در حالیکه چین و تقریباً تمامی کشورهای جهان کارزار مبارزه با اپیدمی کرونا را در اولویت قرار دادهاند، رژیم آخوندی بیاعتنا بهجان مردم ایران در این زمینه نه تدابیر لازم برای محدویت پروازها به چین اتخاذکرده و نه اطلاعرسانی شفاف برای عموم مردم دارد.
کانون شیوع این بیماری کشور چین با جمعیت عظیم میلیاردی است. در عین حال گستردهترین روشهای مهار و کنترل نیز در کارزاری عظیم در این کشور جریان دارد که یک قلم آن ساختن یک بیمارستان هزار تختخوابی ظرف ده روز است. چین رباطهای ویژهیی برای پرستاری و مراقبت در مقابله با این اپیدمی نیز بهکار میگیرد و همزمان از اتحادیه اروپا و سایر کشور تقاضای کمک کرده است.
تا ظهر دوشنبه شمار قربانیان ویروس کشنده کرونا در چین به بیش از ۳۶۰تن افزایش یافته و شمار مبتلایان به این ویروس در چین به حدود ۱۷هزار نفر رسیده است. بر اساس گزارش مراکز آمارگیری بینالمللی، روزانه ۵۰ تا ۶۰نفر بر اثر این شیوع این بیماری جان خود را از دست میدهند. چین در عرض ۱۰روز یک بیمارستان هزار تختخوابی در شهر ووهان ساخته و ۱۴۰۰نفر از کادر پزشکی و بهداشتی ارتش را برای مداوای بیماران اختصاص داده است.
ویروس کشنده کرونا اکنون به برخی کشورهای دیگر هم گسترش یافته و یک وضعیت فوقالعاده بینالمللی را بهوجود آورده و روز یکشنبه اولین مرگ در خارج چین در کشور فیلیپین گزارششده که یک چینی است که ماه گذشته از ووهان به فیلیپین رفته بود.
اما رژیم آخوندی بیاعتنا به جان مردم ایران هیچ محدودیتی برای ورود اتباع چین ایجاد نکرده است. بنا به اعلام رسانههای حکومتی پروازها از چین به ایران بهطور عادی ادامه دارد و حتی از شهر ویروسزده ووهان نیز تا روز یکشنبه ۱۳ بهمن پرواز به ایران صورت گرفته است.
برخی خبرها نیز حاکی است که مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در برخی شهرها نظیر اصفهان و تبریز دیده شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز یکشنبه گفته بود: فردی ۲۹ساله با علائم مشکوک به بیماری کرونا به بیمارستان فارابی اصفهان مراجعه کرده و هماکنون در این بیمارستان تحت مراقبت ویژه قرار دارد.
اما همین مورد ساعاتی بعد از بیمارستان مرخص شد و واقعیت امر چندان شفاف نیست.
در حالیکه چین و تقریباً تمامی کشورهای جهان کارزار مبارزه با اپیدمی کرونا را در اولویت قرار دادهاند، برخلاف بیاعتنایی ضدمردمی رژیم آخوندی،کشورهای زیادی مانند آمریکا و استرالیا ورود مسافران خارجی که به تازگی به چین سفر کردهاند را ممنوع اعلام کردهاند.
روسیه، ژاپن، پاکستان، اندونزی و زلاندنو نیز محدودیتهایی را برای مسافران از چین اعمال کردهاند.
کره جنوبی اعلام کرده که ورود کسانی که به ووهان چین سفر کردهاند به این کشور ممنوع است.
آمریکا هم اعلام کرده هر کدام از شهروندانش که به تازگی از این شهر دیدن کردهاند، بهمدت دو هفته در قرنطینه خواهند بود.
صدها تن از کارکنان بیمارستانی در هنگکنگ دست به اعتصاب زدهاند و خواستار بسته شدن مرز این منطقه با چین برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا هستند.