728 x 90

انتقال اجباري اشرف,حمله به اشرف,

عضو شورای استان دیالی، برپایی نمایشگاه وزارت اطلاعات را محکوم کرد

-

خبرگزاری اخبار عراق
خبرگزاری اخبار عراق
زیاد احمد عضو شورای استان دیالی عراق توطئه‌های جدید رژیم ایران علیه ساکنان اشرف و برپایی نمایشگاه وزارت اطلاعات در این استان را محکوم کرد.
خبرگزاری اخبار عراق گزارش داد: زیاد احمد درباره موضوع برگزاری نمایشگاه در سالن باشگاه وزرشی جوانان خالص توسط عوامل رژیم ایران و با هماهنگی سفارت این رژیم در بغداد، گفت: شورای استان دیالی هیچ اطلاعی از این نمایشگاه ندارد… زمان برای چنین اعمالی نامناسب است زیرا اوضاع امنیتی در استان ناپایدار است و نیازی به به‌هم ریختگی بیشتر ندارد. نمی‌دانم چه اهدافی در پشت این عمل قرار دارد.
وی افزود : ما شدیداً به‌دنبال استقرار امنیت در سراسر استان هستیم و به هیچ‌وجه اجازه این قبیل اقدامات را که باعث به‌هم ریختن امنیت و ثبات منطقه می‌گردد، نمی‌دهیم و دخالت خارجی علیه مصالح کشور و ثبات و امنیت را تحمل نمی‌کنیم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/39dd64ae-af3c-455f-b79a-49bf70f3dad8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات