مجلس ارتجاع طرح موسوم به شفافیت که در آن رأیگیریها بهصورت علنی صورت میگیرد را رد کرد. الیاس نادران در مخالفت با این طرح گفت: «ملاحظه نماینده شهرستان را بکنید که فردا در رأی استیضاح یک وزیر، از وزیر گرفته تا استاندار تا فرماندار او را تحت فشار قرار میدهند».
ماجرای این طرح به فضیحتی برای مجلس فرمایشی خامنهای تبدیل شد و اعضای مجلس ارتجاع از باند غالب به جان هم افتادند و پاسدار قالیباف راهم مورد حمله قرار دادند.
آخوند نقدعلی، مجلس ارتجاع ۱۵بهمن ۹۹:
ما الآن یک سؤال داریم جناب آقای قالیباف امروز توی مجلس مدتی است چو افتاده است که جنابعالی بناست بهعنوان کاندیدای ریاستجمهوری کاندیدا بشوید و بعضی از اقداماتی که انجام میدهید مقدمه کاندیداتوری است ما نمیخواهیم قصه شفافیت هم این شأن مجلس باید حفظ بشود قضیه شفافیت هم یک ابزاری باشد برای انتخابات ریاستجمهوری، اگر شما واقعاً حامی شفافیت هستید (قطع میکروفون)
قالیباف: اجازه بدهید من تذکر جناب آقای نقدعلی را وارد نمیدانم.
الیاس نادران، مجلس ارتجاع ۱۵بهمن ۹۹:
من تصریحاًً میپرسم آقای رئیس محترم مجلس دیروز شما به کلیات گزارش کمیسیون تلفیق مجلس رأی مثبت دادید یا رأی منفی؟ اعلام کنید به مردم این شفافیت است شما ملاحظه نمایندههای شهرستانی را بکنید که فردا در رأی استیضاح یک وزیر از وزیر گرفته تا استاندار تا فرماندار رئیس اطلاعات شهرستانش تا دیگران او را تحت فشار بگذارند و از او انتظار داشته باشید که رأی خودش را در استیضاح وزیر بیاید اعلام بکند رأی داده یا نداده این شفافیت این هست؟ و واقعاً این نوع رفتار دوگانه نکنید در یک شرایط پوپولیستی قرار ندهید نمایندههای مردم را که بعد بیایید فشار بیاورید که بگویند آری یا نه.
روحالامینی، مجلس ارتجاع ۱۵بهمن ۹۹:
آقایان جوان نماینده که بهزور دیروز دست یک کسی را چهار انگشتش را دو انگشت او را میآورید پایین ۴ او را دو میکنید و دو او را چهار میکنید بالا سر و کول افراد رفتن و تحت فشار قرار دادن افراد برای اینکه رأی آنها مطابق یک سلیقه یا جریان باشد این کجای آن با شفافیت میخواند؟ چرا باید جلسه علنی غیرعلنی داشته باشیم امروز صبح و نگران باشیم که سرنوشت این رأیگیری چه میشود؟ مگر این بحثهایی که صبح کردیم چه مشکلی داشت علنی گفته میشد؟ حتی این قسمتش که بسیاری از خارج کشور نرمافزاری میخواهند تاثیر بگذارند روی تصمیمگیریهای مسئولان کشور همه جا و خطای محاسبه به ما بدهند با القای درخواستها.
طاهری، مجلس ارتجاع ۱۵بهمن ۹۹:
شفافیت سیاسی حاکمیت برای جامعه و شفافیت اقتصادی جامعه برای حاکمیت دو رکن مهم شفافیت است؛ تا شفافیت سیاسی که بارزترین آن شفافیت آرای نمایندگان، اموال، حقوق و داراییهای آنها محقق نشود؛ نمیتوانیم انتظار شفافیت اقتصادی جامعه، سامانههای اطلاعاتی را داشته باشیم. تا ما خودمان را شفاف نکنیم؛ انتظار شفافیت از جامعه بیهوده است. ضرورت دارد بر همه دالانهای تاریک نظام نور نظارت بتاباند
اگر شفافیت بود، برجام در مدت نیم ساعت تصویب نمیشد. ارزهای ۴۲۰۰تومانی به جای راه گشایی، به زمینه ویژه خواری تبدیل نمیشد.
آخوند باقری، مجلس ارتجاع ۱۵بهمن ۹۹:
این یک طرح عوامفریبانه است این طرح حاوی تبصرههایی ست که عملاً طرح را از خاصیت شفافیت خارج میکند بهعبارت دیگر طرح پوچ و هوا و هیچ محتوای با خاصیتی ندارد این طرح عقلانیت را از مجلس خواهد گرفت احساسات و هیجانات و لابیهای قوی از خارج مجلس را تحتالشعاع قرار خواهد داد.