728 x 90

فراخوان پاپ فرانسیس به توقف کشتار در سوریه

فراخوان پاپ فرانسیس به توقف کشتار در سوریه
فراخوان پاپ فرانسیس به توقف کشتار در سوریه

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان امروز یکشنبه 12فروردین 97 در پیامی به مناسبت «عید پاک» به توقف «کشتار و خونریزی در سوریه» و دستیابی به «آشتی» در خاورمیانه و صلح جهانی فراخوان داد.
وی گفت: «امروز برای به ثمر رسیدن میوه صلح در کل جهان و ابتدا از سرزمین دوست‌داشتنی سوریه که مدت‌هاست در رنج است دعا می‌کنیم».
به گزارش آسوشیتدپرس، سخنرانی پاپ در حضور حدود هشتادهزار نفر در میدان سَن‌پیتر واتیکان برگزار شد و میلیون‌ها نفر در جهان نیز این مراسم را به صورت زنده از رسانه‌ها می دیدند.
پاپ فرانسیس ابراز امیدواری کرد که هفت سال کشتار در سوریه «پایانی سریع» داشته باشد، کمک‌های انسان‌دوستانه به مناطق جنگ‌زده و نیازمند برسد و شرایط برای بازگشت آوارگان فراهم  شود.
پاپ فرانسیس همچنین خواستار صلح در خاورمیانه شد و گفت: «امروز از درد جنگ یمن و درگیری در خاورمیانه در رنج هستیم.  دردی که مردم بی‌دفاع را در تنگنا قرار داده، در حالی که گفت‌وگو و احترام دوجانبه می‌تواند به اختلافات و خشونت‌ها پایان دهد»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3247fcb8-2a65-4b61-b034-7dedf223d518"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات