728 x 90

اخبار اعتراضى,

کشاورزان معترض اهل ورزنه سیزدهمین روز اعتراض خود را پشت سر می‌گذارند

-

سیزدهمین روز اعتراض کشاورزان  اهل ورزنه
سیزدهمین روز اعتراض کشاورزان اهل ورزنه
روز پنجشنبه ۱۳آبان کشاورزان ورزنه برای سیزدهمین روز متوالی تجمع کردند و صفی از تراکتورهای خاموش در حاشیه مسیری دهها کیلومتری از ورزنه تا اسلام‌آباد به صحنه‌یی از اعتراض این کشاورزان شرق اصفهان تبدیل شد.

نماینده کشاورزان معترض ورزنه گفت: تراکتورها تا زمانی که مسئولان به قولشان عمل نکنند به نشانه اعتراض در حاشیه جاده باقی می‌مانند، زمانی که آب را آزاد کردند ما تراکتورها را جمع می‌کنیم، ما به جز حق‌مان چیز دیگری نمی‌خواهیم، وزیر نیرو اعلام کرد که بر اساس مصوبات ۹ ماده‌ای آب طرح‌های ۵۰ درصدی استان همجوار باید متوقف شود و طرح‌های ۱۰۰ درصدی نیز اجرا نشود، اما چرا جناب وزیر خود به استان همجوار رفته و طرح‌ها را اجرا می‌کند؟

کسانی که دلشان به‌حال زاینده‌رود می‌سوزند به هر طریقی که می‌توانند کمک کنند، ما کشاورزیم و راه امرار معاش دیگری نداریم، اکنون نیز فقط به‌دنبال حق‌آبه خود هستیم وزارت نیرو باید به تناسب بارندگی‌ها میزان آب مورد نیاز را برداشته و آب موردنیاز کشاورزان را در اختیارشان قرار دهد، نباید به بهانه خشکسالی حق‌آبه ما را قطع کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2daf974b-35ec-41a4-ba0f-a80556fc24bf"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات