر می‌شود

ابرار: عراقچی: به توافق خوشبین هستیم

اسرار: صالحی خبر داد: احتمال توافق هسته‌یی تا پایان سال

وطن امروز: برای خوشرو مذاکره کردند

سیاست روز: تلاشی که نتیجه نداد، شکایتی که بی‌پاسخ ماند دیپلوماسی عقب گرد!

حمایت: سناریوی هسته‌یی سنا؛ تهدید مذاکرات برای امتیاز گیری از ایران!

جوان: گام اول کنگره آمریکا برای نابودی توافق ژنو

کیهان: عقب‌نشینی دولت با تغییر نماینده ایران در سازمان ملل؛ پذیرش اهانت به پاسپورت ایرانی هزینه از آبروی ملت

کیهان: استعمال جابه جای کلیات و جزییات در ادبیات مذاکره کنندگان


روزنامه‌های دلواپسان درصفحات داخلی ضمن حمله به باند رفسنجانی - روحانی بر ادامه مسیر بمب‌سازی و صدور ارتجاع و تروریسم به‌عنوان اهرم کمکی در مذاکرات تأکید کرده‌اند. در کانون این تهدیدات ذلت و عجله برای رسیدن به توافق موج می‌زند:

حمایت: اگر تا 9تیر ماه آینده، آمریکا هم‌چنان به سیاستهای دوگانه چماق و هویج خود ادامه دهد قطعاً باید پاسخ ایران کوبنده و متناسب با خواست عمومی باشد... اکنون مجلس..، باید طرح جامع و گزینه مناسبی را برای مقابله با باج‌خواهیهای کنگره آمریکا تصویب کند تا از ادامه سیاستهای تهدیدآمیز آمریکا جلوگیری کند. در غیراین صورت تا 9تیر ماه نمی‌توان به دستیابی به یک توافق جامع با کشورهای 1+5 امیدوار بود

رسالت: برخی چه نسبتی با آمریکا دارند که تصور می‌کنند آب و نان‌شان را باید آمریکا تأمین کند؟ در باطن عقیده‌شان این است که تنها را حل مشکل این است که آمریکا تحریم را بردارد. این اشتباه بزرگ و در مقابل سیاست رهبری است. کدام تجربه نشان داده که آمریکا به خیر و نفع ما کار کرده باشد؟

سیاست روز: احمد بخشایش اردستانی عضو کمیسیون امنیت مجلس اظهار داشت: هرچه با آمریکایی‌ها با تساهل بیشتری رفتار شود آنها سرسختی بیشتری از خود نشان می‌دهند و تجربه سالیان گذشته این مسأله را ثابت کرده است که هرچه از موضع بالاتری با آمریکایی‌ها صحبت شود نتیجه این بوده که آنها دست پایین‌تر را گرفته‌اند.

عقب‌نشینی دولت روحانی در مورد فرستادن نماینده دیپلومات تروریستش به سازمان ملل، بهانهٴ دیگر باند رقیب برای حمله به باند رفسنجانی – روحانی و مذاکرات هسته‌یی است. حملاتی که در کانون آن؛ به نگرانی باندهای حاکم از نتایح فشار حلقه تحریمها بر گردن نظام اذعان شده است:

کیهان: در طول یک سال اخیر... بارها اعلام شده که روی کلیات توافق شده و تنها جزئیات مانده است حال آن که منطقاً توافق بر کلیات دشوارتر از توافق روی جزئیات است و اگر توافق روی جزئیات در مدت یاد شده امکانپذیر نشده معنایش این است که اتفاقاً بر سر کلیات ماجرا یعنی حفظ حق غنی‌سازی صنعتی در ایران، تداوم فرآیند تحقیق و توسعه این فناوری و لغو بدون بهانه‌جویی و فوری و واقعی تحریمها هیچ توافقی صورت نگرفته است.

سیاست روز: سیدحسین نقوی‌حسینی عضو کمیسیون امنیت مجلس: معرفی سفیر جدید ایران در سازمان ملل نشان می‌دهد که فعلاً قرار است دولت عقب‌نشینی کند و اگر چنین اتفاقی در مذاکرات هم بیفتد یک فاجعه رخ می‌دهد.

کیهان: تردیدی نیست که درباره رکود حاکم براقتصاد، بی‌برنامگی دولت در این حوزه و همچنین درباره این‌که عده‌یی در دولت همه مسئولیتها را به وزارت‌خارجه محول کرده‌اند، می‌توان شرح و بسط مستند بیشتری داد... اگر روزگاری می‌شد این‌گونه به مردم گفت که با مذاکره با «کدخدا» به سرعت همه مشکلات حل می‌شود، امروز حتی نزدیکترین افراد به دولت هم این سخن را قبول ندارند، چرا که یک‌سال نرمش ثمره‌ای جز گستاخ‌تر و وقیح‌تر شدن آمریکا نداشته است و عقب‌نشینی‌های دائمی در برابر وعده‌های نسیه را به جایی رساند که دولت حتی نمی‌تواند نماینده مورد نظر خودش را برای سازمان ملل معرفی کند و در فرایندی تلخ پس از یک‌سال مجبور به تغییر گزینه پیشنهادی برای سمت نمایندگی در سازمان ملل می‌شود!

اذعان به نفرت مردم از نظام به‌صورتهای مختلف در روزنامه‌های شنبه به چشم می‌خورد:


آرمان: معاون فرهنگی سپاه: 60 درصد مردم ماهواره می‌بینند

شرق: چندی پیش همایش اصلاح‌طلبان و چندی قبل‌تر از آن همایش دلواپسان برگزار شد و هیچ موجی در جامعه ایجاد نکرد. ظاهراً، پذیرش و باور به این‌که دوره‌ای تمام شده است و اینک پا به دوران تازه‌تری گذاشته‌ایم، برای هر دو سر طیف نیروهای سیاسی دشوار است.
گویی برآیند نیروهای مردمی به صفر نزدیک شده است. خلق روایت مردم‌ساز محال به‌نظر می‌رسد و با تأسیس حزب تازه و روزنامه‌های بیشتر هم اتفاقی نمی‌افتد. این سازوکارها نیروی سیاسی خود را از دست داده‌اند. اصرار بر این اقدامات، گذشته از این‌که نتیجه‌یی ندارد، به دلزدگی مردم از رفتارهای قالبی نیز انجامیده است...


فساد فراگیر و نهادینه شده حکومتی همراه با ناکارآمدیها مضمون دیگر عنوانهای روزنامه‌های شنبه است:


کیهان: خطیب جمعهٴ تهران: برای مبارزه با فساد افراد فاسد را برکنار کنید

وطن امروز: پول نفت نیامده به ریال تبدیل شد

آرمان: همه دنبال 170 گیرنده پول انتخاباتی؛ ؛ این بار لیست در جیب رحیمی است

مردم‌سالاری: معاون وزیر آموزش و پرورش: 22هزار دانش‌آموز ششم دبستانی به دبیرستان نرفتند

شرق: حسین راغفر: هدفمندی یارانه‌ها به نتیجه نرسید

حمایت: زنگ خطر کاهش 20درصدی مصرف شیر

تفاهم: وزیر اسبق کشاورزی: گرانی مواد غذایی عامل سوء تغذیه است

امتیاز: وزیر بهداشت هشدار داد: قد ایرانیها کوتاه ترشد

اسرار: ندیمی: خانوارهای بازنشسته زیر خط فقر هستند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a8b02142-1abb-4fb3-aa52-99031fb53e02"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات