728 x 90

بلژیک: حملات اخیر در لیژ و آنتورپ «قطعاً» به دستور تهران انجام شده است

پلیس بلژیک - عکس از آرشیو
پلیس بلژیک - عکس از آرشیو

سازمان اطلاعات بلژیک اعلام کرد رژیم ایران پشت حملات تروریستی در لیژ و آنتورپ است.

گرت ورکاترن از رؤسای اطلاعات بلژیک ارتباط بین‌المللی این حملات را تأیید کرد و گفت: فراخوانهای جهانی از سوی ایران مستقیماً باعث تحریک دو حمله تروریستی در بلژیک شده است. این مقام امنیتی افزود: عاملان این حملات «قطعا» به دستور تهران برای ضربه زدن به اماکن یهودی در سراسر جهان عمل کرده‌اند.

حملات مورد اشاره ورکاوترن شامل آتش‌زدن یک خودرو متعلق به یک فرد یهودی در آنتورپ و انفجار در یک کنیسه در لیژ می‌باشد که هر دو در ماه مارس ۲۰۲۶ رخ داد.

وی تأکید کرد که این حملات بخشی از یک کارزار هماهنگ بوده و نه خرابکاریهای پراکنده. حملات ماه مارس، نقطه اوج اقدامات هدایت‌شده توسط ایران در داخل بلژیک بوده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3e2cca2f-1190-4927-8a3f-21bca03255c9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات