728 x 90

محکومیت احسان فریدی دانشجوی دانشکده فنی تبریز به اعدام به‌خاطر هواداری از مجاهدین

اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران
اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

محکومیت احسان فریدی دانشجوی دانشکده فنی تبریز به اعدام به خاطر هواداری از مجاهدین

فراخوان به اقدام فوری برای آزادی زندانیان سیاسی زیر اعدام 

قضاییه جلادان، زندانی سیاسی، احسان فریدی ۲۵ساله، دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تبریز را به‌خاطر هواداری از سازمان مجاهدین خلق ایران و به‌اتهام آخوندساخته افساد فی‌الارض به اعدام محکوم کرد.

احسان فریدی در ۲۹خرداد ۱۴۰۳ دستگیر و پس از بازجویی توسط اداره اطلاعات به زندان مرکزی تبریز منتقل شد.  وی سپس در شعبه ۲ بیدادگاه ضدانقلاب تبریز به ریاست قاضی جنایتکار عبدی،  در یک محاکمه نمایشی به اعدام محکوم شد. استنادات رئیس این بیدادگاه برای صدور این حکم جنایتکارانه صرفا گزارش‌های بازجویان و شکنجه‌گران وزارت اطلاعات بود.

مقاومت ايران بار ديگر جامعه بین‌المللی را به اقدام فوری برای نجات جان احسان فریدی و دیگر زندانیان سیاسی زیر اعدام و آزادی آنها فرامی‌خواند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

 ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۲ می ۲۰۲۵)

 احسان فریدی دانشجوی دانشکده فنی تبریز

احسان فریدی

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4d7a24bc-b573-42bb-8bac-fbd827aa9eee"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات