- افشای یک سایت اعلام نشده اتمی رژیم آخوندها در کنفرانس مطبوعاتی نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران در واشنگتن بر اساس اطلاعات سازمان مجاهدین خلق ایران در داخل ایران
- این سایت با وسعت هزار هکتار در ایوانکی در استان سمنان در شرق تهران قرار دارد که از آن برای ساخت بخشهای مختلف سلاح هستهیی استفاده میشود.
- این سایت مخفی در مراودات داخلی «سایت رنگین کمان» نامیده میشود و در پوش تولید مواد شیمیایی برای صنایع نفت و پتروشیمی و بهنام شرکت دیبا انرژی سینا فعالیت میکند.
- سایت ایوانکی جزیی از سازمان پژوهشهای نوین دفاعی (سپند) است، سپند ارگان مسئول ساختن بمب اتمی در رژیم است. این سایت بخشی از پروژه بزرگ سپند برای تولید موشک با کلاهک هستهیی است.
- وظیفه سایت رنگین کمان طرح افزایش قدرت کلاهک هستهیی روی موشکهای بالستیک با برد بیش از ۳هزار کیلومتر با استفاده از تریتیوم است. رژیم درصدد استخراج و به کارگیری تریتیوم برای ارتقاء سیستم بمبسازی است.
- برای پیشبرد این پروژه سپند از سال ۱۳۹۲ اقدام به جذب و انتقال متخصصان این رشته از بخش گداخت سازمان انرژی اتمی به سپند کرده است.
- سپند برای پیشبرد این پروژه پنج شرکت پوششی ایجاد کرده است. شرکت «دیبا انرژی سینا» یکی از این پنج شرکت میباشد.
- شرکت مادر، شرکت «پیشتازان توسعه صنعتی آریا رازی» است. پاسدار سرتیپ ناصر مالکی معاون وقت سازمان هوا فضای وزارت دفاع، رئیس شرکت «پیشتازان توسعه صنعتی آریا رازی» بوده است.
- ناصر مالکی در سال ۲۰۰۷ در لیست تحریمهای قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت سازمان ملل قرار دارد.
- نماینده شورای ملی مقاومت در آمریکا در این کنفرانس با تأکید بر اینکه رژیم ایران تاکنون هیچیک از پروژههای اتمیاش را داوطلبانه اعلام نکرده است گفت مکانیزم ماشه باید سریعاً به کار گرفته شود و قطعنامههای شورای امنیت علیه رژیم به اجرا گذاشته شوند.
- بساط اتمی رژیم و بهخصوص غنیسازی باید با نظارت همهجانبه بینالمللی بهطور کامل جمع شود، باقی ماندن غنیسازی در ایران راه را برای بمبسازی باز میگذارد.
- راهحل نهایی برای ممانعت از دستیابی دیکتاتوری مذهبی و تروریستی حاکم بر ایران به خطرناکترین سلاح، سرنگونی این رژیم به دست مردم و مقاومت است.
افشای یک سایت اعلام نشده اتمی رژیم آخوندها در کنفرانس مطبوعاتی نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران در واشنگتن
- فعالیتهای مقاومت
- 1404/02/18

کنفرانس مطبوعاتی مقاومت ایران در واشنگتن - ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7bc53d7d-c2b7-44ff-97a2-4edd5cde06de"></iframe>