در گرداب بحرانهای داخلی و بینالمللی رزیم آخوندی، کارگزاران دستگاه سیاست خارجی رزیم و رسانههای حکومتی بیوقفه درباره خطر فزاینده مجاهدین و محاصر منطقهیی و بینالمللی نظام ولایت فقیه پس از اعلام اجلاس جهانی ورشو هشدارمیدهند.
حسینی سفیر سابق رژیم در ایتالیا با تأکید براینکه «ترامپ و تیم او گزینههای زیادی را برای دستیابی به تسلیم جمهوری اسلامی مورد توجه قرار دادهاند»، مینویسد: تیم ترامپ با همین تصور رویکرد روابط خود با (مجاهدین) را افزایش داد(و) (اکنون) آمریکا به فکر تجدید یارگیری و تقویت ائتلاف خود با محوریت ضدیت و خصومت با جمهوری اسلامی میباشد. و برگزاری نشست لهستان در این راستا قابل تحلیل و ارزیابی است.
یک دیپلمات سابق دیگر رژیم به نام مجلسی هم هشدار میدهد:ترامپ، بولتون و پمپئو برای تعارف با جمهوری اسلامی نیامدهاند و برنامه خودشان را درباره ستیز با نظام از قبل اعلام کردهاند و دنبال بهانه جدی و یارگیری جنگی هستند.
جهانآبادی عضو هیأترئیسه کمیسیون قضایی مجلس ارتجاع نیز میگوید:آمریکا...با تقویت مجدد (مجاهدین) بهدنبال اقدامات میدانی علیه (نظام) است که برگزاری اجلاس امنیتی ضد جمهوری اسلامی در لهستان نیز در همین راستا است.
علی خرم سفیر پیشین رژیم در مقر اروپایی ملل متحد نیز در هشداری نسبت به اجماع جهانی علیه رژیم در لهستان نوشته است: « اگر مایک پمپئو موفق شود اجلاس تبلیغاتی لهستان را به اجلاس سیاسی تبدیل نماید، پیشدرآمد یک ائتلاف نظامی علیه نظام تلقی میشود... بهطور مثال، ارتباط سازمان مجاهدین خلق با دولت افغانستان هشداری جدی در جدا شدن دوستان از نظام است». این کارگزار حکومتی از انزوای رژیم ابراز نگرانی کرده و هشدار داده است: «همه دارند به سرعت اختلافات خود را به دعوت آمریکا کنار میگذارند تا به یک دشمنی یعنی دشمنی با نظام بپردازند. در این میان بهنظر نمیآید نظام حتی یک دوست واقعی داشته باشد که در مقابل این موج سنگین سیاسی بایستد و از نظام حمایت نماید. دوستان (ما) عموماًً در حد ایستادگی تا مرزهای منافع زودگذر خودشان هستند که هرگاه مابه ازای آن را از آمریکا دریافت دارند، دست از دوستی با نظام برمیدارند».
فریدون مجلسی یک دیپلمات سابق رژیم هم با یادآوری اینکه:«جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ و پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا هم اشاره داشتند که باید تحریمها علیه نظام به قدری ادامه یابد تا (آن) را له کند! آنها از عبارتی استفاده کردند که در عرصه دیپلماتیک مرسوم نیست». این کارگزار در ادامه بر ضرورت عقبنشینی و غلط کردم گویی نظام تأکید کرده و نوشته است: « کشورهای اتحادیه اروپا، خواستار این هستند که جمهوری اسلامی سیاست دیگری در سطح بینالملل اتخاذ و بهاصطلاح در ابعاد خود بتواند در سطوح مختلف سیاسی و اقتصادی اقدام کند و از برخی فعالیتهایش بکاهد. این مسأله برای غربیها بسیار حساس و حائز اهمیت است. در این باره باید مقامات ایران راهی را اتخاذ کنند تا حساسیتها در این زمینه کاهش یابد».
پیش از این هم علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع با اشاره به اجلاس ورشو با سوزوگداز گفته بود: « اخیراً در حوزه اتخاذ سیاستهای ضد نظام از سوی کشورهای اروپایی تحت فشار آمریکا، شاهد انتقال (مجاهدین)به آلبانی و برخی سناریوسازیهای کشورهای اروپایی بودیم که نشان میدهد قرار است این سیاست آمریکا استمرار یابد».