بهرغم همه نمایشهای تبلیغاتی در مورد رشد شاخصهای بورس تهران، که با حراج همهجانبه دارائیهای دولتی توسط خامنهای و روحانی از ابتدای این ماه کلید خورد، حالا دیگر کم نیستند کارگزاران رژیم که در جنگ گرگها در مورد این کلاهبرداری بزرگ حکومتی در تاریخ ایران هشدار میدهند.
قاسم لاشکی در جلسه علنی مجلس ارتجاع روز ۲۳ اردیبهشت گفت: «پیرامون احساس خطر از رشد غیرموزون بورس قیمت سهام بخشی از بازار سرمایه بدون تردید حبابی بیش نیست و نگرانی جدی جهت آینده سهامداران وجود دارد، رفتار شاخصهای بورس در بخشی از بازار سرمایه متناسب با علم اقتصاد نیست و ممکن است این حباب به مردم خسارت وارد کند».
پیشتر وزیر اقتصاد رژیم در مورد چنگاندازی به ۱۴۰۰هزار میلیارد تومان داراییهای مردم ایران اعلام آمادگی کرده و گفته بود: «ماشاءالله ارزش داراییهای دولت زیاد است و برآورد میشود بیش از ۷هزار هزار میلیارد تومان دارایی وجود داشته باشد که اگر ۲۰درصد داراییها قابل واگذاری باشد ۱۴۰۰هزار میلیارد تومان میشود». (روزنامه حکومتی جوان ۱۵اردیبهشت ۹۹)
آخوند روحانی هم در مورد حراج معدنهای ایران گفته بود: «ما معادن بسیار زیادی در کشور داریم این معادن مشخصاتش روشن بشود قیمتگذاری بشود بورس بیاید وارد بشود» .
حالا پردهها هم از این غارتگری که در ظاهر برای کمک به بخش خصوصی و ارتقاء تولید است کنار رفته و کاملاً مشخص شده است که هدف چیزی جز تأمین کسری بودجه در شرایط خفگی اقتصادی نیست. روزنامه حکومتی دنیای اقتصاد ۲۲اردبهشت نوشت: «از نظر مرکز پژوهشهای مجلس، عدم تحقق بیش از ۱۵۰هزار میلیارد تومانی منابع بودجه، وابستگی ۹۶هزار میلیارد تومانی بودجه به انتشار اوراق مالی، کاهش چشمگیر قیمت نفت و فرآوردههای نفتی نسبت به پیشبینیهای بودجهیی و کاهش درآمدهای مالیاتی و افزایش هزینههای ناشی از شیوع ویروس کرونا موجب خواهد شد که عدم اتخاذ تصمیم مناسب برای جبران کسری بودجه آثار اقتصادی نامناسبی داشته باشد».
خامنهای نه تنها برای رفع بحران اقتصادی ناشی از کرونا نمیخواهد در بنیادهای غارت و چپاولی نظیر بنیاد مستضعفان و آستان قدس و ستاد اجرایی فرمان خمینی ملعون و بنیاد شهید و بنیاد تعاون سپاه و غیره را باز کند بلکه میخواهد در این بزرگترین غارت تاریخ ایران همین بنیادها را فربهتر کرده و فقر بیشتری را بر مردم تحمیل کند.
روزنامه حکومتی جهان صنعت ۲۲اردیبهشت زیر عنوان «عاقبت بورس حبابی» به همین بنیادها که تحت عنوان «اقتصاد زیرزمینی» از آن یاد کرده مینوسد: «بهدلیل اینکه بازار سرمایه ایران همچون دیگر بازارها در انحصار بیش از ۶۰درصدی اقتصاد زیرزمینی قرار دارد، حضور دلالان و بازیگران غیررسمی در این بازار ریسک از بین رفتن سرمایههای مردمی را افزایش میدهد...این شاخص همچون آب فواره است که تحت تاثیر فشار و زور تا ارتفاع مشخصی بالا میرود و بعد از آن دوباره سرازیر میشود؛ امیدوارم خدا آخر و عاقبت مردم را با این بورس حبابی به خیر کند!»