728 x 90

اخبار امريكا,مذاكرات هسته اي,

نظرسنجی: فقط ۲۱ درصد از مردم آمریکا از توافق اتمی با رژیم ایران حمایت می‌کنند

-

نه به توافق  اتمی با رژيم ایران
نه به توافق اتمی با رژيم ایران
بر اساس آخرین نظرسنجی صورت گرفته حمایت از توافق اتمی دولت اوباما با رژیم ایران در بین مردم آمریکا نسبت به دو ماه قبل 12 درصد کاهش داشته است.
نظرسنجی که توسط مرکز تحقیقاتی پیو در هفته اول ماه سپتامبر انجام شده است نشان می‌دهد در حال حاضر تنها 21 درصد از مردم آمریکا از توافق اتمی با رژیم ایران حمایت می‌کنند و 49 درصد با آن مخالفند.
در اواسط ماه ژوئیه یک هفته بعد از اعلام توافق اتمی توسط باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا 33 درصد از مردم آمریکا از توافق اتمی حمایت و 45 درصد با آن مخالف بودند.
بر اساس این نظر سنجی، در بین مردم آمریکا 78 درصد از جمهوریخواهان، 29 درصد از دموکراتها و همچنین 47 درصد از مستقلین مخالف توافق اتمی با رژیم ایران هستند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/40a39d95-def8-4288-a7cb-dcdca0c67f0e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات