در آستانهٔ روز جهانی زن، کنفرانس بینالمللی «زنان نیروی تغییر، ایران آزاد ۲۰۲۵» با حضور خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده شورای ملی مقاومت روز شنبه چهارم اسفند برگزار میشود.
چهرههای برجسته مدافع حقوق زنان و حقوقبشر، متخصصان بینالمللی و شماری از شخصیتهای سیاسی زن در این کنفرانس سخنرانی میکنند.
روز جمعه سوم اسفند ۱۴۰۳، به ابتکار کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران دو جلسه مقدماتی و تخصصی کنفرانس بینالمللی با حضور نمایندگان پارلمان و کارشناسان در پاریس تشکیل شد.
در جلسات مقدماتی کارشناسی، خانمها ایزابلا کوناپاکا پرزیدنت فدراسیون کانونهای وکلای اروپایی (سال ۲۰۲۴)، پروفسور جاسلین اسکات از انگلستان و شماری از وزیران و نمایندگان پیشین در کشورهای مختلف سخنرانی کردند و نظریههای خود را ارائه کردند.
سخنرانان استمرار سرکوب زنان در حاکمیت رژیم زنستیز آخوندی را محکوم کرده و حمایتشان را از نقش پیشتاز زنان در مبارزات مردم ایران بهویژه نقش رهبری کننده و تعیینکننده آنها در سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت ایران ابراز داشتند.
آنها از طرح ۱۰مادهیی رئیسجمهور برگزیده مقاومت برای ایران آزاد حمایت کردند و این طرح و برنامههای خانم رجوی برای زنان ایران را شایسته حمایت جهانی و بهرسمیت شناخته شدن بینالمللی دانستند.
آنها کارزار ۴۰ساله خانم رجوی برای رهایی و برابری و نتایج درخشان این کارزار در مقاومت ایران را نه تنها راهگشای زنان ایران بلکه یک نمونه فوقالعاده و آموزنده برای مبارزات زنان در منطقه و جهان شناختند.
خانم سروناز چیت ساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت، تاریخچه زنان در مقاومت علیه رژیم زنستیز آخوندی در ۴۶سال گذشته را تشریح کرد و گفت از ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ به بعد دهها هزار زن مجاهد دستگیر، شکنجه و بسیاری از آنها اعدام شدند.
مسئول کمیسیون زنان گفت: بیش از نیمی از اعضای شورای ملی مقاومت ایران را زنان تشکیل میدهند.
شورا تنها ائتلاف سیاسی در تاریخ معاصر ایران است که از ۴دهه پیش بهاتفاق آرا یک طرح جامع در مورد آزادیها و حقوق زنان را تصویب و به اطلاع مردم ایران رسانده است.
مسئول کمیسیون زنان گفت قریب به هزار زن انقلابی مجاهد در شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق ایران و مبارزه آنها برای آزادی، دموکراسی و برابری نویدبخش نقش درخشان زنان در ایران فرداست.
آنها پس از دههها پایداری و استقامت و تحمل شکنجه و زندان، جنگیدن در نبردهای ارتش آزادیبخش ملی ایران، بمباران و حملات زرهی و موشکی در اشرف و لیبرتی و جابهجاییهای پیاپی و ترک خانمان و عزیزان برای زن ایرانی یک الگوی ماندگار تاریخی آفریدند.