728 x 90

مذاكرات هسته اي,

پیرمؤذن: به هیچ عنوان انتشار فکت شیت را مناسب نمی‌دانم و آن را مغایر منافع می‌دانم

-

مجلس ارتجاع
مجلس ارتجاع
کمال‌الدین پیرموذن از اعضای مجلس ارتجاع روز 23 فروردین 94 مخالفت خودش را با انتشار فکت شیت بیان داشت و گفت: منافع نظام و کیان ما و نیز وجود شیطنتهای صهیونیستها و اعراب و معاندین این کشور و همچنین مخالفان اوباما در آمریکا، ایجاب می‌کند این توافقات ـ البته با توجه به این‌که باید استمرار داشته باشد تا به بار بنشیند ـ محرمانه باشد.
وی با حمله به دلواپسان در رژیم گفت: برخی به جای این‌که از این فرصت به نفع نظام استفاده کنند، به‌دنبال بازیچه‌ای هستند تا روحیه مذاکره کننده‌های کشور را تضعیف کنند. من به هیچ عنوان انتشار فکت شیت را مناسب نمی‌دانم و آن را مغایر منافع می‌دانم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/60ece9da-3690-4a34-81ff-331ca14d0f4c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات