728 x 90

تداوم کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در هفته صدوسیزدهم در ۵۶زندان مختلف

تداوم کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام"
تداوم کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام"

تداوم کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام"

در هفته صدوسیزدهم در ۵۶ زندان مختلف

کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام"عید فطر و نوروز ۱۴۰۵ را به عموم مردم ایران و به‌ویژه خانواده جان‌باختگان قیام دیماه ۱۴۰۴ و تمامی سربداران یک سال اخیر که توسط حکومت مستبد و سرکوبگر"ولایت فقیه" به خاک و خون کشیده شدند را تبریک می‌گوید و از تمامی افراد، نهادهای صنفی معلمان، بازنشستگان، کارگران و خانواده محکومان به اعدام و هم‌چنین رسانه‌های مستقل و تمامی کسانی که صدای محکومان به اعدام بودند کمال تشکر و قدردانی را داریم و امیدواریم سال ۱۴۰۵ سال آزادی ایران، ایران بدون شکنجه و اعدام باشد.

حکومت اعدامی در یک سال اخیر بالغ بر ۲۶۵۰تن از هموطنانمان را در اقصی نقاط کشور به دار آویخت. و به‌طور ظالمانه در شب عید نوروز سه تن از جوانان دلیر به نامهای مهدی قاسمی، سعید داوودی و صالح محمدی که در اعتراضات دیماه بازداشت شده بودند را در قم اعدام کرد.

ما اعضای کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" ضمن محکومیت اعدام‌های خودسرانه و جنایتکارانه که با هدف ایجاد رعب و وحشت در جامعه صورت می‌گیرد، از ملل متحد و کشورهای مختلف و نهادهای حقوق‌بشری می‌خواهیم حکومت ایران را تحت فشار قرار دهند تا حداقل حقوق زندانیان رعایت شود به‌ویژه زندانیانی که در ماه‌های اخیر بازداشت شده و در سکوت خبری و قطعی اینترنت زیر شکنجه هستند و در خطر حکم اعدام قرار دارند و هم‌چنین خواهان آزادی زندانیان سیاسی هستیم. به‌خصوص که در شرایط بمباران جان زندانیان در معرض خطر مضاعف است و بسیاری از زندانیان از کمبود غذا و رسیدگیهای درمانی رنج می‌برند. در هفته اخیر دهها تن از زندانیان زندان چابهار به‌دلیل اعتراض به عدم تأمین مواد غذایی، توسط مأموران زندان کشته و زخمی شدند.

لازم به ذکر است در دو هفته گذشته، بیانیه‌یی کارزار (هفته۱۱۱و ۱۱۲) به‌دلیل قطعی ارتباطات منتشر نشد.

کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در هفته صدوسیزدهم در ۵۶زندان زیر در اعتصاب غذا می‌باشند:

زندان اوین (بند زنان و مردان)، زندان قزلحصار (واحد ۲و۳و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان فردیس کرج، زندان تهران بزرگ، زندان قرچک، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اهر، زندان اراک، زندان لنگرود قم، زندان خرم‌آباد، زندان بروجرد، زندان یاسوج، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل‌آباد شیراز (بند زنان و مردان)، زندان فیروزآباد فارس، زندان دهدشت، زندان زاهدان (بند زنان و مردان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بهبهان، زندان بم، زندان یزد (بند زنان و مردان)، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان مرکزی بیرجند، زندان مشهد، زندان گرگان، زندان سبزوار، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند مردان و زنان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان ازبرم لاهیجان، زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان مهاباد، زندان بوکان، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان سنندج، زندان کامیاران و زندان ایلام

 

هفته صدوسیزدهم

سه‌شنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴

#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/71011e24-b6fa-4b0c-8015-e01288c30704"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات