بیانیه ۲۱ شخصیت برجسته آمریکایی
علیه معامله ننگین بلژیک و رژیم آخوندی
و برگرداندن دیپلمات تروریست اسدالله اسدی به ایران
بیانیه ۲۱شخصیت برجسته آمریکایی
تسلیمشدن دولت بلژیک بهتبهکاری ژئوپلیتیکی (حکومت) تهران ناامید کننده و نگرانکننده است
بیانیه ۲۱تن از شخصیتهای برجسته آمریکایی علیه معامله ننگین بلژیک و رژیم آخوندی
۲۸ مه ۲۰۲۳
بلژیک با کمک عمان وارد مبادلهٔ زندانیان با (رژیم) ایران شده است. اسدالله اسدی، که از زندانهای بلژیک آزاد شده است به ایران برگشته و شهروند بلژیکی، اولیویه واندکاستل، بهبلژیک باز گشته است. آنچه مطبوعات جهان غالباً تحت عنوان یک نمونهٔ معمول دیگر از مبادلهٔ زندانی بین دولتها ارائه میدهند بههیچعنوان یک امر عادی نیست. دیکتاتوری آخوندی در ایران دست بهیک اخاذی وقیحانه و خیرهکننده زده و برای تروریسم حکومتی، مجوز آزاد بهدست آورده است. شهروندان مسئول باید این حقایق را در نظر بگیرند.
در ژوئن۲۰۱۸، اسدی که با تمام امتیازات یک دیپلمات با استوارنامه در اتریش خدمت میکرد و سلول خفتهٔ فعال شده او، در حالیکه در حال انتقال بمب بهیک گردهمایی در نزدیکی پاریس بودند، طی یک عملیات مشترک توسط مجریان قانون اروپا دستگیر شدند. در آن برنامه دهها هزار نفر از حامیان بینالمللی مقاومت سازمانیافتهٔ ایران، شورای ملی مقاومت ایران حضور داشتند. دادگاه بدوی آنتورپ، در متهمشناختن مظنونان، بهتفصیل توضیح داد که چگونه اسدی، در واقع یکی از مأموران وزارت اطلاعات «بخش ۳۱۲... مدیریتی که بهمخالفان ایرانی در خارج از کشور میپردازد» بوده و از موقعیت دیپلماتیک خود برای طراحی یک اقدام با تلفات گسترده در قلب فرانسه سوءاستفاده کرده است. با طی مراحل قانونی در بلژیک، یعنی جایی که وکلای اسدی بهشدت درصدد ممانعت از محکومیت وی بودند، وی به ۲۰سال زندان محکوم شد که در دادگاه تجدید نظر نیز بهتأیید رسید.
دادگاه گفت این بمب که از تی.ای.تی.پی.ساخته شده بود، در ایران تولید و آزمایش شده و در یک پرواز تجاری تحت پوشش دیپلماتیک از تهران بهوین قاچاق شده بود. طراحی آن بهگونهیی بود که بهمحض ورود همدستان وی بهمراسم و نزدیک شدن به (پرزیدنت برگزیدهٔ) مقاومت مریم رجوی در حالیکه گرداگرد وی شخصیتهای برجستهٔ سیاسی و نظامی از آمریکا، کانادا، اروپا و جاهای دیگر بودند، این وسیله میتوانست از صدها متری منفجر شود. ربات خنثیکنندهٔ بمب توسط بمب (رژیم) ایران منهدم شد که بهماشینهای پلیس که در فاصله ایمن پارک شده بودند نیز آسیب رساند.
در ادامه بیانیه ۲۱شخصیت برجسته آمریکایی آمده است:
زمانیکه داعش، نیز با یک مادهٔ منفجرهٔ تی.ای.تی.پی.، کنسرتی را ۱۱ماه قبل از آن در منچستر انگلستان منفجر کرد و ۲۳نفر را کشت، بمبگذار بهدستکم ۵۵سال زندان محکوم شد. این اقدام تروریستی و بمبگذاریهای مشابه، ائتلافی متشکل از ۸۵کشور را بر آن داشت تا علیه سازمان متجاوز وارد جنگ شوند؛ جنگی که امروز نیز ادامه دارد.
با اینحال در حالیکه این (نامه) نوشته میشود، اسدالله اسدی بهخانه بازگشته و نزد همکارانش در وزارت اطلاعات و امنیت است (رژیم). بهخوبی میداند که آقای واندکاستل، امدادگری که بهعنوان اهرم فشار بر بلژیک ربوده بودند، در کار خود برای شورای پناهندگان نروژ و سایر سازمانهای بشردوستانه، کاری نکرده بود که توجیهگر ۴۵۵روز اسارت وحشیانه و محکومیت ۴۰سال زندان و ۷۴ضربه شلاق باشد.
تسلیمشدن دولت بلژیک بهتبهکاری ژئوپلیتیکی (حکومت) تهران ناامید کننده و نگرانکننده است. اما اینجا در ایالاتمتحده، لازم است بهحقایق سخت پشت این رویداد اذعان کنیم (رژیم). ایران در زمانی در حال طراحی این حملهٔ تروریستی عظیم بود که توافق اتمی همچنان بهطور کامل فعال بود.
ما حرفهیی بودن و هوشیاری آژانسهای امنیتی و مجری قانون اروپا را تحسین میکنیم که احتمالاً تلاشهای آنها جان بسیاری از ما را در آن روز در سال۲۰۱۸ نجات داد. تعرضهای مخفی (رژیم) ایران در انگلستان، دانمارک، بلژیک، فرانسه، آلمان، اتریش و آلبانی بهتازگی مورد توجه قرار گرفته است. دولتهای غربی، در حالیکه بر قیام مداوم مردم ایران علیه رژیم، برنامهٔ اتمی بدون محدودیت (رژیم) ایران و نقش بیثباتکنندهٔ آن در خاورمیانه تمرکز میکنند، میبایست اکنون یک گفتگوی سیاسی جدی دربارهٔ رفتار شرورانهٔ مداوم آخوندهای حاکم بر تهران داشته باشند. ما متعهد به حمایت کامل از چنین تلاشی هستیم.
امضاکنندگان بیانیه:
سفیر کنت بلکول - سفیر پیشین آمریکا در کمیسیون حقوقبشر ملل متحد
سفیر لینکلن بلومفیلد – معاون پیشین وزیر امور خارجهٔ آمریکا
جان بولتون - مشاور پیشین امنیت ملی رئیسجمهور آمریکا
لیندا چاوز - مدیر پیشین روابط عمومی کاخ سفید
ارتشبد جیمز کانوی – فرمانده نیروی تفنگداران دریایی آمریکا (۲۰۱۰)
پروفسور آلن درشوویتز - استاد دانشکدهٔ حقوق دانشگاه هاروارد
لویی فری – رئیس پیشین ادارهٔ تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی)
نیوت گینگریچ – کاندیدای ریاستجمهوری و رئیس پیشین کنگرهٔ آمریکا
مارک گینزبرگ – سفیر پیشین آمریکا در مراکش
سفیر رابرت جوزف – معاون پیشین وزیر امور خارجهٔ آمریکا
سناتور جوزف لیبرمن – کاندیدای معاون ریاستجمهوری آمریکا (۲۰۰۰)
سرهنگ وسلی مارتین - از فرماندهان حفاظت اشرف، افسر ارشد ضدتروریسم
مایکل موکیزی - وزیر دادگستری آمریکا (۲۰۰۹)
قاضی تد پو
سفیر میچل ریس – مدیر پیشین سیاستگذاری وزارتخارجهٔ آمریکا
جان سانو - معاون پیشین اطلاعات مرکزی آمریک
پروفسور ایوان ساشا شیهان - دانشیار دانشکدهٔ روابط عمومی دانشگاه بالتیمور
یوجین سولیوان –قاضی پیشین فدرال
سناتور رابرت توریسلی
فرانسیس تاونزند - مشاور پیشین امنیت داخلی رئیسجمهور آمریکا
ژنرال چاک والد - جانشین پیشین فرمانده نیروهای آمریکا در اروپا