کانون وکلای پاریس
مراسم اعطای نشان «افسر لژیون دونور»
به خانم دومینیک آتیاس رئیس شورای اداری بنیاد وکلای اروپایی
روز پنجشنبه ۲۱ فروردین طی مراسمی در کانون وکلای پاریس، نشان «افسر لژیون دونور» به خانم دومینیک آتیاس اهدا شد.
در این مراسم پیر هوفمن رئیس و وانسا بوساردو نایبرئیس کانون وکلای پاریس و شماری دیگر از اعضای این کانون و شخصیتهای برجسته دیگری شرکت داشتند و ضمن قدردانی از خدمات خانم آتیاس، اهدای این نشان را به او تبریک گفتند.
در این مراسم همچنین هیأتی از مقاومت ایران حضور داشت.
وانسا بوساردو: ما شما را «افسر لژیون دونور» میکنیم.
در این مراسم وانسا بوساردو نایبرئیس کانون وکلای پاریس خطاب به دومینیک آتیاس، گفت: «این یک افتخار است، چون من از بیان این نکته هراسی ندارم که تو برای ما و بهطور خاص برای من یک الگو نایبرئیس کانون وکلا (ی پاریس) بودهای. تو توانستی مسئولیتهایت را با پشتکار و اراده، اما همچنین با برازندگی که ویژگی توست انجام بدهی و همزمان به همهٔ تعهداتت وفادار بودی.
دومینیک آتیاس رئیس کنونی شورای اداری بنیاد وکلای اروپایی، در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ نایبرئیس کانون وکلای پاریس بود؛ او سپس از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ ریاست کانون وکلای اروپا با بیش از یک میلیون عضو را بهعهده داشت.
خانم آتیاس پیشتر در سال ۲۰۱۱ نشان شولایه لژیون دونور را دریافت کرده بود. در ژوئیه ۲۰۲۴ طی حکمی توسط رئیسجمهور فرانسه که در روزنامهٔ رسمی دولت این کشور منتشر شد، اعطای نشان «افسر لژیون دونور» به او اعلام شد.