کنفرانس «حقوق بشر در ایران و فراخوان برای حسابرسی» با حضور نمایندگان مجلسین انگلستان در محل پارلمان این کشور و سخنرانی خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت از طریق ویدئوکنفرانس
خانم مریم رجوی: وضعیت حقوقبشر در ایران وخیمتر شده است. از زمان روی کار آمدن رئیسجمهور جدید خامنهای۱۵۰ زندانی اعدام شدهاند. در این رژیم، اعدام یک مجازات نیست. بلکه ابزاری برای تحکیم حاکمیت رژیمی است که مردم خواستار سرنگونی آن هستند.
من از نمایندگان مردم انگلستان میخواهم که از کارزار نه به اعدام در ایران حمایت کنند. کارزاری که سالهاست مقاومت ایران، آنرا در داخل و خارج ایران پیش میبرد.
اقدامات عملی برای پاسخگویی سردمداران رژیم بهخاطر جنایت علیه بشریت و نسلکشی و بهکار گرفتن صلاحیت جهانی در مورد مسئولان این جنایتها هم لازمه عدالت و هم لازمه صلح جهانی است.
در پاسخ به نارضایتی فزاینده مردم، رژیم نهتنها سرکوب در داخل، بلکه تروریسم در خارج و کارزار شیطانسازی علیه مقاومت را تشدید کرده است.
خانم رجوی: بهراه انداختن یک دادگاه فرمایشی، در تعارض با کلیه اصول استانداردهای بینالمللی، علیه سازمان مجاهدین و ۱۰۴ تن از اعضای مقاومت بخشی از این کارزار است.
هدف بازداشتن جوانان ایرانی از پیوستن به مقاومت و زمینهسازی برای اقدامات تروریستی در خارج و همچنین ارسال این پیام به طرفهای خارجی است که هیچ جایگزین مناسبی برای رژیم فعلی وجود ندارد، بهتر است با همین رژیم بسازند.
مدتها در اتخاذ یک سیاست قاطع علیه رژیم که توسط قانونگذاران انگلستان حمایت میشود تأخیر شده است. نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران، به کار گرفتن بند ماشه در قطعنامه ۲۲۳۱، بهرسمیت شناختن مبارزه مردم ایران و کانونهای شورشی اجزای ضروری یک سیاست قاطع است.
خانم رجوی: گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوقبشر در ایران در گزارش جنایتهای سبعانه، اعدامهای سال ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱ و قتلعام ۱۳۶۷ را "جنایت علیه بشریت"و"نسل کشی" اعلام کرد.
گزارشگر به نقش مقامات فعلی رژیم از ولیفقیه تا مقامات قضایی، اطلاعات و سپاه در این جنایتها اشاره کرد و از جامعه بینالمللی خواست مکانیزمی برای پاسخگویی مسئولان این جنایتها ایجاد کند
رژیم سالها تلاش کرده است که این جنایتها را کتمان کند. آنها حتی مزارهای اعدام شدگان را تخریب و پنهان کردند.
وحشت رژیم از عواقب سیاسی و حقوقی گزارش جنایتهای سبعانه و بسیج افسارگسیخته عوامل آشکار و پنهانش علیه گزارشگر به این دلیل است که سکوت مرگباری که به جامعه جهانی تحمیل کرده بود را درهم شکسته است.
بارونس اولون عضو ارشد مجلس اعیان: ما اکنون شواهد مستندی از گزارشگر ویژه سازمان ملل داریم که نشان میدهد دیکتاتوری مذهبی در ایران با ارتکاب جنایت علیه بشریت پابرجا مانده است.
افزایش اعدامها بهویژه اعدام زنان و معترضان و رکورد تعداد اعدامها در ماه اوت نشان میدهد که تمامی مقامات رژیم، در سرکوب دولتی متحد هستند. نقض حقوقبشر بهصورت سیستماتیک در دولت پزشکیان، همانند دوران رئیسی ادامه دارد.
ایران دموکراتیک آینده با تلاشهای شورای ملی مقاومت در دسترس است. ما باید این جایگزین دموکراتیک را بهرسمیت بشناسیم و راههایی برای حمایت از اعتراضهای مردمی بیابیم.
باب بلکمن: رژیم مخالفان خود را بیرحمانه سرکوب کرده است، از سال ۱۹۷۹ تاکنون ۱۲۰هزار تن از حامیان و اعضای مجاهدین را کشته است. بدون اقدام قاطع این اعداد افزایش خواهد یافت.
ما خواستار لیستگذاری کامل تروریستی سپاه پاسداران و ارجاع سوابق وحشتناک حقوقبشری این رژیم به شورای امنیت شدهایم تا مسئولان آن تحت قوانین بینالمللی محاکمه شوند.
سر دانکن اسمیت: ما شاهد اعدامهای گسترده در ایران و سرکوب بیرحمانه مخالفان هستیم، اما دولت انگلیس تاکنون از اتخاذ اقدامات جدی علیه سپاه پاسداران خودداری کرده است. تحریم کافی نیست. ما نیاز به سیاستی قاطع داریم که جلو فعالیتهای تروریستی و خرابکارانه سپاه را بگیرد.
سپاه پاسداران نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان به فعالیتهای خرابکارانه مشغول است و این برای منطقه و جهان خطرناک است.
پروفسور سارا چندلر: کشتار ۱۹۸۸ بدترین و وحشیانهترین نقض حقوقبشر در حافظه جمعی ما را نشان میدهد، جایی که مقامات عالیرتبه دولتی در برنامهریزی و اجرای جنایات علیه بشریت و نسلکشی شرکت داشتند.
ما باید با متحدان خود برای شناسایی، تحقیق و محاکمه مسئولان نقضهای جدی حقوقبشر در ایران همکاری کنیم. مقامات رژیم ایران و فرماندهان سپاه که در لیست تحریمهای بریتانیا قرار دارند، باید نقطه شروع خوبی برای تحقیقات بینالمللی باشند.
لرد سینگ: ایران کشوری با تاریخ و فرهنگ غنی است، که پتانسیل آن توسط رژیمی سرکوبگر به بند کشیده شده است. از قیام ۱۴۰۱، شاهد موجی از اعتراضات هستیم که نشان میدهد مردم تسلیم نمیشوند.
مقاومت سازمانیافته تحت رهبری خانم رجوی امید به ایران آزاد و دموکراتیک را زنده نگه داشته است. طرح ده مادهای که بر قانون، برابری جنسیتی و حقوقبشر مبتنی است، یک چشمانداز روشن دموکراتیک ارائه میدهد.
لرد آلتون: بسیاری از قربانیان ۱۹۸۸ اعضاء و حامیان سازمان مجاهدین بودند. این جنایت با نیت نسلکشی انجام شد. وقت آن است که دادگاه بینالمللی کیفرخواست علیه خامنهای و دیگر رهبران رژیم صادر کند
شورای ملی مقاومت ایران، با کانونهای شورشی، جایگزین واقعی و دموکراتیک رژیم است. جامعه بینالمللی باید به سیاست مماشات پایان دهد و از برنامه ده مادهای خانم رجوی برای آینده ایران حمایت کند. این راهحلی دائمی برای پایان دادن به ترور و دیکتاتوری است.
جیم شانون: با وجود دههها جنایت علیه بشریت توسط رژیم، مردم به مقاومت ادامه میدهند قیامهای مردمی نشان خواست قوی آنها برای دموکراسی است. سیاستهای غلط غربی به رژیم اجازه داده تا روایت دروغ خود را گسترش دهد که هیچ جایگزینی ندارد.
ما با حمایت قوی از شورای ملی مقاومت باید از تلاش آن برای ایجاد یک جمهوری دموکراتیک پشتیبانی کنیم. ایران دموکراتیک به جای تهدید به نیروی ثبات و رفاه منطقه تبدیل میشود. جامعه بینالمللی باید پایان دیکتاتوری را تسریع و از آیندهای بر اساس دموکراسی و صلح حمایت کند.
لرد کلارک: رژیم ایران۴۰ سال از طریق سرکوب و جنایت، مردم خود را تحت فشار قرار داده است. ما نمیتوانیم فقط به سیاستهای داخلی خود مشغول باشیم؛ جنایتهای این رژیم مسألهای است که جامعه بینالمللی باید با آن روبهرو شود
رژیم ایران برای مدت طولانی از پاسخگویی فرار کرده است، اما زمان آن فرا رسیده است که جنایات آنها به حساب آورده شود. همکار بزرگ ما، لرد کوربت، همیشه در پایان سخنان خود میگفت: «روزی ایران آزاد خواهد شد» و این پیام امروز من به شماست.
لرد ویتی: ایران نه تنها در سرکوب داخلی نقش دارد، بلکه در تمامی درگیریهای خاورمیانه نیز مداخله کرده است. باید سپاه پاسداران لیستگذاری شود. این وظیفه ماست که از نیروهای دموکراتیک حمایت کنیم و هر گونه حمایت از رژیم ایران را متوقف کنیم.
دکتر لوئیس: برای تغییر رژیمهای سرکوبگر، نیاز به مقاومت و ایستادگی است، همانطور که در موارد دیگر تاریخ نیز شاهد آن بودهایم. حمایت من از مقاومت دموکراتیک ایران بهدلیل اهمیت آن در مبارزه با رژیم سرکوبگر است، و به همین دلیل از این جنبش حمایت میکنم.
جاسلین اسکات: سپاه پاسداران باید در فهرست سازمانهای تروریستی قرارگیرد. پلتفرم دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران برای بازگرداندن ایران به مسیر دموکراسی باید بهرسمیت شناخته شود.
کنفرانس در پارلمان با حضور نمایندگان مجلسین انگلستان
«حقوق بشر در ایران، تضمین حسابرسی و فراخوان به عدالت»
۲۰ شهریور۱۴۰۳
قسمت دوم
استقبال از گزارش پروفسور جاوید رحمان در مورد جنایتهای سبعانه
جنایت علیه بشریت و نسلکشی علیه مجاهدین در سالهای ۶۰ و ۶۱ و قتلعام۶۷
و ضرورت برقراری یک مکانیسم بینالمللی جهت حسابرسی از مسئولان جنایتهای سبعانه
سخنرانیهای نمایندگان مجلسین انگلستان
در حمایت از برنامه ۱۰ مادهیی خانم مریم رجوی
فراخوان به لیستگذاری تروریستی سپاه پاسداران
و محکومیت دادگاه نمایشی رژیم علیه مجاهدین در تهران
کنفرانس در پارلمان انگلستان - ۲۰ شهریور ۱۴۰۳
در کنفرانس پارلمانی در انگلستان که با حضور اعضای مجلسین این کشور از تمامی احزاب برگزار شد، لرد سینگ عضو مستقل مجلس اعیان و عضو کمیته حقوقبشر پارلمان در سخنرانی خود گفت:
لرد سینگ عضو مستقل مجلس اعیان و عضو کمیته حقوقبشر پارلمان
با وجود تلاشهای رژیم برای خاموشکردن مخالفت، شجاعت مردم ایران همچنان درخشان است. از زمان قیامهای ۱۴۰۱، ما شاهد افزایش اعتراضات، اعتصابات و اقدامات مقاومت بودهایم که بهوضوح نشان میدهد مردم ایران حاضر به تسلیمشدن نیستند. تمایل آنها به آزادی غیرقابل انکار و متوقفنشدنی است.
وی افزود: خانم رجوی، مایلم از شما تشکر کنم و از رهبری شما تقدیر کنم؛ همچنین از فداکاری شورای ملی مقاومت ایران، از جمله اعضای آنکه امروز در این سالن حضور دارند، قدردانی میکنم. تحت رهبری شما، مقاومت سازمانیافته، امید به ایران آزاد و دموکراتیک را زنده نگه داشته است. جنبش شما نه تنها یک امکان برای مبارزه با رژیم فراهم میکند، بلکه چشماندازی روشن و دموکراتیک برای آینده ایران در قالب برنامهٔ ۱۰ مادهیی تحسینبرانگیز شما بهنمایش میگذارد؛ آیندهیی مبتنی بر حاکمیت قانون، برابری زن و مرد و حقوق بشر. این چشمانداز یک جایگزین واقعی و معتبر برای دیکتاتوری مذهبی حاکم ارائه میدهد.
همزمان با شدت گرفتن سرکوب رژیم در داخل کشور و صدور خشونت به خارج، وقت آن است که جامعه بینالمللی، از جمله دولت خودمان، رویکرد خود را تغییر دهد. انگلستان باید مسیر حمایت از مبارزه مردم ایران برای آزادی، دموکراسی و عدالت را پیش ببرد. این بهمعنای حمایت از تلاشهای خانم رجوی برای برقراری یک جمهوری دموکراتیک در ایران است».
لرد سینگ در ادامه گفت: گزارش اخیر گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد ایران که در ۱۷ ژوئیه منتشر شد، مسیر روشنی را برای پیشرفت ارائه میدهد. من از دولت خودمان درخواست میکنم از ایجاد یک مکانیسم بینالمللی مستقل برای تحقیق و حسابرسی از مسئولان جنایات در این رژیم حمایت کند. این موضوع فقط مربوط به مجازات آنچه در گذشته اتفاق افتاده نیست، بلکه درباره تأمین آیندهیی بهتر برای ایران و مردم آن است.
زمان سرنگونی رژیم ایران قطعاً فرا خواهد رسید، اما اینکه این اتفاق چقدر زود رخ دهد به اقدامات امروز ما بستگی دارد. ما باید در کنار مردم شجاع ایران، خانم رجوی و شورای ملی مقاومت ایران بایستیم تا اطمینان حاصل کنیم که آینده ایران با دموکراسی، عدالت و صلح همراه خواهد بود.
لرد دیوید آلتون رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران
لرد دیوید آلتون رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران در سخنرانی خود گفت: در حالی که ما دچار تردید و مماشات بودهایم، مردم ایران شجاعانه دیکتاتوری را بهچالش کشیدهاند. دو سال پس از قیام مردمی ۱۴۰۱ در ایران، اعتراضات و اعتصابات در تمام بخشهای جامعه ادامه دارد. بهرغم تعداد بیسابقهٔ اعدامها، (مقاومت ایران) کانونهای شورشی را در ایران بسیج کرده است و همچنین یک جایگزین معتبر ارائه داده که حمایت بینالمللی نیز کسب کرده است.
گزارشهای اخیر از هیأت حقیقتیاب سازمان ملل و گزارشگر ویژه پیشین سازمان ملل در مورد ایران، پروفسور جاوید رحمان، نتیجهگیری میکنند که نقضهای حقوقبشر مشمول مرور زمان نمیشود و هماکنون هم رژیم به جنایات علیه بشریت ادامه میدهد. پروفسور رحمان بهویژه کشتارهای جمعی، شکنجه و دیگر اعمال غیرانسانی علیه اعضای سازمان مجاهدین خلق را مستند کرده است که با نیت نسلکشی انجام شده است. جامعه بینالمللی دیگر نباید این شواهد را نادیده بگیرد. دیوان کیفری بینالمللی باید برای خامنهای و دیگر سران رژیم که مسئول جنایات علیه بشریت هستند، حکم جلب صادر کند.
لرد آلتون افزود: من از دولت جدید انگلستان میخواهم با همپیمانان خود برای ایجاد مکانیسم حسابرسی که پروفسور رحمان در گزارش خود توصیه کرده است، همکاری کند. عدم اقدام ما رژیم را جریتر میکند. بهعنوان حامیان مشترک قطعنامهٔ سازمان ملل در مورد ایران، دولت ما باید درخواست ویژهیی برای اشاره به قتلعام ۱۳۶۷ در قطعنامه امسال داشته باشد... من از دولت خود میخواهم از فراخوان خانم رجوی برای پایان دادن به اعدامها و از برنامهٔ ۱۰ مادهیی او برای آینده ایران حمایت کند. این برنامه راهحلی دائمی و یک جایگزین دموکراتیک معتبر برای پایان دادن به سرکوب این رژیم و تروریسم و اعدامهای روزانه آن در ایران ارائه میدهد.
جیم شنون نمایندهٔ مجلس عوام و رئیس گروه پارلمانی آزادی ادیان
در کنفرانس پارلمانی انگلستان جیم شنون نمایندهٔ مجلس عوام و رئیس گروه پارلمانی آزادی ادیان در سخنرانی خود گفت: خانم رجوی، رهبری و فداکاری شما بهواقع الهامبخش است. جنبش شما نه تنها شعله امید را زنده نگه میدارد، بلکه یک جایگزین واضح و معتبر برای رژیم حاکم ارائه میدهد. پلتفرم دموکراتیک شما که بر برابری و حاکمیت قانون متمرکز است، چشماندازی برای آیندهیی بر اساس حقوق اساسی بشر، از جمله برابری جنسیتی و آزادی بیان ارائه میکند.
وی افزود: گزارش اخیر (گزارشگر) سازمان ملل توصیههای روشنی برای اقدام ارائه میدهد. دولت ما باید از ایجاد یک مکانیسم مستقل بینالمللی برای تحقیق و حسابرسی از مسئولان جنایت در رژیم حمایت کند. این شامل جمعآوری شواهد برای پیگردهای آینده و اطمینان از این است که کسانی که مرتکب جنایات شدهاند بهدست عدالت سپرده شوند.
مهم است که جامعه بینالمللی، از جمله دولت انگلستان، رویکرد خود را نسبت به ایران مجدداً ارزیابی کند. ما باید بهطور علنی و قاطع از مبارزه مردم ایران برای آزادی حمایت کنیم و بهطور علنی از شورای ملی مقاومت ایران و تلاشهای خانم رجوی برای برقراری جمهوری دموکراتیک حمایت کنیم.
از دولت خود میخواهم که از فراخوان خانم رجوی برای پایان دادن به اعدامها حمایت کند و برنامهٔ ۱۰مادهیی او را برای آینده ایران بهرسمیت بشناسد. این برنامه یک راهحل دائمی و یک جایگزین دموکراتیک معتبر برای پایان دادن به سرکوب، تروریسم، و اعدامهای رژیم ارائه میدهد.
لرد کلارک عضو مجلس اعیان انگلستان و رئیس پیشین حزب کارگر
لرد کلارک عضو مجلس اعیان انگلستان و رئیس پیشین حزب کارگر، با اشاره به حمایت دیرینهاش در چند دههٔ گذشته از مقاومت مردم ایران و با یادآوری نمونههایی از جنایات سبعانهٔ رژیم و متقابلاً ایستادگی مردم ایران در برابر آن گفت بایستی به نمایندگان و سیاستمداران جدید دربارهٔ جنایتهای رژیم توضیح داد؛ دربارهٔ جوانانی که از جرثقالها در تهران بدار آویخته شدهاند، دربارهٔ کمپ اشرف و کشتاری که در آنجا صورت گرفت وقتی که آنها شجاعت مخالفت با رژیم را داشتند. من با دختر جوانی از اشرف۱ تماس تلفنی از پارلمان داشتم... چند هفتهٔ بعد حال او را پرسیدم و گفتند که وی از جوانانی بود که در حمله به اشرف جان باخت... . «ما نمیتوانیم فقط در سیاست داخلی خودمان غرق شویم. ما بهاندازه هر کس دیگری در قبال اعمال سبعانه در ایران مسئولیت داریم. باید... به مردم بگوییم چه اتفاقی در حال رخدادن است.
سیاستمداران جدید باید سخنان همکار بزرگ ما، لرد رابین کربت را که سالهای زیادی نماینده پارلمان بود بهیاد داشته باشند که در پایان همه سخنرانیهایش میگفت: «خانمها و آقایان، روزی، ایران آزاد خواهد شد»؛ و امروز همین پیام من است، ایران آزاد خواهد شد».
لرد هکینگ عضو برجسته مجلس اعیان انگلستان
در ادامهٔ جلسه در پارلمان انگلستان، لرد هکینگ طی سخنانش گفت: ضروری است که ما به هر اقدام ممکنی برای مقابله با این رژیم نفرتانگیز ادامه بدهیم. از همهٔ شما بهخاطر تعهد و فداکاریتان تشکر میکنم. دیدن اعضای پارلمان انگلستان که در اینجا از تلاشهای مردم ایران برای آزادی و دموکراسی حمایت میکنند، الهامبخش است.
لرد ویتی عضو مجلس اعیان از حزب کارگر
لرد ویتی عضو مجلس اعیان از حزب کارگر گفت: جنایات در ایران، از جمله دخالت این رژیم در جنگهای خاورمیانه باید منجر به این شود که دیپلماتهای ما و وزارتخارجه اقدامات قویتری انجام دهند. ما باید با لیستگذاری سپاه پاسداران بهعنوان یک سازمان تروریستی این حرکت را آغاز کنیم و حمایت خود را از نیروهای دموکراتیک در ایران گسترش بدهیم.
دکتر جولیان لوئیس عضو ارشد مجلس عوام و رئیس پیشین کمیته اطلاعات
دکتر جولیان لوئیس، عضو ارشد مجلس عوام و رئیس پیشین کمیته اطلاعات در سخنان خود خاطرنشان کرد: جهان اکنون نسبت به ماهیت رژیم ایران هشیار شده است... برای تحقق (تغییر) باید در مقابل دیکتاتوری مقاومت کرد. این همان چیزی است که من از آن حمایت میکنم و دلیلی برای حضورم در این جلسه است.
دکتر جاسلین اسکات نویسنده و فیلمساز و استاد دانشگاه کمبریج
در کنفرانس پارلمان انگلستان، دکتر جاسلین اسکات طی سخنان خود گفت: پلتفرم دموکراتیک شورای ملی مقاومت، برنامهیی برای ایران بهمنظور بازگشت به دنیایی است که در آن دموکراسی یک اصل است. ضروریست این برنامه بهرسمیت شناخته شود. انگلستان در سال ۱۳۳۲ در طرف اشتباه تاریخ ایستاد. حمایت از دیکتاتوری مذهبی که از سال ۱۳۵۷ حاکم است باید متوقف شود. زمان آن فرا رسیده است که انگلستان تصریح کند از دموکراسی، آزادی، و عدالت و انسانیت در ایران حمایت میکند.
مسعود ضابطی رئیس کانون وکلای ایرانی در انگلستان
مسعود ضابطی رئیس کانون وکلای ایرانی در انگلستان در سخنانش در کنفرانس در پارلمان انگلستان با اشاره به گزارش جاوید رحمان گفت: برای اولین بار، اکنون جنایات علیه بشریت و نسلکشی انجام شده توسط رژیم ایران در سال ۱۳۶۷، ثبت شده است.
از هر کدام از اعدامشدگان بهصورت جداگانه پرسیده شد که آیا سازمان مجاهدین و عقاید خودشان را محکوم خواهند کرد یا خیر؟ معنای واقعی آن این بود که آیا آماده بودند تا اصل مقاومت خود برای آزادی و دموکراسی و مقاومت در برابر استبداد و ظلم را محکوم کنند؟
هر یک از آنها با آگاهی از پیامدهای این انتخاب به شکنجهگران و جلادان با قاطعیت پاسخ دادند و برای اعدام برده شدند. آقای رحمان باید بداند که او از حمایت همهجانبه جامعه حقوقی بینالمللی برای تلاشهای خود و همچنین حمایت همهجانبه مردم ایران برخوردار است. این تنها اولین گام از بسیاری از گامها در حال حاضر برای کشاندن عاملان این اعمال جنایتکارانه بهپای میز عدالت است. واکنش رژیم ایران نشان میدهد که آنها از این گامها، این گزارش و عواقب آن چقدر وحشتزدهاند.
رابرت وارد شهردار
در بخش دیگری از این جلسه در پارلمان انگلستان شهردار رابرت وارد در سخنان خود گفت: چه طور میشود که خواهان پایان این رژیم نباشیم؟ من به تمامی کسانی که دههها برای رساندن ایران به جایگاه حقیقی خود تلاش میکنند درود میفرستم. مقاومت آنها برای همه ما الهامبخش است. شما خانم رجوی و برنامهٔ ۱۰مادهییتان مشعل امید نه فقط برای ایران بلکه در همه جا هستید.
لوئیز هایمس شهردار منطقه وستمینستر لندن
خانم هایمس شهردار منطقه وستمینستر لندن نیز در سخنان خود در این جلسه گفت: ما باید در برابر شرارت در هر کجا که باشد ایستادگی کنیم. خانم رجوی، امیدوارم، که در نهایت بتوانید رهبری کشور شگفتانگیز و زیبای ایران را بهعهده بگیرید.
شما آن را به سمت دموکراسی و حقوقبشر برای همه هدایت خواهید کرد، چیزی که حق هر انسانی در جهان است. فرقی نمیکند ایمانشان، باورشان یا جنسیتشان چه باشد. این همان چیزی است که ما برای این دنیا آرزو داریم و مطمئنیم که شما میتوانید این را در ایران محقق کنید.