728 x 90

هشدار نسبت به فاجعه انسانی در میانمار

فرار هزاران روهینگیا از کشتارهای ارتش میانمار
فرار هزاران روهینگیا از کشتارهای ارتش میانمار
اگر مقامات محلی و نظامی میانمار پایانی بر این خشونت نگذارند این وضعیت کل منطقه را بی‌ثبات خواهد کرد.

روز یکشنبه 19شهریور 96 تلویزیون فرانس ۲۴گزارش داد:
بنا‌به گفته مقامات دولتی بنگلادش که مورد تأیید روزنامه‌نگاران هم می‌باشد دولت میانمار مرزهای خود را مین کاری کرده است، هدف دولت میانمار این است که مانع بازگشت مسلمان روهینگیا به این کشور شود.

بنگلادش یک تظاهرات رسمی علیه مین کاری نزدیک مرزهایشان برگزار کرد.

سرکوب ارتش میانمار باعث مرگ صدها تن شده و هزاران هزار نفر آواره شدند.

نیروهای امدادی بنگلادش می‌گویند بر اثر کثرت فراریان کمپهای آوارگان پر شده است. آژانس پناهندگی سازمان ملل می‌گوید 123هزار پناهنده طی روزهای اول از میانمار فرار کرده‌اند.

یک مادر: به‌عنوان زن بارداری که در آستانه وضع حمل بودم کار سختی بود. کودکم را در دشت و صحرایی که اطرافم درگیری بود بدنیا آوردم. یک سفر وحشتناک بود که هرگز فراموش نمی‌کنم.

این مادر و کودک تنها دو نفر از 123هزار پناهنده روهینگیا می‌باشند که در روزهای اخیر به بنگلادش گریخته‌اند.

بعد از حمله ارتش دست‌کم 400نفر کشته شدند. دبیرکل سازمان ملل آنتونیو گوترز می‌گوید جامعه بین‌المللی باید در همکاری باهم راه‌حلی برای توقف این کشتار بیابد.

آنتونیو گوترز: «من از تمامی مقامات در میانمار درخواست می‌کنم از مقامات محلی و مقامات نظامی که پایانی بر این خشونت گذارند. به اعتقاد من این خشونت وضعیتی ایجاد می‌کند که می‌تواند منطقه را بی‌ثبات کند».

بنگلادش تنها کشوری نیست که با جریان مهاجرت پناهندگانی مواجه است که مدتهای مدیدی با خشونت و رفتار تبعیض‌آمیز در میانمار روبه‌رو بوده‌اند. ماه گذشته هند می‌خواست 40هزار نفر از پناهندگان روهینگیا را که طی سالیان اخیر از میانمار گریخته‌اند اخراج کند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/571b37da-0edc-4b3a-8100-a1bf2b03112a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات