جهان صنعت رژیم در گزارشی پیرامون نابودی بخش خصوصی در صنعت و افزایش تراز منفی تجاری کشور نوشت:
در ۹ماهه ابتدای۱۴۰۳ ما ۴۳میلیارد دلار صادرات داشتیم، که این رقم در سال۱۴۰۳ معادل ۳۶میلیارد دلار بود. همچنین واردات سال۱۴۰۳ معادل ۵۱میلیارد دلار در مقایسه با ۴۸میلیارد در سال۱۴۰۲ بود.
تراز تجاری سال۱۴۰۳ معادل ۸میلیارد دلار منفی در مقایسه با منفی ۱۲میلیارد دلار در سال۱۴۰۲ بود.
همین رسانه حکومتی افزوده است: پر بیراه نیست که بگوییم بیش از ۹۰درصد این تراز و صادرات بهعهده بخش خصوصی بوده است اما متأسفانه از آنجایی که دولتمردان هیچگاه از ظرفیت بخش خصوصی به درستی استفاده نکردهاند هیچ مشورتی با این بخش نکردهاند.
بهمن آرمان اقتصاددان حکومتی گفت: یک ریال هم نتوانستیم از صندوقهای بینالمللی که سهامدار آنها هستیم، بگیریم. وی افزود حتی چین و روسیه هم در ایران سرمایهگذاری نمیکنند، در حالیکه با چین یک قرارداد ۲۵ساله و با روسیه هم یک قرارداد مشابه داریم، اما آنها نمیخواهند سرمایههایشان را در ایران به خطر بیندازند.
سایت حکومتی دیدهبان ایران گزارش داد با قیمت یک خانه متوسط صد متری در تهران میشود دو الی سه خانه در مناطق مرفهنشین آمریکا خریداری کرد. همین رسانه افزوده است قیمت متوسط خانه در آمریکا ۳۵۵هزار دلار است و در بعضی شهرهای ساحلی این عدد به ۱۵۰ تا ۲۰۰هزار دلار هم کاهش مییابد
میانگین حقوق سالانه یک کارگر آمریکایی ۷۵هزار دلار است به این ترتیب یک کارگر آمریکایی با احتساب نگهداری تمام درآمدش، در مدت ۳ الی ۴سال میتواند یک خانه بخرد اما در ایران که دستمزد سالانه یک کارگر ۱۵۰میلیون تومان است یک کارگر در تهران بین ۲۰ الی ۳۰سال طول میکشد که بتواند با دستمزد کاملش خانه بخرد.