روزنامه حکومتی آرمان ۲بهمن۹۹ در گزارشی از «فقر مطلق در جامعه کارگری ایران» نوشت: «اخیراً آماری غیررسمی در برخی شبکههای اجتماعی منتشر شد که نشان میداد بیش از ۹۰درصد از جامعه کارگری ایران دچار فقر مطلق هستند و با میزان درآمد فعلی و این حجم از گرانی افسار گسیخته، آنها دیگر توانایی تهیه مایحتاج اولیه خود را ندارند. برخی حتی در تهیه لوازمالتحریر و گوشیهای موبایل برای شرکت کردن فرزندانشان در کلاسهای درس آنلاین با مشکلات عدیدهای مواجه هستند».
فرامرز توفیقی، رئیس کمیته دستمزد رژیم، در خصوص آخرین وضعیت فقر در کشور درباره آماری که دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس رژیم مبنی بر اینکه «نرخ فقر در کشور ما به حدود ۳۵درصد رسیده است»، گفت: «واقعیت آن است که آمارهای اعلام شده از سوی دولت به واسطه ذینفع بودن و تضاد منافع، تعدیل میشود، بهطور حتم وضعیت جامعه کارگری ما خیلی بیش از میزان اعلام شده اسفناک است».
روزنامه حکومتی در ادامه نوشت: «چندی قبل توسط برخی منابع و فعالان کارگری اعلام شد، خط فقر یک خانواده چهارنفره در کشور به بیش از ۱۰میلیون تومان رسیده است و بیشتر از نصف مردم کشور در فقر مطلق به سر میبرند. همچنین کارگران برای ادامه تحصیل فرزندانشان حتی توان خرید گوشی موبایل بهصورت اقساط را هم ندارند که این آمار میتواند زنگ خطر را برای مسئولان به صدا درآورد. این در حالی است که اخیراً در برخی شبکههای اجتماعی عنوان شد، با فرض در نظر گرفتن رقم اشاره شده برای خط فقر، میتوان نتیجه گرفت حدود ۹۰درصد کارگران کشور با درآمد کمتر از سه میلیون تومان دچار فقر مطلق هستند. از سوی دیگر و بر اساس آمارهای مربوط به هزینه درآمد خانوار که چندی قبل توسط مرکز آمار ایران منتشر شد نشان میدهد، در فاصله سالهای ۹۵ تا ۹۸، تولید ناخالص داخلی سرانه ایران حدود ۱۰درصد کاهش پیدا کرده است. بهعلاوه در همین فاصله زمانی، مصرف حقیقی خانوار هم کاهش سه درصدی را نشان میدهد و این در حالی است که میزان اجارهبها که در طول یک سال گذشته تاکنون با افزایش صد درصدی همراه شده، از این محاسبات کنار گذاشته شده است و میتوان اذعان کرد با در نظر گرفتن میزان اجارهبها و نیز افت محسوس قدرت خرید مردم در سال جاری، وضعیت آمار مذکور بسیار بدتر خواهد بود. افزون بر آن و بر اساس دادههای مرکز آمار ایران، متوسط مصرف ماهانه برنج در خانوارهای کشور نیز در همین بازه زمانی، حدود ۳۵درصد و مصرف لبنیات نیز به همین میزان کاهش پیدا کرده است».
آرمان نوشت: موسی شهبازی، مدیر کل دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به افزایش قیمت مرغ و تخممرغ از آبان ۹۸ تا آبان ۹۹، گفته است: «قیمت مرغ ۸۴درصد و تخممرغ ۸۸درصد افزایش یافته است».