728 x 90

دخالتهای ایران,اخبار خاورمیانه,,اخبار خليج فارس,

نیویورک تایمز: گسترش دخالتهای رژیم ایران در منطقه موجب ائتلاف کشورهای عرب شد

-

اتحادیه عرب
اتحادیه عرب
روزنامه نیویورک تایمز با انتشار مقاله‌ای هدف از ائتلاف دول عرب را این چنین بیان کرد: وقتی که در اجلاس سران در ماه مارس اتحادیه عرب اعلام کرد که این اتحادیه قصد تشکیل فرماندهی متحد برای یک نیروی نظامی مشترک را دارد، چشمها گرد شدند و فرض بر آن بود که این یکی تلاش نیز چیزی جز نشانه‌ای از یک لفاظی توخالی نیست.
اما گسترش دخالتهای رژیم ایران در جهان عرب از طریق کارگزاران و وابستگان نظامی‌اش در عراق، سوریه، لبنان، یمن و جاهای دیگر باعث به‌وجود آمدن اتفاق نظری در میان دولتهای عرب سنی شد. آنها موافق هستند که با بحرانی غیرقابل تحمل مواجه می‌باشند و بیش از این نمی‌توان بر احتمال دخالت ایالات متحده تکیه کرد. کشورهای عربی ظاهراً به این نتیجه‌گیری رسیده‌اند که اگر آنها به‌صورت متحد به مصاف بنیادگرایان شیعه و سنی نروند، آنها به‌خوبی می‌توانند خودشان را در معرض قدرت بنیادگرایان رادیکال ببینند.
بنابراین به‌نظر می‌رسد که مقدمتاً هدف از تشکیل نیروی عربی بازیگران غیردولتی مثل دولت اسلامی (داعش) و یا شورشیان حوثی در یمن می‌باشد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4fb0cfb0-f81d-4a3d-bdac-9827e47d3c9d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات