728 x 90

سوريه,

دبیرکل ناتو: آن چه که در سوریه می‌گذرد ننگ‌آور است

-

راسموسن دبیرکل ناتو
راسموسن دبیرکل ناتو
آندرس فوگ راسموسن دبیرکل سازمان آتلانتیک شمالی ـ ناتو ـ گفت: «آن چه که در سوریه می‌گذرد ننگ‌آور است و رژیم سوریه ناقض قوانین بین‌المللی است».
وی افزود: «اگر چه ما هنوز طرحی برای دخالت نظامی در سوریه نداریم اما با همه‌ی اینها رفتار نیروهای امنیتی رژیم اسد با مردم و سرکوب آنان را قویاً محکوم می‌کنیم».
دبیرکل ناتو پیش از این گفته بود: «ما شرایط سوریه را از نزدیک تحت نظر داریم. یکی از دلایل آن این است که یکی از متحدان ما، ترکیه در همسایگی سوریه قرار دارد و احتمال می‌رود که وقایع سوریه بر روی آن هم تأثیر بگذارد».
ترکیه به‌عنوان عضو ناتو می‌تواند با توجه به تهدید امنیتی که از جانب سوریه احساس می‌کند رأساً از ناتو بخواهد وارد عمل شود. مفاد پیمان ناتو اجازه می‌دهد در این‌گونه موارد بدون مراجعه به شورای امنیت وارد عمل شود. کاری که در مورد افغانستان صورت گرفت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8a786962-6e2c-449c-99ed-952aa6de7820"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات