728 x 90

سوريه,

تصرف موقت ساختمان رادیو تلویزیون شهر حلب توسط رزمندگان ارتش آزادی سوریه

-

تانکهای رزمندگان ارتش آزادی سوریه
تانکهای رزمندگان ارتش آزادی سوریه
ارتش آزادی سوریه اعلام کرد رزمندگان موفق شدند رادیو تلویزیون رژیم سوریه در حلب را به تصرف خود درآورند و پرچم ارتش آزادی را بر بالای آن برافرازند. رژیم جنایتکار سوریه پس از آن، با هواپیما و هلیکوپتر این ساختمان را از هوا مورد بمباران قرار داد و تخریب کرد. رزمندگان مجبور شدند از این مجتمع خارج شوند و آن را به محاصره خود در آورند.

دفع حمله نیروهای اسد به حلب
ارتش آزادی سوریه کنترل چند نقطه دیگر شهر حلب از جمله چند پاسگاه و ساختمان کاخ دادگستری را به‌دست گرفت. از سوی دیگر رژیم جنایتکار بشار اسد، با استفاده از هواپیماهای جنگنده و توپخانه، سنگین‌ترین حمله را از شروع جنگ حلب تا کنون علیه رزمندگان انجام داد. تلویزیون الجزیره گزارش داد رزمندگان ارتش آزادی توانستند تهاجم رژیم سوریه را در صلاح‌الدین دفع کند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2dd4b65e-183e-4920-b63e-4c1c667ce0e4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات