728 x 90

اخبار سوريه,

صحنه‌های تکان‌دهنده در حومه دمشق

-

صحنه‌های تکان‌دهنده در حومه دمشق
صحنه‌های تکان‌دهنده در حومه دمشق
یک فیلمبردار فریاد می‌زند مردم بدون سر در خیابانها افتاده‌اند، دنیا کجاست؟ چرا فریادرسی نیست.

بخش انگلیسی تلویزیون الجزیره:
یک موشک به این شهرک در حومه دمشق اصابت کرد. این منطقه غوطه در شرق پایتخت است. بر اساس گفته‌های مخالفان سوری، این (وضعیت) نتیجه بمباران هوایی یک جنگندهٴ رژیم اسد بود. بسیاری از مردم هنگام بمباران در خیابانها به‌سر می‌بردند. آنها تلاش می‌کردند به مجروحان و کشته‌شدگان ناشی از یک حمله، که دقایقی پیش از این رخ داد، رسیدگی کنند. در مناطق دیگر دمشق بزرگ، فاجعه بیشتری بعد از یک حمله هوایی دیگر رخ داد. کسی که از این صحنه فیلمبرداری کرده، فریاد می‌زند: «مردم بدون سر، در خیابان افتاده ا‌ند، دنیا کجاست که ببیند. انسانیت کجا رفته است. ما را نجات دهید».

گفته می‌شود که تنها در همین حمله 25نفر کشته شدند. در منطقه همسایهٴ دوما، حملات بیشتری صورت گرفت. این منطقه تحت کنترل انقلابیون است و اکنون به مدت یک سال است که نیروهای اسد بر روی آن تمرکز کرده‌اند. تخمین زده می‌شود درگیریهای سوریه منجر به کشته شدن بیش از 170هزار نفر شده است و تا کنون بیش از نیمی از این کشور، مجبور به ترک خانه و کاشانه شده و جابه‌جا گردیده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/92e70b3d-f749-4550-944e-d93059ab0754"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات