مهمترین عنوانهای روزنامههای حکومتی در روز 10شهریور به نمایشگاهی از بحرانهای گریبانگیر نظام در میان تخاصمات باندی را نشان میدهند:
آرمان: پاسخ علی مطهری به منتقدان: دایه دلسوز تر از مادر نشوید! - شمار شاکیان مطهری به 35نفر رسید
آرمان: معاون اول رئیس جمهور: دولت قبل 23میلیارد دلار به دبی و استانبول برد
آرمان: عباس جدیدی: مردم به جای خانه قبر میخواهند!
آرمان: رئیس سازمان اسناد ملی: جامعه را نمیتوان با شعار، بنر و همایش اداره کرد
آفتاب یزد: سبحانی: گرفتن وام از روسیه اقدام غلطی بود
اعتماد: شهرداری زیر تیغ تحقیق و تفحص
ایران: زنگ خطر بجران زیست محیطی بیخ گوش هفت استان به صدا درآمد؛ نفس های آخر دریاچه قم
رسالت: سروری: یکی از سران فتنه پشت پرده فضا سازیها علیه شهرداری تهران است
رسالت: رئیس قوه قضاییه: برخی در دوران اصلاحات از سکولاریسم دفاع میکردند
رسالـت: مصباحی مقدم: دولت به جای فرافکنی به فکر حل مشکلات باشد- بانکهای ما در خدمت تولید و خروج از رکود نیستند-
عصرایرانیان: پشت پرده قراردادهای پسابرجامازنگاه نشریه «فارین افرز» : فروش هواپیما باید اهرم محدود کردن ایران باشد
کاروکارگر: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: نگاه امنیتی به مسائل اجتماعی بزرگترین خطاست
کارون: انصاری: پیش از دولت یازدهم، شاهد قانونشکنی در سطوح بالا بودیم
کیهان: سخنگوی دولت: جاسوسی عضو تیم مذاکرهکننده هستهیی نگرانکننده نیست!
کیهان: نقیض گویی درباره رشد اقتصادی و وضعیت ونزوئلایی!
در روزنامههای حکومتی مقالات متعدد آثار زهر افشای نوار آقای منتظری در مورد قتلعام زندانیان مجاهد در سال 67 را در پیکر نظام ولایت، و در تشدید شقه درونی آن بهروشنی نشان میدهند:
اعتماد: تذکر دوباره نمایندگان دلواپس به نامه مطهری
تذکر پشت تذکر؛ حاشیههای نامه علی مطهری به مصطفی پورمحمدی درباره اعدامهای سال ٦٧ تمامی ندارد... اسدالله عباسی، نماینده رودسر و وزیر سابق رفاه در دولت احمدینژاد نخستین کسی بود که دیروز در نطق میان دستور خودش به این نامه اشاره کرد. او در این باره گفت: مجلس باید در مواجهه و مقابله با جریانهای معارض سیاسی علیه انقلاب اسلامی موضع قاطع و شفاف داشته باشد. اخیراً یکی از جریان معارض سیاسی منافقین در روزهای گذشته دست بهکار شده و متأسفانه اقدام یکی از همکاران ما با قلمفرسایی چگونه ارزیابی میشود؟ مجلس در قبال این رفتار سیاسی چه واکنشی نشان میدهد؟
سید حسین نقوی حسینی در قالب یک تذکر با استناد به ماده ٢٤ آییننامه داخلی مجلس خطاب به علی مطهری گفت: درست نیست نایبرئیس مجلس چنین مواضعی نسبت به منافقین داشته باشد آن هم در شرایطی که استکبار جهانی آن فایل صوتی را منتشر کرد تا به بهرهبرداریهای سیاسیاش برسد.
شرق: حمایت فراکسیون امید از مطهری
فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی بعدازظهر سهشنبه با حضور محمدرضاعارف و علی مطهری تشکیل جلسه داد و با اشاره به هجمههای اخیر وارد شده به نایبرئیس مجلس از علی مطهری دفاع کرد. بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید، بعدازظهر دیروز اعلام کرد: ... بحث اصلی این بود که با توجه به فایل منتشر شده مربوط به آیتالله منتظری که از آن برخی سوءاستفادهها شد، نباید اجازه داد که این امر ابزاری برای مظلومنمایی قرار گیرد و بهتر است توضیحاتی دراینباره داده شود تا بیشازاین سوءاستفاده نشود که این یک حرف منطقی است. سخنگوی فراکسیون امید تصریح کرد: طبق اصل ٨٤ قانون اساسی هر نماینده در قبال مردم مسئول است و میتواند در هر زمینهای اظهارنظر کند؛ البته بهتر بود این موضوع به صحن علنی مجلس کشیده نمیشد تا احساس آرامشی که مجلس دهم به جامعه میدهد، خدشهدار نشود.
شرق: علی مطهری: «مسئولان توضیح دهند و بگویند که در سال ٦٧ حکم اجرا شده در کمال احتیاط و با حکم شرعی بوده و هیچ ظلمی به کسی نشده یا اینکه اگر کسانی اعتراض دارند اعلام شود تا بررسی و پیگیریهای لازم صورت گیرد تا اگر قصوری شده، جبران شود. بهتر است پرونده را ببندیم و اینقدر شعار ندهیم» .
رسالت: بازیخوردگان فریب دشمن که امروز فریفته حمایت او شدهاند، از این واقعیت تاریخی درس نگرفتهاند که اگر دشمن تمامیتخواه، به فرض محال بر کشور ما مسلط شود به صغیر و کبیرشان رحم نخواهد کرد و یکایک آنان را به جرم فعالیت برای نظام اسلامی، از جمله نظارت بر اعدام منافقین به پای چوبهدار خواهد برد.
روزنامههای باند هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی در مقالات روز چهارشنبه خود حملات روز قبل باند ولیفقیه ارتجاع را پاسخ دادهاند:
شرق: پزشکیان نایبرئیس مجلس: نمیشود مملکت را «خانخانی» اداره کرد... اینکه برخی از طرف خود میگویند نباید در حریم امام رضا کنسرت برگزار شود، باید حرف خود را در قالب قانون بیاورند تا قدرت اجرائیشدن پیدا کند، نه آن که در مقابل قانون بایستند و اسم رفتار خود را ولایتمداری، اسلامگرایی و مسلمانی بگذارند... نمیشود مملکت را «خانخانی» اداره کرد و هرکس، «خان» گونه قوانین را اجرا کند یا نکند؛ زیرا دراینصورت دیگر سنگ بر روی سنگ بند نخواهد شد
مردمسالاری: پس از آن که کارخانه دروغپردازی دلواپسان، مدتی خط تولیدش را تغییر داد و به ایجاد شایعات، پیرامون حضور یک جاسوس در تیم مذاکرهکننده هستهیی پرداخت، روز گذشته بار دیگر تولید دروغپردازی و افتراسازی درباره فیشهای حقوقی برخی مدیران دولتی را از سر گرفت. گویی که محصولاتش پیرامون فیشهای حقوقی، مشتریان بیشتری در پی داشته... اگر چوب ، چماق و چوبهدار یارای مبارزه ریشهیی با فساد اقتصادی را داشت پس از اعدام مفسدان اقتصادی چون امیر منصور آریا، بیم اینگونه برخوردهای قهری و تنبیهی مفسدان اقتصادی را از انجام هرگونه فسادی منصرف میساخت
روزنامههای باند خامنهای بار دیگر دلواپسیهای ولیفقیه ارتجاع در مورد فروپاشی فرهنگی را بر سر باند رقیب چماق کردهاند:
جوان: دغدغه معظمله آن است که عدهیی به نام «آزاداندیشی» با تیشه «ولنگاری» به ریشه فرهنگ اسلامی بزنند و با سلاح «برچسب جزماندیشی» جبهه مؤمن انقلابی را به انفعال کشانند. واقعیتی که -معالأسف- این روزها در فضای فرهنگی و رسانهیی کشور مشاهده میشود. جالب اینجاست که برخی روزنامههای زنجیرهیی با انقطاع جملهای از این بخش از بیانات رهبر انقلاب دقیقاً همان راهی را رفتند که معظمله نسبت به آن هشدار داده بودند. به این معنا که با تیترهایی همچون «من طرفدار جزماندیشی و فشار و اختناق نیستم» و سانسور جمله بعدی آن یعنی «منتها آزاداندیشی غیر از ولنگاری است»، تلاش کردند رویه غلطی را که برخی در میدان دادن به جبهه معارض فرهنگی در پیشگرفتهاند، توجیه نمایند... باید به مسئولان امر، خصوصاً مدیران فرهنگی نیز هشدار داد که حمایت از جریان مخرب و تخدیرگر فرهنگی، هنر نیست. سکوت رضایتآمیز یا بعضاً اقدامات حمایتی از این جریان به زودی لطمات جبرانناپذیری را پیکره فرهنگ وارد خواهد کرد. فراموش نکنیم که فرهنگ عمارت زیبا و باشکوهی است که برای بنای آن سالهای سال خوندلها خورده شده و زحمات و مرارتهای بسیاری کشیده شده، اما ممکن است که این عمارت دلپسند با حتی ضربات کلنگ ساده یک فرد کماطلاع یا مغرض به بنایی زشت و مخروبه تبدیل گردد.
شرق: مسعود دهنمکی: پس از سالهای ٥٦ و ٥٨ هر ١٠ سال یک بار یک هستهیی در کشور به وجود میآید که باعث اختلال در امنیت کشور و نظام جمهوری اسلامی میشود. نمیخواهم پیشگویی کنم، اما در سالهای ٩٨ تا ١٤٠٠ منتظر اتفاقات مهمی در زمینه مسأله نفوذ باشیم
وطن امروز: نماینده مشهد در تذکری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد علت عدم تشکیل شورای نظارت بر مطبوعات و عدم بررسی تخلفات و اقدام عجیب و مشکوک روزنامهایران برخلاف سیاستهای شورای امنیت ملی و موضع صریح رئیسجمهور در حمایت از تروریستهای حلب با توجه به گزارشات متعدد ضدامنیت ملی این روزنامه در موضوع عملیاتهای موفق جبهه مقاومت در سوریه و حملات ناجوانمردانه به مدافعان حرم و مخالفت صریح روزنامه با سیاستهای خارجی نظام چیست... همزمان با جوسازی رسانههای تکفیری علیه عملیات آزادسازی حلب، روزنامهایران اقدام به انتشار عکس کودکی کرد که تکفیریها از این عکس برای فشار علیه جبهه مقاومت و فشل کردن عملیات آزادسازی حلب سوءاستفاده میکردند. روزنامه دولتی ایران پا را از این نیز فراتر نهاد و در جریان درگیری ارتش سوریه با شورشیها در حسکه، علیه ارتش سوریه گزارشاتی منتشر کرد. این گزارشات مشکوک روزنامه دولتی ایران دقیقاً مشابه گزارشاتی بوده است که رسانههای حامی تروریستهای تکفیری در منطقه، نسبت بهعملیات آزادسازی حلب و تحولات سوریه منتشر کردهاند. اقدام مشکوک روزنامه دولت در همان زمان اعتراض برخی نمایندگان را موجب شد. نمایندگان در این رابطه به موضوع نفوذ اشاره کردند و خواستار توجه جدی نهادهای مربوط نسبت به وضعیت روزنامه دولتی ایران شدند.
حمله به برجام و باند رفسنجانی بهخاطر مذاکره با آمریکا در روزنامههای باند دلواپسان با تناقض گوییهای معمول در مورد ضرورت ادامه مسیر زهر خوران، وجهه دیگری از بنبست نظام را به نمایش گذاشته است:
وطن امروز: ادبیات فعلی مقامهای آمریکایی نشان میدهد یکی از مهمترین محاسبات شکلگرفته در ذهن آنها در همین مدت کوتاه این است که ایران فعلاً از برجام خارج نخواهد شد اما نه به این دلیل که توان تحمل هزینههای خروج از این توافق را ندارد، بلکه به یک دلیل بسیار مهمتر و آن اینکه ایران اگر چه امیدی به گشایشهای اقتصادی وعدهشده در برجام ندارد اما منفعت ناشی از اثبات بدعهدی آمریکا به مردم خود را بسیار بیشتر از خسارت ناشی از صدمه دیدن برنامه هستهیی میداند... شیرینسازیهای موقت هم در دستور کار است با این هدف که ایرانیان از طریق دریافت چند «آب نبات» به آمریکا امیدوار نگه داشته شوند...
همچنین نشانههایی وجود دارد که آمریکاییها مایلند تنشهای میان ایران و برخی طرفهای منطقهیی مانند سعودی را تشدید کرده و بعد خود بهعنوان قهرمان مصالحه و فرشته نجات وارد صحنه شوند...
آخرین پروژه احتمالی فروبردن جامعه ایرانی در سیلابی از دوقطبیهای فرهنگی و اجتماعی است برای تولید آنچه در ادبیات امنیتی آمریکا «لجاجت ملی» در ایران خوانده میشود تا به این ترتیب بدون عمل به برجام یا حتی هر گونه شیرینسازی، فضای جامعه ایرانی را به نفع آمریکا مهندسی کنند...
پاسخ به اظهارات روز قبل حسن روحانی در روزنامههای علی خامنهای، بیانگر تشدید تخاصمات باندها است:
جوان: «با بگیر و ببند و اینها فساد حل نمیشود، باید با ریشههای فساد برخورد کنیم. اگر کسی جایی حقوق غیرعادلانه گرفته است، فکر نکنیم باید در قوه قضاییه صف درست کنیم و چوب و شلاق بیاوریم!»
این سخنان رئیس قوه مجریه در مورد وظایف قوه قضاییه است. اصل 57 قانون اساسی میگوید که قوای سهگانه مستقل از یکدیگر هستند... دستگاه قضایی برای ورود به ماجرای حقوقهای نجومی امر ولیفقیه را پشت سر خود دارد. سخنگوی دستگاه قضایی برای برخورد با مدیران نجومی، برای عمل به وظایف شرعی و قانونی خود و برای اجرایی کردن امر ولیفقیه ابتدا از اتمامحجت با دولت شروع میکند که «اگر عدهیی را احضار کردیم، دولت گله نکند!» گیرم که دولت گله کند، گیرم که مجرم از اعمال مجازات دلخور شود، آیا این دلخوری از دستگاه قضایی سلب مسئولیت میکند؟ !... با این حساب آیا بهتر نیست برای همیشه در قوه قضاییه را ببندیم و تعطیلش کنیم؟ اگر قرار است مفسدان در هر زمینهای چوب دستگاه قضایی را بالای سر خود حس نکنند، لاجرم این دستگاه قضایی با همه عریض و طویل بودنش از حیز انتفاع ساقط است دیگر؛ اینطور نیست؟. همه آنچه هم گفتیم برای رئیسجمهور حقوق خوانده و حوزه رفته بدیهی است که تکرار مکررات است. چه کنیم، هر قدر هم خودمان را به بیراهه بزنیم که بدیهیأت را یادآور نشویم، باز میبینیم سیاست و منافع جریانی و قبیلهگرایی بر علم و عقل غلبه میکند. رئیسجمهور سابق میگفت کابینه خط قرمز ماست و تهدید میکرد که اگر دستاندازی (!) کنند، به وظیفه قانونی خود عمل میکنم و به ضرر کشور تمام میشود؛ رئیسجمهور کنونی خط قرمزش از کابینه گذشته و به مدیران دولت رسیده است. به نظر میرسد رؤسای جمهور ما برای دستگاه قضایی، فقط سیاستگذاری نمیکنند؛ بلکه پای مجازات مدیرانشان که وسط میآید، فراتر از سیاستگذاری ترجیح میدهند در دستگاه قضایی را ببندیم و برویم!
آرمان: پاسخ علی مطهری به منتقدان: دایه دلسوز تر از مادر نشوید! - شمار شاکیان مطهری به 35نفر رسید
آرمان: معاون اول رئیس جمهور: دولت قبل 23میلیارد دلار به دبی و استانبول برد
آرمان: عباس جدیدی: مردم به جای خانه قبر میخواهند!
آرمان: رئیس سازمان اسناد ملی: جامعه را نمیتوان با شعار، بنر و همایش اداره کرد
آفتاب یزد: سبحانی: گرفتن وام از روسیه اقدام غلطی بود
اعتماد: شهرداری زیر تیغ تحقیق و تفحص
ایران: زنگ خطر بجران زیست محیطی بیخ گوش هفت استان به صدا درآمد؛ نفس های آخر دریاچه قم
رسالت: سروری: یکی از سران فتنه پشت پرده فضا سازیها علیه شهرداری تهران است
رسالت: رئیس قوه قضاییه: برخی در دوران اصلاحات از سکولاریسم دفاع میکردند
رسالـت: مصباحی مقدم: دولت به جای فرافکنی به فکر حل مشکلات باشد- بانکهای ما در خدمت تولید و خروج از رکود نیستند-
عصرایرانیان: پشت پرده قراردادهای پسابرجامازنگاه نشریه «فارین افرز» : فروش هواپیما باید اهرم محدود کردن ایران باشد
کاروکارگر: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: نگاه امنیتی به مسائل اجتماعی بزرگترین خطاست
کارون: انصاری: پیش از دولت یازدهم، شاهد قانونشکنی در سطوح بالا بودیم
کیهان: سخنگوی دولت: جاسوسی عضو تیم مذاکرهکننده هستهیی نگرانکننده نیست!
کیهان: نقیض گویی درباره رشد اقتصادی و وضعیت ونزوئلایی!
در روزنامههای حکومتی مقالات متعدد آثار زهر افشای نوار آقای منتظری در مورد قتلعام زندانیان مجاهد در سال 67 را در پیکر نظام ولایت، و در تشدید شقه درونی آن بهروشنی نشان میدهند:
اعتماد: تذکر دوباره نمایندگان دلواپس به نامه مطهری
تذکر پشت تذکر؛ حاشیههای نامه علی مطهری به مصطفی پورمحمدی درباره اعدامهای سال ٦٧ تمامی ندارد... اسدالله عباسی، نماینده رودسر و وزیر سابق رفاه در دولت احمدینژاد نخستین کسی بود که دیروز در نطق میان دستور خودش به این نامه اشاره کرد. او در این باره گفت: مجلس باید در مواجهه و مقابله با جریانهای معارض سیاسی علیه انقلاب اسلامی موضع قاطع و شفاف داشته باشد. اخیراً یکی از جریان معارض سیاسی منافقین در روزهای گذشته دست بهکار شده و متأسفانه اقدام یکی از همکاران ما با قلمفرسایی چگونه ارزیابی میشود؟ مجلس در قبال این رفتار سیاسی چه واکنشی نشان میدهد؟
سید حسین نقوی حسینی در قالب یک تذکر با استناد به ماده ٢٤ آییننامه داخلی مجلس خطاب به علی مطهری گفت: درست نیست نایبرئیس مجلس چنین مواضعی نسبت به منافقین داشته باشد آن هم در شرایطی که استکبار جهانی آن فایل صوتی را منتشر کرد تا به بهرهبرداریهای سیاسیاش برسد.
شرق: حمایت فراکسیون امید از مطهری
فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی بعدازظهر سهشنبه با حضور محمدرضاعارف و علی مطهری تشکیل جلسه داد و با اشاره به هجمههای اخیر وارد شده به نایبرئیس مجلس از علی مطهری دفاع کرد. بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید، بعدازظهر دیروز اعلام کرد: ... بحث اصلی این بود که با توجه به فایل منتشر شده مربوط به آیتالله منتظری که از آن برخی سوءاستفادهها شد، نباید اجازه داد که این امر ابزاری برای مظلومنمایی قرار گیرد و بهتر است توضیحاتی دراینباره داده شود تا بیشازاین سوءاستفاده نشود که این یک حرف منطقی است. سخنگوی فراکسیون امید تصریح کرد: طبق اصل ٨٤ قانون اساسی هر نماینده در قبال مردم مسئول است و میتواند در هر زمینهای اظهارنظر کند؛ البته بهتر بود این موضوع به صحن علنی مجلس کشیده نمیشد تا احساس آرامشی که مجلس دهم به جامعه میدهد، خدشهدار نشود.
شرق: علی مطهری: «مسئولان توضیح دهند و بگویند که در سال ٦٧ حکم اجرا شده در کمال احتیاط و با حکم شرعی بوده و هیچ ظلمی به کسی نشده یا اینکه اگر کسانی اعتراض دارند اعلام شود تا بررسی و پیگیریهای لازم صورت گیرد تا اگر قصوری شده، جبران شود. بهتر است پرونده را ببندیم و اینقدر شعار ندهیم» .
رسالت: بازیخوردگان فریب دشمن که امروز فریفته حمایت او شدهاند، از این واقعیت تاریخی درس نگرفتهاند که اگر دشمن تمامیتخواه، به فرض محال بر کشور ما مسلط شود به صغیر و کبیرشان رحم نخواهد کرد و یکایک آنان را به جرم فعالیت برای نظام اسلامی، از جمله نظارت بر اعدام منافقین به پای چوبهدار خواهد برد.
روزنامههای باند هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی در مقالات روز چهارشنبه خود حملات روز قبل باند ولیفقیه ارتجاع را پاسخ دادهاند:
شرق: پزشکیان نایبرئیس مجلس: نمیشود مملکت را «خانخانی» اداره کرد... اینکه برخی از طرف خود میگویند نباید در حریم امام رضا کنسرت برگزار شود، باید حرف خود را در قالب قانون بیاورند تا قدرت اجرائیشدن پیدا کند، نه آن که در مقابل قانون بایستند و اسم رفتار خود را ولایتمداری، اسلامگرایی و مسلمانی بگذارند... نمیشود مملکت را «خانخانی» اداره کرد و هرکس، «خان» گونه قوانین را اجرا کند یا نکند؛ زیرا دراینصورت دیگر سنگ بر روی سنگ بند نخواهد شد
مردمسالاری: پس از آن که کارخانه دروغپردازی دلواپسان، مدتی خط تولیدش را تغییر داد و به ایجاد شایعات، پیرامون حضور یک جاسوس در تیم مذاکرهکننده هستهیی پرداخت، روز گذشته بار دیگر تولید دروغپردازی و افتراسازی درباره فیشهای حقوقی برخی مدیران دولتی را از سر گرفت. گویی که محصولاتش پیرامون فیشهای حقوقی، مشتریان بیشتری در پی داشته... اگر چوب ، چماق و چوبهدار یارای مبارزه ریشهیی با فساد اقتصادی را داشت پس از اعدام مفسدان اقتصادی چون امیر منصور آریا، بیم اینگونه برخوردهای قهری و تنبیهی مفسدان اقتصادی را از انجام هرگونه فسادی منصرف میساخت
روزنامههای باند خامنهای بار دیگر دلواپسیهای ولیفقیه ارتجاع در مورد فروپاشی فرهنگی را بر سر باند رقیب چماق کردهاند:
جوان: دغدغه معظمله آن است که عدهیی به نام «آزاداندیشی» با تیشه «ولنگاری» به ریشه فرهنگ اسلامی بزنند و با سلاح «برچسب جزماندیشی» جبهه مؤمن انقلابی را به انفعال کشانند. واقعیتی که -معالأسف- این روزها در فضای فرهنگی و رسانهیی کشور مشاهده میشود. جالب اینجاست که برخی روزنامههای زنجیرهیی با انقطاع جملهای از این بخش از بیانات رهبر انقلاب دقیقاً همان راهی را رفتند که معظمله نسبت به آن هشدار داده بودند. به این معنا که با تیترهایی همچون «من طرفدار جزماندیشی و فشار و اختناق نیستم» و سانسور جمله بعدی آن یعنی «منتها آزاداندیشی غیر از ولنگاری است»، تلاش کردند رویه غلطی را که برخی در میدان دادن به جبهه معارض فرهنگی در پیشگرفتهاند، توجیه نمایند... باید به مسئولان امر، خصوصاً مدیران فرهنگی نیز هشدار داد که حمایت از جریان مخرب و تخدیرگر فرهنگی، هنر نیست. سکوت رضایتآمیز یا بعضاً اقدامات حمایتی از این جریان به زودی لطمات جبرانناپذیری را پیکره فرهنگ وارد خواهد کرد. فراموش نکنیم که فرهنگ عمارت زیبا و باشکوهی است که برای بنای آن سالهای سال خوندلها خورده شده و زحمات و مرارتهای بسیاری کشیده شده، اما ممکن است که این عمارت دلپسند با حتی ضربات کلنگ ساده یک فرد کماطلاع یا مغرض به بنایی زشت و مخروبه تبدیل گردد.
شرق: مسعود دهنمکی: پس از سالهای ٥٦ و ٥٨ هر ١٠ سال یک بار یک هستهیی در کشور به وجود میآید که باعث اختلال در امنیت کشور و نظام جمهوری اسلامی میشود. نمیخواهم پیشگویی کنم، اما در سالهای ٩٨ تا ١٤٠٠ منتظر اتفاقات مهمی در زمینه مسأله نفوذ باشیم
وطن امروز: نماینده مشهد در تذکری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد علت عدم تشکیل شورای نظارت بر مطبوعات و عدم بررسی تخلفات و اقدام عجیب و مشکوک روزنامهایران برخلاف سیاستهای شورای امنیت ملی و موضع صریح رئیسجمهور در حمایت از تروریستهای حلب با توجه به گزارشات متعدد ضدامنیت ملی این روزنامه در موضوع عملیاتهای موفق جبهه مقاومت در سوریه و حملات ناجوانمردانه به مدافعان حرم و مخالفت صریح روزنامه با سیاستهای خارجی نظام چیست... همزمان با جوسازی رسانههای تکفیری علیه عملیات آزادسازی حلب، روزنامهایران اقدام به انتشار عکس کودکی کرد که تکفیریها از این عکس برای فشار علیه جبهه مقاومت و فشل کردن عملیات آزادسازی حلب سوءاستفاده میکردند. روزنامه دولتی ایران پا را از این نیز فراتر نهاد و در جریان درگیری ارتش سوریه با شورشیها در حسکه، علیه ارتش سوریه گزارشاتی منتشر کرد. این گزارشات مشکوک روزنامه دولتی ایران دقیقاً مشابه گزارشاتی بوده است که رسانههای حامی تروریستهای تکفیری در منطقه، نسبت بهعملیات آزادسازی حلب و تحولات سوریه منتشر کردهاند. اقدام مشکوک روزنامه دولت در همان زمان اعتراض برخی نمایندگان را موجب شد. نمایندگان در این رابطه به موضوع نفوذ اشاره کردند و خواستار توجه جدی نهادهای مربوط نسبت به وضعیت روزنامه دولتی ایران شدند.
حمله به برجام و باند رفسنجانی بهخاطر مذاکره با آمریکا در روزنامههای باند دلواپسان با تناقض گوییهای معمول در مورد ضرورت ادامه مسیر زهر خوران، وجهه دیگری از بنبست نظام را به نمایش گذاشته است:
وطن امروز: ادبیات فعلی مقامهای آمریکایی نشان میدهد یکی از مهمترین محاسبات شکلگرفته در ذهن آنها در همین مدت کوتاه این است که ایران فعلاً از برجام خارج نخواهد شد اما نه به این دلیل که توان تحمل هزینههای خروج از این توافق را ندارد، بلکه به یک دلیل بسیار مهمتر و آن اینکه ایران اگر چه امیدی به گشایشهای اقتصادی وعدهشده در برجام ندارد اما منفعت ناشی از اثبات بدعهدی آمریکا به مردم خود را بسیار بیشتر از خسارت ناشی از صدمه دیدن برنامه هستهیی میداند... شیرینسازیهای موقت هم در دستور کار است با این هدف که ایرانیان از طریق دریافت چند «آب نبات» به آمریکا امیدوار نگه داشته شوند...
همچنین نشانههایی وجود دارد که آمریکاییها مایلند تنشهای میان ایران و برخی طرفهای منطقهیی مانند سعودی را تشدید کرده و بعد خود بهعنوان قهرمان مصالحه و فرشته نجات وارد صحنه شوند...
آخرین پروژه احتمالی فروبردن جامعه ایرانی در سیلابی از دوقطبیهای فرهنگی و اجتماعی است برای تولید آنچه در ادبیات امنیتی آمریکا «لجاجت ملی» در ایران خوانده میشود تا به این ترتیب بدون عمل به برجام یا حتی هر گونه شیرینسازی، فضای جامعه ایرانی را به نفع آمریکا مهندسی کنند...
پاسخ به اظهارات روز قبل حسن روحانی در روزنامههای علی خامنهای، بیانگر تشدید تخاصمات باندها است:
جوان: «با بگیر و ببند و اینها فساد حل نمیشود، باید با ریشههای فساد برخورد کنیم. اگر کسی جایی حقوق غیرعادلانه گرفته است، فکر نکنیم باید در قوه قضاییه صف درست کنیم و چوب و شلاق بیاوریم!»
این سخنان رئیس قوه مجریه در مورد وظایف قوه قضاییه است. اصل 57 قانون اساسی میگوید که قوای سهگانه مستقل از یکدیگر هستند... دستگاه قضایی برای ورود به ماجرای حقوقهای نجومی امر ولیفقیه را پشت سر خود دارد. سخنگوی دستگاه قضایی برای برخورد با مدیران نجومی، برای عمل به وظایف شرعی و قانونی خود و برای اجرایی کردن امر ولیفقیه ابتدا از اتمامحجت با دولت شروع میکند که «اگر عدهیی را احضار کردیم، دولت گله نکند!» گیرم که دولت گله کند، گیرم که مجرم از اعمال مجازات دلخور شود، آیا این دلخوری از دستگاه قضایی سلب مسئولیت میکند؟ !... با این حساب آیا بهتر نیست برای همیشه در قوه قضاییه را ببندیم و تعطیلش کنیم؟ اگر قرار است مفسدان در هر زمینهای چوب دستگاه قضایی را بالای سر خود حس نکنند، لاجرم این دستگاه قضایی با همه عریض و طویل بودنش از حیز انتفاع ساقط است دیگر؛ اینطور نیست؟. همه آنچه هم گفتیم برای رئیسجمهور حقوق خوانده و حوزه رفته بدیهی است که تکرار مکررات است. چه کنیم، هر قدر هم خودمان را به بیراهه بزنیم که بدیهیأت را یادآور نشویم، باز میبینیم سیاست و منافع جریانی و قبیلهگرایی بر علم و عقل غلبه میکند. رئیسجمهور سابق میگفت کابینه خط قرمز ماست و تهدید میکرد که اگر دستاندازی (!) کنند، به وظیفه قانونی خود عمل میکنم و به ضرر کشور تمام میشود؛ رئیسجمهور کنونی خط قرمزش از کابینه گذشته و به مدیران دولت رسیده است. به نظر میرسد رؤسای جمهور ما برای دستگاه قضایی، فقط سیاستگذاری نمیکنند؛ بلکه پای مجازات مدیرانشان که وسط میآید، فراتر از سیاستگذاری ترجیح میدهند در دستگاه قضایی را ببندیم و برویم!