728 x 90

اعدام غلامرضا خسروي,اعدام غلامرضا خسروي,

آخرین پیام مجاهد شهید غلامرضا خسروی همراه با جمعی دیگر از زندانیان سیاسی - ۴خرداد ۱۳۹۳

-

مجاهد  شهید  غلامرضا  خسروی
مجاهد شهید غلامرضا خسروی
گرامی باد چهارم خرداد سالگرد شهادت بنیان گذاران سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران

و ما نقموآ منهم الا ان یومنوا بالله العزیز الحمید (قرآن مجید)

و هیچ خطا و گناهی مرتکب نشده بودند جز آن که ایمان آورده بودند به ارزشهای والا و پسندیده الهی و توحیدی، به راه تکامل، به نیل به جامعه بی‌طبقه توحیدی

چهارم خردادی دیگر فرا رسید، چهل و دومین سالگرد شهادت بنیانگذاران کبیر سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران محمد حنیف‌نژاد، سعید محسن، علی اصغر بدیع زادگان و دو تن از اعضای کادر مرکزی سازمان، محمود عسگری‌زاده و عبدالرسول مشکین فام، فرزندان دلداده مکتب توحید، مجاهدان جان برکف آزادی، که از خونشان سیلابها جاری گشت و بساط ظلم و ستم حکام جبار و ستمگر را بهم ریخت، را گرامی می‌داریم.

و سازمانی که حنیف کبیر بنیان نهاد، بذری که او کاشت اکنون سر بر آورد و ببینید به کجا رسیده است، به کهکشان به بیکران به جاودان.

سازمانی که با رهبری و هدایت مسعود از ضربات و بزنگاههای صعب العبور تاریخی با مسئولیت‌پذیری و فدای حداکثر عبور نمود و به اوج رسید که در کاکل آن انقلاب ایدئولوژیک مریم می‌درخشد. حل تضاد جنسیتی و فردیت، ساختن انسانهایی فارغ از جنسیت و فردیت و با رهبری زنانی که از تمامی زنجیرهای اسارت بار ارتجایی رهایی یافته، پرچمداری مبارزه با بنیادگرایی مذهبی در منطقه و جهان را برعهده گرفته، منافعی جدا از منافع مردم نداشته و اسلامی مترقی، بردبار و انقلابی را نمایندگی می‌کند و می‌رود تا طومار استبداد مذهبی ولایت‌فقیه سفیانی را برای همیشه در هم بپیچد و به زباله‌دان تاریخ بسپارد و رهایی و آزادی و دموکراسی را برای مردم اسیر میهنمان به ارمغان آورد.

یادشان گرامی و راهشان پر روهرو باد.
سلام بر آنان، روزی که‌زاده شدند، روزی که به‌شهادت رسیدند و روزی که در غریو شادی و سعادت و بهروزی خلقمان، حی و زنده حضور یابند.

چهارم خرداد هزار و سیصد و نود و سه
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/758891d8-3fed-47e7-809c-3261cc37666f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات