728 x 90

پارلمان استرالیا گزارش اخاذی سایبری عوامل سپاه را بررسی می‌کند

استرالیا
استرالیا

گزارشی که در پارلمان استرالیا ارائه شده است، نشان می‌دهد که عوامل سپاه پاسداران با حمله‌های سایبری هدفمند علیه سازمان‌های استرالیایی به دنبال سرقت اطلاعات با هدف اخاذی‌اند. این گزارش می‌گوید که عوامل حمله‌ها زیرنظر شرکت‌های ناجی تکنولوژی فاطر در کرج و افکار سیستم یزد فعالیت می‌کنند.

پارلمان استرالیا در حال بررسی گزارشی است که بر مبنای آن، نهادهای وابسته به سپاه پاسداران در ایران حملات سایبری مخربی را علیه مراکز دولتی و خصوصی در استرالیا آغاز کرده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری «ای‌بی‌سی»، سه‌شنبه  ۴ بهمن، سپاه به صورت فعال دامنه وسیعی از نهادهای استرالیایی، آمریکایی، کانادایی و بریتانیایی را در این حملات سایبری، هدف قرار داده است.

این حملات سایبری که در زیر مجموعه «تهدیدهای پیشرفته و مستمر» موسوم به «ای‌پی‌تی» قرار می‌گیرد، اکثراً زیر لوای شرکت «ناجی تکنولوژی هوشمند فاطر» و شرکت «افکار سیستم یزد» صورت می‌گیرند.

این گزارش خاطرنشان کرده است، مهاجمان به‌جای هدف قراردادن بخش‌ها و نهادهای از پیش تعیین‌شده استرالیایی، ترجیح می‌دهند سازمان‌هایی را مورد هدف قرار دهند که شبکه امنیت سایبری آن‌ها دارای نقاط ضعف بوده و قابل نفوذ باشد.

بر اساس این گزارش، مهاجمان پس از ارزیابی ارزش اطلاعات به‌دست آمده از این حملات سایبری، با هدف «باج‌گیری و اخاذی» اقدام به رمز‌گزاری آن‌ها کرده و یا این داده‌ها را از مراکر ذخیره اطلاعات استخراج می‌کنند.

برخی از مقامات استرالیایی در ماه‌های گذشته، نسبت به اقدامات احتمالی سپاه پاسداران در خاک استرالیا و یا اذیت و آزار شهروندان ایرانی - استرالیایی توسط مقامات جمهوری اسلامی هشدار داده‌اند.

با آغاز اعتراضات سراسری در ایران و سرکوب گسترده معترضان توسط رژیم ایران، شهروندان این کشور در سراسر جهان خواستار قراردادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی شدند.

بر اساس گزارش «ای‌بی‌سی»، دولت فدرال استرالیا از اظهارنظر درباره احتمال تروریستی اعلام‌شدن سپاه پاسداران در این کشور خودداری می‌کند.

وزارت امور خارجه و تجارت استرالیا در این زمینه اعلام کرد: «عدم انتشار موضوعاتی که از سوی حکومت‌های خارجی به صورت محرمانه اعلام می‌شود، روندی استاندارد است.»

این وزارت‌خانه افزوده است: «این روند دیرینه دولت استرالیا بوده که درباره در فهرست قرار دادن گروه‌های تروریستی با استناد به قانون جنایی، از جمله این‌که آیا یک نهاد خاص برای قرار گرفتن در این فهرست مدنظر است یا خیر، اظهارنظر نکند.»

اتحادیه اروپا تاکنون درباره اضافه کردن سپاه پاسداران به فهرست گروه‌های تروریستی تصمیمی نگرفته است، اما توبیاس بیلستروم، وزیر خارجه سوئد در اظهاراتی گفت، این اقدام از لحاظ قانونی «پیچیده» است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/788d5e3e-ffd3-46e4-a3bc-28a3813d1356"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات