728 x 90

دولت عراق حکم بازداشت احمد اسدی مهره نزدیک به رژیم ایران را صادر کرد

 احمد اسدی، وزیر کار دولت عراق و سخنگوی سابق حشدالشعبی
احمد اسدی، وزیر کار دولت عراق و سخنگوی سابق حشدالشعبی

دادگاهی در بغداد حکم بازداشت احمد اسدی، وزیر کار دولت عراق و سخنگوی سابق حشدالشعبی و از چهره‌های نزدیک به رژیم آخوندی را صادر کرد.
به گزارش رسانه‌های عراقی در روز یکشنبه ۱۸ مرداد، در حکم بازداشت آمده است: «متهم احمد جاسم صابر اسدی را بازداشت کنید».
احمد اسدی از مهره‌های مورد اعتماد رژیم ایران و فرد نزدیک به ائتلاف فتح به رهبری هادی عامری، رئیس سپاه بدر، است. او همان فردی بود که اخیراً از عباس عراقچی، وزیر خارجه رژیم ایران، در کربلا استقبال کرد.
در حکم دادگاه درباره اتهامات این عضو ارشد حشدالشعبی آمده: «او مستقیماً از قراردادها و پروژه‌هایی که به‌عنوان وزیر کار در تهیه آنها نقش داشت سود برده و به نزدیکان خود سود رسانده است، در حالی که تصویب آنها در تضاد کامل با قوانین کشور بوده است».
اسدی علاوه بر مناصب سابق، یکی از چهره‌های کلیدی «چارچوب هماهنگی» گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به رژیم آخوندی از جمله نوری مالکی، هادی عامری و قیس خزعلی به‌شمار می‌رود.
دادگاه از پارلمان عراق خواسته مصونیت پارلمانی این نماینده وابسته به رژیم ایران را لغو کند تا فرآیند بازداشت وی انجام شود.
این حکم در چارچوب مبارزه گسترده دولت عراق با فساد شبکه‌های وابسته به رژیم ایران صادر شده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/955f44ea-591d-4032-86c0-27e51e32f4c1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات