728 x 90

تظاهرات گسترده مردم,

قضاییه آخوندی یکی از تظاهر کنندگان را به 28ماه حبس محکوم کرد

-

تظاهرات سراسری مردم ایران
تظاهرات سراسری مردم ایران
حسام ترمسی 20ساله از دستگیرشدگان قیام سراسری به 28ماه زندان محکوم شد.
در روز 10تیر ماه در ساعت 2 بعد ازظهر، 4تن از مزدوران لباس شخصی که خود را از ماموران وزارت بدنام اطلاعات معرفی کردند با حسام ترمسی را دستگیر کردند و او را به زندان اوین منتقل نمودند.
حسام ترمسی در جلسات دادگاههای نمایشی به‌صورت علنی محاکمه شد و به 28ماه زندان محکوم گشت. 4ماه از این حکم برای شرکت در تجمعات و دو سال از آن به جرم سنگ پرانی اعلام شده‌ است.
وی در ملاقات به خانواده‌اش گفته است: در 3روز اول در طبقه منهای 4 وزارت کشور در حالی‌که دست‌هایم به صندلی بسته بود مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و در حالی‌که چشمانم بسته بود از من می‌خواستند متنی را امضا کنم که به اصطلاح اعتراف‌نامه بود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/47154c39-4f6c-465c-ad9a-f9450a35e542"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات