728 x 90

-

چندین مرکز دولتی دو تونس به آتش کشیده شد

-

به آتش کشیدن مراکز دولتی در تونس
به آتش کشیدن مراکز دولتی در تونس
شب گذشته چندین مرکز دولتی در شهرهای مختلف تونس هدف حمله قرار گرفت و به‌آتش کشیده یا منهدم شد. به‌دنبال این حملات، مقررات منع رفت و آمد در چندین منطقه از جمله پایتخت وضع گردید. وزارت دادگستری تونس اعلام کرد که این حملات تروریستی ارزیابی می‌شوند و مرتکبان تحت تعقیب و مجازات قرار خواهند گرفت. سخنگوی وزارت کشور تونس گفت: در میان دستگیر‌شدگان عوامل وابسته به جریان سلفی دیده می‌شوند، البته از جریانهای دیگر هم در میان آنها هستند.

حملات شب گذشته در تونس همزمان بود با برگزاری یک نمایشگاه در پایتخت تونس، شامل تصاویری که گفته می‌شود هتک حرمت پیامبر بوده است. شماری از مردم در اعتراض به این نمایشگاه تظاهرات کردند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/72822b5e-cb42-4e9e-98bf-65ce0d8303e8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات