728 x 90

بدحجابي - سركوب ,

پاسخ وزیر علوم احمدی‌نژاد به اعتراضات علیه جداسازی جنسیتی در دانشگاهها

-

محدودیت برای حقوق، اقتصاد، و ده رشته دیگر دانشگاهی
محدودیت برای حقوق، اقتصاد، و ده رشته دیگر دانشگاهی
سیاست ارتجاعی جداسازی جنسیتی در دانشگاهها که توسط کامران دانشجو، وزیر علوم پاسدار احمدی‌نژاد در دانشگاههای کشور در پیش گرفته شده، اعتراضات زیادی را در مراکز آموزشی در پی داشته است. گسترش این اعتراضات، نامبرده را به پاسخگویی واداشته است. پاسخی که ماهیت فاسد تفکر ولایت فقیه را بیش از پیش برملا می‌کند. رسانه‌های حکومتی روز یکشنبه به انتشار پاسخ کامران دانشجو پرداختند.

آخرین نیوز، ۱۹دیماه؛ وزیر علوم گفت: اختلاطی که بر مبنای روابط الگوبرداری شده از روابط غربی پسر و دختر و مناسبات درون دانشگاههای غربی باشد را در دانشگاههای کشور نمی‌پذیریم.
کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با فارس افزود: متأسفانه دشمنان در بسیاری از مواقع سعی در مسموم کردن فضا دارند و دشمن در باطلی که دارد خیلی سرمایه‌گذاری و پافشاری می‌کند.
وی گفت: وقتی حرف از مناسبات سالم در دانشگاهها می‌زنیم، دشمنان می‌گویند "می‌خواهند دیوار بکشند، می‌خواهند دانشگاهها را تک‌جنسیتی کنند" ولی وقتی می‌گویم با حضور فعال دخترها و پسرها در دانشگاه مشکل نداریم این حرفها را مطرح نمی‌کنند و در اخبار نمی‌آورند.
وزیر علوم ادامه داد: وقتی اختلاطی که بر مبنای روابط الگوبرداری شده از روابط غربی پسر و دختر و مناسبات درون دانشگاههای غربی باشد را در دانشگاههای کشور نمی‌پذیریم، می‌گویند، دانشجو گفت که "اختلاط را نمی‌پذیریم". اما نمی‌پرسند و تبیین نمی‌کنند که چه چیزی را نمی‌پذیریم؟ چون اگر تبیین کنند تمام خانواده‌های ایرانی آن را نمی‌پذیرند، تمام دانشجویان ایرانی این را نمی‌پذیرند، چون دانشجویان ما به کرامت انسانی قائل هستند.
وی با تأکید بر این‌که حضور و مشارکت مؤثر دختر و پسر را یک فرصت و مایه پیشرفت مملکت می‌دانیم، گفت: حضور فعال دختران و پسران در پژوهش و تحقیقات و دانش برای کشور یک فرصت است و تهدید نیست.
دانشجو گفت: دانشگاههای ایران باید بتوانند الگوی دانشگاه اسلامی ایرانی را برای دنیا ابلاغ کنند، چون دنیا در انتظار چنین الگویی است. مردم دنیا به این جمعبندی رسیده‌اند که لیبرال دموکراسی، جواب نمی‌دهد، در هیچ چیزی جواب نمی‌دهد، در اقتصاد جواب نمی‌دهد، در روابط انسانی جواب نمی‌دهد، در خانواده جواب نمی‌دهد و به همین دلیل مردم دنیا دچار سردرگمی ‌شده‌اند.
وی ادامه داد: ما باید جایگزین مناسبی برای انسان‌سازی بدهیم و مطرح کنیم که انسان در دانشگاه درست می‌شود. انسان مناسب، شاخصه‌های خودش را می‌خواهد و شاخص مناسب براساس آموزه‌های دینی است. باید برگرفته از اسلام باشد، فقط برنمی‌گردد به تعلیم بلکه به تربیت هم برمی‌گردد، هم تعلیم و هم تربیت باید برگرفته از آموزه‌های دینی باشد.
وزیر علوم اظهار کرد: رفتار، گفتار، نگاه، اخلاق و تدریس باید در داخل دانشگاه برگرفته از شاخصهای اسلامی ایرانی باشد، اگر این شد مناسبات درون دانشگاه ما مناسبات سالم و دانشگاه پویا و حرکت کننده خواهد بود. این دانشگاه برای جهان و ملتی که منتظر است الگو می‌شود و دنیا منتظر این نوع دانشگاه است.
وی گفت: ما می‌گوییم دانشگاه باید انسان تحویل دهد و براساس آموزه‌های دینی‌مان انسان کسی است که توحیدی باشد و این انسان توحیدی دانشگاهی می‌خواهد مناسب با شأن خود که البته دانشگاههای ما اساتید دیندار و ولایت‌مدار، عالم و دانشمند و دانشجویان پر تلاش زیاد دارد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9e89cd27-859b-4a9f-8ab1-d3d6b770b717"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات