728 x 90

گفته ها و نا گفته ها,

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های رژیم ۲۱آبان ۱۳۹۳

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
روزنامه‌های باند ولی‌فقیه با اختصاص مهم‌ترین عنوانهای خود به حمله به دولت آخوند روحانی در زمینه مذاکرات هسته‌یی و همچنین معرفی گزینهٴ چهارم روحانی برای وزارت علوم. بالا گرفتن بحران از رأس تا بدنهٴ نظام را در ویترین روزنامه‌هایشان ناخواسته برملا کرده‌اند:

سیاست روز: سورپرایز در لحظه آخر؟

سیاست روز: رسیدن به توافقات در مسیر تردید

کیهان: دولت نباید سوم آذر را به اقتصاد پیوند بزند

رسالت: کوثری عضو کمیسیون امنیت مجلس: تیم مذاکره‌کننده بصیرت عاشورایی داشته باشد

رسالت: رئیس کمیته امنیت مجلس: آمریکا در روند مذاکرات هسته‌یی سنگ‌اندازی می‌کند

رسالت: مجلس به گزینهٴ حامی فتنه رأی نمی‌دهد

کیهان: برخلاف تأکید تیم هسته‌یی کشورمان مذاکرات مسقط محرمانه نبود! کری به نتانیاهو گزارش داد

کیهان: نامزد تصدی وزارت علوم بسیج را با سربازان شاه مقایسه کرده بود!

کیهان: اعتراض نمایندگان به گزینه پیشنهادی وزارت علوم

کیهان: نمایندگان مجلس به کیهان: هر گونه توافقنامه احتمالی باید به تصویب مجلس برسد

جوان: امید اقتصاد به رفع تحریمها مانند مرفین برای درمان است

جوان: برزخ هسته‌ای، «توافق» یا «عدم توافق» عراقچی: نه پیشرفت داشتیم، نه پس‌رفت

در صفحات داخلی روزنامه‌های باند خامنه‌ای و دلواپسانش، در تخاصمات باندی پرده از گوشه‌هایی از وضعیت فلاکت‌بار پیدا و پنهان نظام، در بن‌بست مذاکرات هسته‌ای؛ کنار زده شده است:

کیهان: مذاکرات از کجا منحرف شد؟
وقتی سال گذشته آن چهره سیاسی، ذوق‌زدگی خود را برای شکستن خط و تابو در حوزه مذاکره با خبرنگار خارجی در میان گذاشت- یعنی خود مذاکره ارزش و راهبرد شد! - چه ضرورتی داشت آمریکا و متحدانش به تعهدات صریح خود در توافق ژنو عمل کنند؟

... می‌توان از افق ژنو، پشت درهای بسته کاخ بوستان مسقط را دید.

این مذاکرات نسبت به چه کسانی محرمانه است و نامحرمان چه کسانی هستند؟!...
آیا چنین روندی برای قرار دادن جبهه خودی در مقابل عمل انجام شده است؟ وزیر خارجه شیطان بزرگ که در مذاکره حضور دارد و نامحرم تلقی نمی‌شود... از آن سو به گزارش‌ هاآرتص طبق معمول و این‌بار از سوی جان کری گزارش مذاکرات اخیر به نتانیاهو داده شده است. با این وصف محرمانه نامیدن مذاکره کدام منظور را دنبال می‌کند؟ آیا قرار است سرمان- یا سر صاحب‌نظرانمان- را زیر برف کنیم یا عوام و خواص خود را مانند توافق بد ژنو در مقابل عمل انجام شده قرار دهیم؟! بعد از یک سال مانده 2 مسأله و تقریباً برگشته‌ایم سر خانه اول- که خانه اول نیست چون امتیازات نقدی مثلاً درباره ذخیره اورانیوم 20 درصد به شکل یکجانبه واگذار شده- آن دو مسأله حل نشده، حجم و ظرفیت غنی‌سازی و چگونگی وعده تعلیق تدریجی تحریمهاست! حکایت دانش‌آموزی که می‌گفت فقط یک تجدیدی آورده‌ام و آن هم معدل کل است!

کیهان: مقامات کاخ سفید علاوه بر مرتبط کردن مسأله لغو کامل تحریمها به مشخص شدن جزییات برنامه موشکی ایران، پرونده حقوق‌بشر، تروریسم و... به این موضوع تأکید دارند که دولت اوباما، در لغو تحریمهای شورای امنیت، کنگره آمریکا و اتحادیه اروپا، اختیاری ندارد و حتی تحریمهای تصویب شده از سوی رئیس‌جمهور آمریکا را نیز تنها می‌تواند تعلیق کند. مقامات آمریکایی با این دست بهانه‌جویی‌ها، لغو کامل تحریمها را منتفی دانسته و صرفاً تعلیق موقت تحریمها و اهرم بازگشت‌پذیری تحریمها را مدنظر قرار داده‌اند.

سیاست روز: نتایج گفت‌ و گوهای هسته‌یی میان ایران و آمریکا آن‌قدر از حساسیت برخوردار است که جان‌کری وزیر خارجه آمریکا برای سرگرمی و تفریح و خرید سوغات برای اهل و عیال به بازار مسقط رفت!
از مقامات و سخنگویان کاخ سفید گرفته تا رسانه‌های آمریکایی و صهیونیستی... در اظهارات و تحلیل‌های خود، خط و نشانهایی را برای ایران می‌کشند. مثلاً «جن‌ساکی» سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا تهدید کرده است که «اظهارات علیه اسرائیل مذاکرات هسته‌یی بین ایران و ۱+۵ را به خطر می‌اندازد».
گره زدن چنین موضوعی به گفت‌ و گوهای هسته‌یی زیاده‌خواهی‌های تازه دیگری را از سوی آمریکا نشان می‌دهد

وطن امروز: رسانه‌های غربی از تن‌دادن تیم مذاکره‌کننده ایران در گفتگو با آمریکا به غنی‌سازی در حد بسیار پایین خبر داده‌اند. با پذیرش این میزان غنی‌سازی تنها می‌توان رآکتورهای آب سبک را که در حوزه صنعت هیچ کاربردی ندارند، حفظ کرد. به این ترتیب بر اساس اطلاعات فاش شده در مقاله فرانسیس نیکولاد، دیپلومات قدیمی وزارت‌خارجه آمریکا که در صفحه فیس‌بوک گری سیک نیز بازنشر شده، احتمالاً در توافق نهایی برای اسقاط آب سنگین اراک و نطنز شرط‌گذاریهایی شده است که عملاً ایران را از لیست کشور‌های دارای فناوری صنعتی هسته‌یی خارج کرده و تبدیل به حاکمیتی مجهز به آزمایشگاههای هسته‌یی می‌کند! با این احتساب برخلاف برخی پیام‌های خوشبینانه رد و بدل شده در فضای مجازی نه‌تنها نمی‌توانیم پس از انعقاد توافق نهایی با غرب «جشن هسته‌ای» برپا کنیم بلکه اجبارا باید عبارت روز ملی «فناوری هسته‌ای» را از تقویم سال 1394 حذف کنیم!

روزنامه‌های باند رفسنجانی روحانی در مورد محتوای مذاکرات سکوت کرده و تلاش کرده‌اند ضمن ارائهٴ فضای مثبت از نتیجه مذاکرات باند رقیب را نسبت به ضرورت زهر خوران هشیار کنند:


مردم‌سالاری: معاون وزیر امور خارجه روسیه: نتایج به دست آمده در مذاکرات بی‌سابقه است

ابتکار: ظریف: یک هفته صبر کنید!

ابتکار: مهر تأیید لاریجانی بر عملکرد تیم هسته‌یی / مشی مذاکرات عاقلانه است

تعادل: به گفته عراقچی امید به تفاهم در موارد کلان تا سوم آذر وجود دارد

آرمان: آیا عقلانی و منطبق بر منافع ملی است که حتی اگر نحوه مذاکرات و نوع تاکتیک‌ها و تعاملات تیم مذاکره‌کننده را نپسندیده و شایسته نمی‌دانیم این‌گونه و در این برهه خطیر چنین واکنش‌های غیرهم‌افزایانه و با ادبیات تند و تهاجمی را از تریبون مجلس شاهد باشیم.

فقر، فساد نهادینه در نظام، تخاصمات باندی و تهدید به سرکوب مضمون سایر عنوانهای روزنامه‌های حکومتی است


ابتکار: تخریب زود هنگام گزینهٴ چهارم

اعتماد: آتش تهیه گروه «نه» علیه وزیر پیشنهادی

جهان صنعت: 449روز پس از وزارت آخوندی؛ حمل و نقل کشور هم‌چنان می‌لنگد

کائنات: وزیر اطلاعات برخی همسو با دشمنان نظام حرکت می‌کنند

تعادل: گزارش دردناک واردات کالاهای کشاورزی

جوان: ریشه کردن فساد در فوتبال عمل می‌خواهد نه شعار

کسب و کار: بازار خرید و فروش بنهای فروشگاهی؛ بنهای سازمانی در دستان کودکان کار

کار و کارگر: کارگران مترو از اردیبهشت حقوقی دریافت نکرده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6bd24f25-4a5d-4c9a-98f1-e929f2b35c9e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات