728 x 90

کنفرانس در برلین با حضور شخصیت‌های سیاسی آلمانی و بین‌المللی - یک سیاست جدید در قبال ایران برای خروج از بن‌بست (قسمت اول)

کنفرانس در برلین با حضور شخصیت‌های سیاسی آلمانی و بین‌المللی
کنفرانس در برلین با حضور شخصیت‌های سیاسی آلمانی و بین‌المللی

کنفرانس در برلین

با حضور شخصیت‌های سیاسی آلمانی و بین‌المللی

یک سیاست جدید در قبال ایران برای خروج از بن‌بست

تغییر دموکراتیک در دسترس است

 

کنفرانس در برلین - سخنرانی خانم مریم رجوی

لئو داتسنبرگ رئیس کمیتهٔ آلمانی همبستگی برای ایران آزاد

باید از دورهٔ ۱۳۵۷ درس بگیریم و به‌یاد بیاوریم

که محدودیت‌های شدید علیه مخالفان توسط رژیم شاه

زمینه‌ساز به‌قدرت‌رسیدن خمینی شد

 

برنامهٔ ۱۰ماده‌یی خانم مریم رجوی

نقشه راهی شفاف و قابل اعتماد

برای آینده ایران ارائه می‌دهد

 

اکنون زمان آن رسیده که

غرب سیاست شکست‌خورده خود را کنار بگذارد

و از اپوزیسیون دموکراتیک واقعی حمایت کند

 

لئو داتسنبرگ رئیس کمیتهٔ آلمانی همبستگی برای ایران آزاد

ما امروز گردهم آمده‌ایم تا سیاست غرب در قبال رژیم آخوندها در ایران و تهدیدهایی را که از سوی این رژیم متوجه جهان است بررسی و راه‌حل‌های ممکن را ارائه کنیم. لازم است از دورهٔ ۱۳۵۷ درس بگیریم و به‌یاد بیاوریم که محدودیت‌های شدید علیه مخالفان توسط رژیم شاه زمینه‌ساز به‌قدرت‌رسیدن خمینی شد.

ایالات متحده و غرب مرتکب اشتباه تاریخی شدند، زیرا هیچ تلاشی برای ایجاد پیوند با اپوزیسیون واقعی در ایران نکردند. این به رژیم آخوندها اجازه داد قدرت را به دست گیرد و تا امروز نیز آن‌را حفظ کند. این تجربه تلخ باید به ما یادآوری کند که می‌بایست تصویری روشن از واقعیت در ایران داشته باشیم، هم از لحاظ رفتار رژیم و هم از توانایی‌های اپوزیسیون واقعی. غرب نباید بار دیگر به اشتباه بر اپوزیسیونهای ساختگی تکیه کند.

تلاش‌های قبلی غرب برای واداشتن رژیم ایران به اصلاحات شکست‌خورده است. سیاست مماشات نه تنها این رژیم ظالم را تغییر نداده، بلکه به آن فضایی بیشتر برای سرکوب مردم و تهدید ثبات منطقه داده است.

شورای ملی مقاومت که دیرپاترین ائتلاف گروه‌های (اپوزیسیون) ایرانی است، به‌عنوان یک جایگزین مؤثر ثابت کرده که تنها نیروی واقعی و سازمان‌یافته است که دیدگاهی روشن برای آینده ایران ارائه می‌دهد. نقش اپوزیسیون دموکراتیک، به‌ویژه سازمان مجاهدین خلق که نیروی محوری در شورای ملی مقاومت ایران است، بسیار اهمیت دارد.

رژیم ایران مجاهدین خلق را بزرگ‌ترین تهدید بقای خود می‌داند، زیرا این سازمان از ابتدا مخالف ایده دیکتاتوری مذهبی بوده و برای دموکراسی و حقوق‌بشر مبارزه می‌کند. برنامهٔ ۱۰ ماده‌یی خانم مریم رجوی نقشه راهی شفاف و قابل اعتماد برای آینده ایران ارائه می‌دهد.

اکنون زمان آن رسیده که غرب سیاست شکست‌خورده خود را کنار بگذارد و از اپوزیسیون دموکراتیک واقعی حمایت کند. این حمایت نه تنها پیامی روشن به جهان می‌فرستد که جامعه بین‌المللی در کنار مردم ایران ایستاده، بلکه این فرصت را به غرب می‌دهد که مؤثرتر با تهدیدات بنیادگرایی اسلامی مقابله کند.

خانم رجوی تلاش‌های جنبش مقاومت برای استقرار دموکراسی در ایران را رهبری می‌کنند و در مبارزه برای برابری زنان نقش برجسته‌یی دارند. تحت رهبری ایشان، زنان در جنبش مقاومت ایران به موقعیت‌های رهبری دست یافته‌اند. ایشان مخالف سرسخت بنیادگرایی هستند و برخلاف رژیم ایران از اسلام بردبار و دموکراتیک حمایت می‌کنند.

در ده سال گذشته، خانم رجوی جنبش دادخواهی برای قربانیان اعدامها را رهبری کرده و کارزار علیه اعدام را هم در داخل و هم خارج از ایران پیش برده است.

 

پروفسور هرتا دویبلر گملین وزیر پیشین دادگستری آلمان

این کنفرانس که به خروج از بن‌بست

و یافتن راهی برای سیاست جدید ایران و آزادی در ایران

به‌عنوان تضمینی برای صلح در خاورمیانه می‌پردازد

دقیقاً همان چیزی است که امروز برای ما ضروریست

 

پروفسور هرتا دویبلر گملین - وزیر پیشین دادگستری آلمان

خانم‌ها و آقایان محترم، پرزیدنت رجوی گرامی، فکر می‌کنم این کنفرانس که به خروج از بن‌بست و یافتن راهی برای سیاست جدید ایران و آزادی در ایران به‌عنوان تضمینی برای صلح در خاورمیانه می‌پردازد، دقیقاً همان چیزی است که امروز برای ما ضروریست.

خانم (رجوی) از سخنان شما بسیار سپاسگزارم که بسیار دقیق و زیبا بیان کردید. فکر می‌کنم بسیار مهم است که ما در اینجا درک کنیم (رژیم) ایران، همان‌طور که شما گفتید، یکی از منابع اصلی ناامنی جهانی است. این واقعیت دارد.

مهم است که تغییراتی ایجاد شود، نه تنها برای مردم ایران که طبیعتاً اولین قربانیان هستند، بلکه این برای مردم خاورمیانه نیز مهم است و هم‌چنین برای حفظ نظم صلح جهانی که همه ما از آن بهره‌مند هستیم.

گزارش گزارشگر ویژه، جاوید رحمان، گزارش فوق‌العاده‌یی است که باید نهایتاً در (مجلس فدرال آلمان) و هم‌چنین پارلمان اروپا مورد توجه و بحث قرار گیرد. از این گزارش باید به‌عنوان پایه‌یی برای تغییر سیاست‌ها استفاده شود.

فکر می‌کنم ما (این‌را) به بسیاری از کسانی که اینجا جمع شده‌اند یا به ما گوش می‌دهند و شکنجه شده‌اند و یا عزیزانشان مجروح، کشته یا اعدام شده‌اند مدیونیم. این باید یکی از اولویت‌های ما باشد.

جانشین پروفسور رحمان، خانم ساتو در گزارش خود می‌نویسد که در دوران ریاست‌جمهوری جدید (رژیم) ایران هیچ تغییری رخ نداده است. برعکس، اوضاع بدتر شده و اعدامها هم‌چنان ادامه دارد.

نکته جالب این است که سازمان ملل همیشه بر این مسائل تأکید می‌کند، نه تنها در شورای حقوق‌بشر، بلکه در هفدهم اکتبر، در گزارش دبیرکل به مجمع عمومی به‌طور صریح به این مسائل اشاره شد.

(در) این گزارش، به موارد نگران‌کننده‌یی از جمله نرخ بالای اعدامها اشاره شده است، از جمله موارد مرتبط با قیامهای داخلی. این‌ها قطعاً جملات روشنی هستند که نمی‌توان به‌سادگی از کنار آنها گذشت.

این بدان معنی است که وضعیت در ایران به‌واقع رو به‌وخامت می‌گذارد. ما نباید فقط به این موضوع توجه کنیم، بلکه باید آن‌را به سیاست‌های خود در آلمان و هم‌چنین در کل اروپا تبدیل کنیم. بسیار متشکرم.

ادامه دارد

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/57cf0642-f238-488f-bb04-12a6517a267c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات