728 x 90

قيام هاي خاورميانه,ليبي,

موج اعلام همبستگی و به‌رسمیت شناختن شورای ملی انتقالی لیبی از سوی کشورهای مختلف

-

رزمندگان باب العزیزیه را به تصرف در اورده و در ان جشن گرفتند
رزمندگان باب العزیزیه را به تصرف در اورده و در ان جشن گرفتند
نیکلا سارکوزی گفت با رئیس‌جمهور آمریکا توافق شده است عملیات ناتو علیه نیروهای حامی قذافی تا زمان تسلیم کامل آنان ادامه یابد.

آمریکا اعلام کرد در پی آن است طی چند روز آتی بیش از یک و نیم میلیارد دلار از داراییهای مسدود شده لیبی را به‌عنوان بخشی از اقدامات جهت کمک به شورای ملی انتقالی آزاد کند.

رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر ترکیه اعلام کرد استبداد عاقبتی ندارد و مردم لیبی به مقصدی که سالها در حسرت آن بوده‌اند نزدیک می‌شوند.

ویلیام هیگ وزیر خارجه بریتانیا اعلام کرد زمان آن فرا رسیده که قذافی از صدور اعلامیه‌های مالیخولیایی دست‌بردارد و بپذیرد که دیگر زمام امور را به دست نمی‌گیرد.

فرانکو فراتینی، وزیر امور خارجه ایتالیا گفت معمر قذافی و پسرانش به‌زودی دستگیر خواهند شد و باید توسط دادگاه جنایی بین‌المللی در لاهه محاکمه شوند.

نروژ شورای انتقالی لیبی را به‌عنوان نماینده قانونی مردم لیبی به‌رسمیت شناخت.

حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر گفت مردم لیبی باید نبردی را شروع کنند که اهمیت آن کمتر از نبرد سابق نیست و آن ساختن لیبی است.

دولت لبنان، بحرین و نیجریه شورای ملی انتقالی را به‌عنوان نماینده مردم لیبی به‌رسمیت شناختند.

دولت کردستان عراق پیروزی انقلاب لیبی را یک دستاورد تاریخی توصیف کرد.

اتحاد جهانی علمای مسلمین نیز پیروزی انقلاب مردم لیبی را تبریک گفت.

دمیتری مدودف رئیس‌جمهور روسیه از معمر قذافی خواست تا دست از جنگ بردارد.

رئیس‌جمهور روسیه گفت درصورتی‌که شورای ملی انتقالی بتواند کشور را متحد کند، روسیه مایل به شناسایی رسمی آن خواهد بود.

در همین حال هوگو چاوز رئیس‌جمهور ونزوئلا روز سه‌شنبه اعلام کرد او کماکان معمر قذافی را به‌عنوان رهبر مشروع لیبی برسیمت می‌شناسد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8d47fbc4-2710-4bed-ab33-8cbe410fee36"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات