728 x 90

سخنگوی ائتلاف عربی در یمن: رژیم ایران مثل یک انگل در بدن جامعه جهانی عمل می‌کند

ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف عربی در یمن
ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف عربی در یمن

ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف عربی در یمن روز دوشنبه ششم فروردین در یک کنفرانس مطبوعاتی  درباره شلیک هفت موشک بالستیک شبه‌نظامیان حوثی به عربستان سعودی گفت:‌ شبه‌نظامیان حوثی از فرودگاه صنعا برای هدف قرار دادن کشورهای همسایه استفاده می‌کنند. آنها از طریق بندرگاهها برای قاچاق موشک از ایران استفاده می‌کنند. کشورهای ائتلاف عربی حق دارند از خاکشان دفاع کنند. ما به حسابرسی از رژیم ایران که سلاح برای شبه‌نظامیان حوثی   قاچاق می‌کند فرا می‌خوانیم. رژیم ایران قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند و به شبه‌نظامیان حوثی‌ها سلاح می‌رساند و امنیت منطقه و بین‌المللی را بخطر می اندازد.

وی افزود:‌ رژیم ایران باید حمایتش  از سازمانهای تروریستی را متوقف کند. این رژیم مثل یک انگل در بدن جامعه جهانی عمل می‌کند.یا باید خودش را اصلاح کند و یا دیگران اصلاحش می‌کنند.

سخنگوی ائتلاف عربی در یمن گفت:‌‌ موشکی که به عربستان شلیک شده است از نوع قیام می‌باشد که ساخت رژیم ایران است. یک موشک از نوع صیاد ساخت  رژیم ایران که  ایران به یمن برای شبه‌نظامیان حوثی   قاچاق می‌شد مصادره شده است.  این اقدام رژیم ایران برای رساندن موشک به شبه‌نظامیان حوثی   اقدامی خطرناک از سوی این رژیم است. رژیم  ایران هدف مشخصی را دنبال می‌کند و می‌خواهد به هرج و مرج بکشاند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7c26cb70-5b96-4b71-a373-038f9417eb28"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات